Karizma- ще ти тълкувам картата така- "ще правя ли скоро секс с определен човек"
Не искам да го гледам по 7ми и да работя с производни домове, защото това се превръща в хорар за любов сиреч за цялостно развитие на отношенията, което...според мен може да си се обособи в цял раздел отделен в хорарната астрология, но не е твоя случай, нали така.
и така - секс и авантюри ще погледнем по 5ти дом. (на няколко места четох да не се гледа в хорарите секс по 8ми дом- това е само дом на смърт, страхове и финансови сделки..и наследство, пари от други хора- в хорарната е така).
С 0гр АЦ се казва така- когато нищо не е сигурно всичко е възможно. пак ще трябва да питаш- но ще ти обясня кое да гледаш. Пълна каша ти е 5тия дом. Имаш 3 планети, който са намесени- юпитер сатурн и венера.
На въпроса ти- няма как да се отговори- по- скоро клони към да, но не е много сигурно, защото получаваш опозиция от венера- ама тя е много слаба в козирога,а луната е много силна - хич няма да отчете венерата. Луната накрая се спира в прегрътката на Сатурна. (имаш едно сигурно да- едно несигурно не- и едно по-категорично ДА)
Много е възможно мъжа да се дърпа,но ти накрая да си постигнеш целта. Решиш ли да го приклещиш няма на къде да бяга. Но все пак Ац е ранен- не е сигурно, че това е отговора.