Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043880 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5020 -: Ноември 21, 2013, 01:18:21 pm »
Karizma- ще ти тълкувам картата така- "ще правя ли скоро секс с определен човек"
Не искам да го гледам по 7ми и да работя с производни домове, защото това се превръща в хорар за любов сиреч за цялостно развитие на отношенията, което...според мен може да си се обособи в цял раздел отделен в хорарната астрология, но не е твоя случай, нали така.

и така - секс и авантюри ще погледнем по 5ти дом. (на няколко места четох да не се гледа в хорарите секс по 8ми дом- това е само дом на смърт, страхове и финансови сделки..и наследство, пари от други хора- в хорарната е така).

С 0гр АЦ се казва така- когато нищо не е сигурно всичко е възможно. пак ще трябва да питаш- но ще ти обясня кое да гледаш. Пълна каша ти е 5тия дом. Имаш 3 планети, който са намесени- юпитер сатурн и венера.
На въпроса ти- няма как да се отговори- по- скоро клони към да, но не е много сигурно, защото получаваш опозиция от венера- ама тя е много слаба в козирога,а луната е много силна - хич няма да отчете венерата. Луната накрая се спира в прегрътката на Сатурна. (имаш едно сигурно да- едно несигурно не- и едно по-категорично ДА)
Много е възможно мъжа да се дърпа,но ти накрая да си постигнеш целта. Решиш ли да го приклещиш няма на къде да бяга. Но все пак Ац е ранен- не е сигурно, че това е отговора.
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 01:24:29 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5021 -: Ноември 21, 2013, 10:41:47 pm »
Задавам въпрос, който ми е много важен наистина има ли друга жена в живота на бившия ми приятел към момента.
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 11:01:37 pm от elodiq »

« Отговор #5022 -: Ноември 21, 2013, 10:52:52 pm »

Имаш една карта от 18.08- нея искам да погледна. напиши й данните, че не мога да я отворя.

А! Или не дей! SunMoon & Enigma са ти разтълкували този хорар по следния начин- НЕ. Няма комуникация и развитие в близките месеци. Е, прави са били.  :lol:

След НГ ще питаш пак.

Моля те само- ако искаш дай ОВ по хорара от август, че няма развтие и че те са ти тълкували правилно. Това е важно. Благодаря ;)

Да, това беше първата ми карта, която пуснах за този човек. Ще ти дам данните на лични. Не дадох ОВ, защото след време бях споменала, че аз му писах и си помислих, че в този случай даването на ОВ се обезсмисля  :blink: Оттогава нямаме никаква комуникация, така че момичетата се оказаха прави  ;) След това си пуснах още една (тази от 15 Септември), защото на първата луната ми беше без курс, а и някой беше споменал, че при промяна на обстоятелствата мога да пусна пак, ако не се лъжа.

П.П. Обратна връзка след колко веме се дава?
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 11:09:21 pm от _perla_ »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5023 -: Ноември 21, 2013, 11:02:46 pm »
Понеже не мога нещо да кача картата даните са 21.11.2013 Пловдив час 23.38

« Отговор #5024 -: Ноември 21, 2013, 11:06:12 pm »
тоя сайт какво му става, много забива  :unsure:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5025 -: Ноември 21, 2013, 11:10:26 pm »
перла- промяна на обстоятелствата значи той да те е о=потърсил - да сте се видяли случайно той да е променил мнението си да иска да сте заедно. не е това случая. Луна без курс си остава валидна.

« Отговор #5026 -: Ноември 21, 2013, 11:16:41 pm »
перла- промяна на обстоятелствата значи той да те е о=потърсил - да сте се видяли случайно той да е променил мнението си да иска да сте заедно. не е това случая. Луна без курс си остава валидна.

Благодаря, след Нова Година ще опитам пак, ако все още ме вълнува

« Отговор #5027 -: Ноември 21, 2013, 11:51:39 pm »
Karizma- ще ти тълкувам картата така- "ще правя ли скоро секс с определен човек"
Не искам да го гледам по 7ми и да работя с производни домове, защото това се превръща в хорар за любов сиреч за цялостно развитие на отношенията, което...според мен може да си се обособи в цял раздел отделен в хорарната астрология, но не е твоя случай, нали така.

и така - секс и авантюри ще погледнем по 5ти дом. (на няколко места четох да не се гледа в хорарите секс по 8ми дом- това е само дом на смърт, страхове и финансови сделки..и наследство, пари от други хора- в хорарната е така).

С 0гр АЦ се казва така- когато нищо не е сигурно всичко е възможно. пак ще трябва да питаш- но ще ти обясня кое да гледаш. Пълна каша ти е 5тия дом. Имаш 3 планети, който са намесени- юпитер сатурн и венера.
На въпроса ти- няма как да се отговори- по- скоро клони към да, но не е много сигурно, защото получаваш опозиция от венера- ама тя е много слаба в козирога,а луната е много силна - хич няма да отчете венерата. Луната накрая се спира в прегрътката на Сатурна. (имаш едно сигурно да- едно несигурно не- и едно по-категорично ДА)
Много е възможно мъжа да се дърпа,но ти накрая да си постигнеш целта. Решиш ли да го приклещиш няма на къде да бяга. Но все пак Ац е ранен- не е сигурно, че това е отговора.
Зикову,благодаря ти,за различният поглед.Макар че,ако разглеждаме картата и като цяло за взаимоотношения картинката е горе-долу същата.Аз като си правих картата Асц. излезна на 1,24*,ама си е ранен,де.И к'во викаш две напред,едно назад,ама да не се пускам от хорото,ама то ми се и играе,де  ;D  Айде със здраве,и дано скоро да дам положителна ОВ

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5028 -: Ноември 22, 2013, 09:03:40 am »

не мисля, че има друга- теб обича.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5029 -: Ноември 22, 2013, 10:05:20 am »
Четох, че когато въпросът пряко не ни засяга или питаме за друг човек излизат нерадикални хорари. Аз например като питам все за един и същи мъж защо все ми излизат нерадикални карти? Мен ме засяга, ама излиза ли, че него въобще не го засяга въпросът ми? Ето вчера си рекох да питам пак и  нерадикална карта - сатурн в 7ми, но пък луната беше на 0 градуса (това какво значи не знам, тя на практика ще прави поне 4-5 аспекта, т.е. не е без курс).

Та след като са все нерадикални да не би да показва, че не е писано нещата да станат, както казва Марая: това, което не е заложено по натал няма как да са случи независимо от хорарите.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5030 -: Ноември 22, 2013, 10:19:33 am »
Както при тарото и емоц. въпроси-започват да дезинформират. ;D

« Отговор #5031 -: Ноември 22, 2013, 10:55:58 am »
Четох, че когато въпросът пряко не ни засяга или питаме за друг човек излизат нерадикални хорари. Аз например като питам все за един и същи мъж защо все ми излизат нерадикални карти? Мен ме засяга, ама излиза ли, че него въобще не го засяга въпросът ми? Ето вчера си рекох да питам пак и  нерадикална карта - сатурн в 7ми, но пък луната беше на 0 градуса (това какво значи не знам, тя на практика ще прави поне 4-5 аспекта, т.е. не е без курс).

Та след като са все нерадикални да не би да показва, че не е писано нещата да станат, както казва Марая: това, което не е заложено по натал няма как да са случи независимо от хорарите.
Сладурка,да не би много често да питаш?Доколкото знам,не бива да се задава един и същи въпрос(или за един и същи човек) много често,освен ако няма някаква промяна в обстоятелствата.В случая,който описваш,май е по-добре да оставиш нещата да се развият малко,без да знаеш отговора предварително  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5032 -: Ноември 22, 2013, 11:03:50 am »
може ли да видим картата....аз при строго нерадикални карти казвам- забрана от звездите за отговор.

предния ти хорар- пак нерадикален- сатурн на ац...сега сатурн на дц..въпреки това бих го погледнала...ако си питаш сам въпрос- май е по- нерадикално сатурн да ти е в първи- ако гледаш като астролог на други хора- сатурн в 7ми те подвежда.
в случая може да е указание, че човека или е обвързан или има някаква сатурнова тема която го вълнува

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5033 -: Ноември 22, 2013, 11:09:31 am »
Ами не, не питам често, пък колко време чакам нещо съществено да се случи....

ето картата с вчерашния ми въпрос - ще имаме ли връзка?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5034 -: Ноември 22, 2013, 12:32:21 pm »
Ами не, не питам често, пък колко време чакам нещо съществено да се случи....

ето картата с вчерашния ми въпрос - ще имаме ли връзка?

sladurke, не- в близките месеци няма да е. тъй като луната е в нулев градус- може би ви предстоят събития, но до връзка да се стигне. Сатур в 7ми почти накрая на дома управлява 4,5 - може би има връзка и е заживял дори с жена.

искаш ли да ти обяснявам картата?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5035 -: Ноември 22, 2013, 12:32:55 pm »
ама вчера беше 21. :P..........е то се получава почти същата карта
« Последна редакция: Ноември 22, 2013, 12:39:34 pm от zikovu »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5036 -: Ноември 22, 2013, 12:35:57 pm »
от онзи ден е. Това последното направо ме разби :'(

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5037 -: Ноември 22, 2013, 02:10:09 pm »
Zikuvo благодаря ти за отговора, а мислиш ли че можем да се съберем, как стои този въпрос според горния хорар

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5038 -: Ноември 22, 2013, 02:19:21 pm »
елодия- върнах се назад в темата- толкова хорари си питала за вас последната половин година, че ми е много трудно да отсея КОЯ от всички тези карти би могла да бъде вярна. 1000 пъти го обисних това с честото питане. Прогнози по тази карта последната няма да давам.

При раздялата ви сигурно си питала това ли е края ще се съберете ли- така. Ако имаш тази карта, независимо от преди колко месеца е- дай да я видя.
Ако не- седиш мирно до края на януари и след това- когато решиш- питаш.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5039 -: Ноември 22, 2013, 02:26:54 pm »

не мисля, че има друга- теб обича.
е, той , ако я обича, няма да е бивш .. си мисля ...  :-\
просто елодия задава постоянно едни и същи въпроси, формулирани по различен начин и така заблуждава тези, които й отговарят на хорарите.

елодия, след като се интересуваш от астрология и задаваш постоянно въпроси, еми вземи прочети правилата на хорарната астрология /и ги спазвай!/.. няма да ти отнеме кой знае колко време.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг