Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040737 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5040 -: Ноември 22, 2013, 02:50:50 pm »
venera- така е принципно. Но аз понякога си пускам хорари... "наричам ги междинни снимки"- рядко го правя дори и това, де.
Но- ако примерно съм разделена с някого- и нямам информация - искам да видя как е настроен към мен- искам да видя какво се случва с него, има ли жена в живота си- настроен ли е да ме търси. Така, че въпроса на елодия го броя този последния- иска да знае за ориентир- има ли друга, как е настроен към кверентката, флиртува ли, до любов ли му е, не е ли...но така правя просто оценка някаква на картата..не питам нищо конкретно, няма конкретен отговор

"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5041 -: Ноември 22, 2013, 02:56:38 pm »
venera- така е принципно. Но аз понякога си пускам хорари... "наричам ги междинни снимки"- рядко го правя дори и това, де.
Но- ако примерно съм разделена с някого- и нямам информация - искам да видя как е настроен към мен- искам да видя какво се случва с него, има ли жена в живота си- настроен ли е да ме търси. Така, че въпроса на елодия го броя този последния- иска да знае за ориентир- има ли друга, как е настроен към кверентката, флиртува ли, до любов ли му е, не е ли...но така правя просто оценка някаква на картата..не питам нищо конкретно, няма конкретен отговор
да, разбирам, и аз съм задавала подобни въпроси. мисълта ми беше, че тя пита, за пореден път, дали ще се съберат. от няколко месеци все този въпрос върти .. като основен и като междинен към основните ))
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5042 -: Ноември 22, 2013, 02:59:34 pm »
Благодаря Zikuvo , питам защото има движение в отношенията ни не просто така,без причина.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5043 -: Ноември 22, 2013, 03:06:03 pm »
ами това, че ще се виждате и срещате може да е изразено в някоя от картите до сега- но няма как да го хванем този момент.

и елодия следващия път като питаш- питай- ще бъдем ли заедно- това е хорара за любов- и когато ти кажем - приемаш отговора и следващите месеци- но куесчънс

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #5044 -: Ноември 22, 2013, 03:25:59 pm »
Благодаря Zikuvo , питам защото има движение в отношенията ни не просто така,без причина.
принципно никой не прави нищо без причина, но за хорарите си има правила.
за да получиш верен отговор, този който ти разглежда картата трябва да е запознат максимално със ситуацията. т.е. трябва да му дадеш колкото си може повече инфо, за да не гадае. според правилата можеш да зададеш втори път въпроса, ако има промяна в ситуацията. казваш има „движение в отношенията”- за теб движение може и да значи, че те е погледнал , примерно, но за хоарара  това не е  промяна в ситуацията, така че не върши работа, и ако астролога не знае какво точно имаш предвид, може да сгреши отговора .

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5045 -: Ноември 22, 2013, 03:46:56 pm »
Благодаря ти Venera , но определено под движение не разбирам един поглед,както и да  е права си ,че питам прекалено често,ще се постарая да не се повтаря

« Отговор #5046 -: Ноември 22, 2013, 08:22:59 pm »
Здравейте,
Днес един колега се опита да ми каже нещо, но не разбрах нищо.
Възможно ли е В. да е влюбен в мен?

Симпатии изпитва, друго не, не е влюбен, но понеже картата е нерадикална по няколко показателя...ако има развитие във времето може пак да питаш след няколко седмици.
zikovu, днес ми призна, че много ме харесва като жена и отдавна е искал да го сподели.

Здравейте,
Как ще се развият отношенията между мен и В.?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #5047 -: Ноември 22, 2013, 09:13:13 pm »
ще се развият, както се и надяваш -  в интимна връзка.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5048 -: Ноември 23, 2013, 09:17:23 am »
и аз така мисля, но са ми интересни интерсептираните 5ти домове - марс и венера няма да се свържат, няма как да се пренесе светлина при тях, твоя 5ти дом е пълен. Има нещо..няма да са ви много прости отношенията и връзката.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #5049 -: Ноември 23, 2013, 09:53:06 am »
и аз се чудех за интерсептираните 5ти домове. може би няма да могат да изразят любовта си, ще има някакви пречки. чудех се и защо нейният сигн. луна е в съвпад с упр. на негов 12 дом. Viveka, да не би за него да са тайни отношенията...

« Отговор #5050 -: Ноември 23, 2013, 10:25:05 am »
 :P
и аз така мисля, но са ми интересни интерсептираните 5ти домове - марс и венера няма да се свържат, няма как да се пренесе светлина при тях, твоя 5ти дом е пълен. Има нещо..няма да са ви много прости отношенията и връзката.

и аз се чудех за интерсептираните 5ти домове. може би няма да могат да изразят любовта си, ще има някакви пречки. чудех се и защо нейният сигн. луна е в съвпад с упр. на негов 12 дом. Viveka, да не би за него да са тайни отношенията...

Да си призная, не знам. Аз бях безкрайно изненадана от признанието му. Дори не вярвам в истинността на думите му. Не знам изобщо, дали има и шанс за връзка...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5051 -: Ноември 23, 2013, 10:33:19 am »
Здравейте,
На мен ми се струва, че по-скоро има шанс за предимно сексуална и може би тайна връзка.
Слънцето, У3 за теб и У8 за него, скоро ще смени знака - може съвсем скоро да си промениш мисленето и поведението, а и той своите желания, но пък Слънцето ще бъде в тригон с Уран, У3 за него и У8 за теб.
Неговият с-р Сатурн е в твоя 5 дом но в знака на падение на Луната, твоя с-р, който е на трон - възможно е да те харесва, но от друга страна да се  чувства някак отблъснат от теб и да се държи леко дистанцирано. Между сигнификаторите ви предстои тригон, което е добре в любовните хорари, съвпадът Луна Юпитер също, но ако има връзка, мисля че ще е по-скоро свързана със секс.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5052 -: Ноември 23, 2013, 03:38:47 pm »
свързани ли са у 1 и у 7 не може да е тайна връзката.........ако са свързани само 12тите домове може да има секс срещи - неявни в обществото- навън.
Но 5-тите домове ме притесняват....за това не знам дали ще е връзка като слънце. Или по- скоро може да значи, че нещата ще куцат от към секс и романтика.
« Последна редакция: Ноември 23, 2013, 03:51:16 pm от zikovu »

« Отговор #5053 -: Ноември 23, 2013, 05:33:43 pm »
Приятелката ми задава въпрос "ще се разделим ли с гаджето?"

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_20_6e_se_razdelim_li_hk.59531.46182.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

« Отговор #5054 -: Ноември 23, 2013, 05:58:47 pm »
Здравейте,
бих искала да ви помоля някой,ако може да ми направи хорар на въпрос "Ще започна ли с Д.сериозна връзка до 3 мес?"

Часът е 18.55/ дата: 23.11.2013/Варна
Благодаря предварително!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5055 -: Ноември 23, 2013, 06:10:27 pm »
Приятелката ми задава въпрос "ще се разделим ли с гаджето?"

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_20_6e_se_razdelim_li_hk.59531.46182.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

ако в момента са заедно- няма. може да е имало изневеря, поява на друга жена, но това е временно залитане и той скоро ще го разбере. Няма да влезе в нова връзка и отношения. Мисля, че в следващите месеци няма да се разделят, но ще имат проблеми в отношенията.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5056 -: Ноември 23, 2013, 06:13:33 pm »
Здравейте,
бих искала да ви помоля някой,ако може да ми направи хорар на въпрос "Ще започна ли с Д.сериозна връзка до 3 мес?"

Часът е 18.55/ дата: 23.11.2013/Варна
Благодаря предварително!

не. има друга жена, за която не знаеш.

« Отговор #5057 -: Ноември 23, 2013, 06:16:37 pm »
Благодаря,Зикову за бързия отговор.По нейни думи в момента са си дали временно "почивка",с уговорката в края на другата седмица да се видят и окончателно да решат какво ще следва за в бъдеще.
може да е имало изневеря, поява на друга жена, но това е временно залитане и той скоро ще го разбере.
Правилно!

« Отговор #5058 -: Ноември 23, 2013, 08:53:43 pm »
Много благодаря,zikovu!

« Отговор #5059 -: Ноември 24, 2013, 04:25:11 pm »
Можете ли да помогнете с този хорар - въпросът е Ще се сближим ли?
Благодаря  предварително :blink: