Здравейте,
Имам връзка , бих казала, несериозна, но до този момент поне мислейки, че е с необвързан партньор.
Имам съмнение, че нещата не стоят вече така. Има ли връзка между И. и С. или ще има ли такава ?
благодаря ви предварително?
Неговите сигнификатори-юпитер и нептун ,също и луната са в двойни знаци, което дава значение на повече от 1 връзка. Управителят юпитер е добре поставен, човекът вероятно се чувства не зле. Ретроградността говори, че или има нещо скрито, или той ще се обърне на 180 градуса, тоест, това,което си разбрала, може да се окаже и истина. Ретрограден с.р/той/ момента на задаване на въпроса сочи, че човекът има "заварено положение", ако вземем, че юпитер е в рак, символ на омъжените хора в 9 дом9надалеч, или чужбина може и да има семейство там.
Управителят на неговия 3-комуникацията е в 12-тайна и е сатурн, сериозните неща и ангажименти, включен.
Луната като косигнификатор е на място,където юпитер има сила, а последният пък е в нейната обител. Ще апликират тригон след време.Управителят на 7-брак, или партньорство за него е в 12, на тайните и пак двойнствена планета в двоен знак.
Управителят на 5 е в 4-нептун, край на любовни отношения. Управителят на 4 е в 5. Значи, той има проблеми показани от предстоящите квадратури на луна и меркурий, и луна квадрат слънце. Луната като последен значим аспект ще направи тригон сатурн, описахме го, управлява и края на нещата и ИЦ-дом, вътрешен свят и тригон с юпитер. Тоест ако има друг ангажимент, той ще остане, не може и не иска вреоятно да го прекрати, тъй като е от миналото и си е сериозен ангажимент.
Дано съм с грешка за твое добро.
Обаче аз те изключих от картата, защото твоето място го "зае" образно казано евентуалният друг човек.
Но преди разпределението на сигнификаторите, се гледа радикалност на картата, а ако ти си меркурий, той е заточен с квадрат от нептун, самозаблуда. Твоите мисли са представени от луната, пренасяща значението на нептун към квадрата с меркурий.