Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040650 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5140 -: Декември 06, 2013, 07:36:24 pm »
Добро утро!  :rolleyes: Преди време бях пуснала въпрос, и беше рано да се каже  :unsure: Сега пускам въпрос...

Обича ли ме все още той?

Много благодаря!  :blink:

Мисля да, но ти си една много силна личност, често не му даваш възможност да се прояви, понякога той до теб не се чувства достатъчно мъж. Има нещо, което все не достига емоционално въпреки,че има стремеж. И въпреки това, той е страшно зависим от теб..Разколебана съм за това дали ще се съберете в близките месеци, не го виждам много настроен за любов.

Ти си страхотна,zikovu !!!!  :wub: Наистина е така, аз съм много силна, и той ми го е казвал... :unsure:
Ти казваш, че въпреки това, той е страшни зависим от мен....само не разбирам, в какъв смисъл е зависим от мен?!

И за това, че не е настроен на любовв момента , си пак много права. Човека има големи проблеми.  Освен това е с друга в момента...но ми се струва, че е с нея напук. Искам да задам въпрос, но ще изчакам пододящия момент и ще го задам, и много се надавям да ми отговориш!  :blink:
Благодаря ти от сърце, още веднъж!  :blink:
:sun: :pi:
:moo: :aq:
АСЦ :ca:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5141 -: Декември 06, 2013, 08:14:09 pm »
Здравейте, как мислите ще имам ли връзка през 2014г.?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5142 -: Декември 06, 2013, 08:48:37 pm »
Виждам,че се е активирала темата за любовни хорари и това ме инспирира да задам и аз :-[
Понеже отдавна не съм.
Та.....

Ще се появи ли в скоро време мъж в живота ми, с който да имаме споделени любовни взаимоотношения?

Благодаря!!

« Отговор #5143 -: Декември 06, 2013, 10:40:31 pm »
Добро утро!  :rolleyes: Преди време бях пуснала въпрос, и беше рано да се каже  :unsure: Сега пускам въпрос...

Обича ли ме все още той?

Картата, пусната за същия човек наскоро е актуална, а на настоящия въпрос и без карта може да се отговори- ако те обичаше щеше ли да е с друга вече година, а?

Те не са заедно, физически.  Не живеят заедно,  на голямо разстояние са, цяла година. Те се виждат през 3 месеца, за по седмица. Това сериозна връзка  ли е, според теб?

« Отговор #5144 -: Декември 07, 2013, 12:46:35 am »

Обича ли ме все още той?

Картата, пусната за същия човек наскоро е актуална, а на настоящия въпрос и без карта може да се отговори- ако те обичаше щеше ли да е с друга вече година, а?

Те не са заедно, физически.  Не живеят заедно,  на голямо разстояние са, цяла година. Те се виждат през 3 месеца, за по седмица. Това сериозна връзка  ли е, според теб?
Според мен това е любов. А според теб сериозната връзка означава да са свързани като сиамски близнаци ли?

Аз само питам...не знам. Странно е, че не я вика при себе си, да заживеят заедно, а я залъгва от разстояние. Един човек, когато обича, прави всичко възможно да се събере с половинката си. Така мисля...знам ли, може и да греша.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5145 -: Декември 07, 2013, 03:37:00 pm »
Благодаря ти Акрукс,
доста тъжно предсказание :( :-X

« Отговор #5146 -: Декември 07, 2013, 06:37:23 pm »
Лимонче в близките месеци виждам само да се събудят чувства и емоции към нещо от преди :lol:

Благодаря за отговора, надявах да има нещо ново в любовта :)
Явно, старата любов се завръща - ще премине ли любовта ми с този мъж в сериозна връзка и какво ни очаква в бъдеще.

това е мъжа от миналото?в близките месеци това не се вижда да стане. макар, че мисля, че човека много те обича и ще продължи...но някак си с мъчение те обича тежко му е не знам защо така

Zikovu, благодаря за отговора и отделеното внимание.
Това, че "човека много ме обича" всъщност ме зарадва - лично за себе си имах съмнения.
Относно, това че "ме обича с мъчение и му е тежко" смятам че имаш право, усещам, че е така ... аз не съм единствената жена в живота му.
« Последна редакция: Декември 07, 2013, 06:42:17 pm от limon4e »
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5147 -: Декември 07, 2013, 07:48:00 pm »
Благодаря ти Акрукс,
доста тъжно предсказание :( :-X
че какво му е тъжното, а и това е само някаква си карта
спомни си как бях дала положителен отговор по един твой любовен хорар, а нищо не стана, то стана, но беше разочароващо за теб с онзи аптекаря  :blink:
Да,така е.Но,просто самото ти предсказание по хорара е тъжно...за мен.Както и да е...дано този път да грешиш :blink:

*

sia

• 31
« Отговор #5148 -: Декември 08, 2013, 03:19:39 pm »
Здравейте,
Имам връзка , бих казала, несериозна, но до този момент поне мислейки, че е с необвързан партньор.
Имам съмнение, че нещата не стоят вече така. Има ли връзка между И. и С. или ще има ли такава ?
благодаря ви предварително?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5149 -: Декември 08, 2013, 04:27:31 pm »
Здравейте,
Имам връзка , бих казала, несериозна, но до този момент поне мислейки, че е с необвързан партньор.
Имам съмнение, че нещата не стоят вече така. Има ли връзка между И. и С. или ще има ли такава ?
Неговите сигнификатори-юпитер и нептун ,също и луната са в двойни знаци, което дава значение на повече от 1 връзка. Управителят юпитер е добре поставен, човекът вероятно се чувства не зле. Ретроградността говори, че или има нещо скрито, или той ще се обърне на 180 градуса, тоест, това,което си разбрала, може да се окаже и истина. Ретрограден с.р/той/ момента на задаване на въпроса сочи, че човекът има "заварено положение", ако вземем, че юпитер е в рак, символ на омъжените хора в 9 дом9надалеч, или чужбина може и да има семейство там.
Управителят на неговия 3-комуникацията е в 12-тайна и е сатурн, сериозните неща и ангажименти, включен.
Луната като косигнификатор е на място,където юпитер има сила, а последният пък е в нейната обител. Ще апликират тригон след време.Управителят на 7-брак, или партньорство за него е в 12, на тайните и пак двойнствена планета в двоен знак.
Управителят на 5 е в 4-нептун, край на любовни отношения. Управителят на 4 е в 5. Значи, той има проблеми показани от предстоящите квадратури на луна и меркурий, и луна квадрат слънце. Луната като последен значим аспект ще направи тригон сатурн, описахме го, управлява и края на нещата и ИЦ-дом, вътрешен свят и тригон с юпитер. Тоест ако има друг ангажимент, той ще остане, не може и не иска вреоятно да го прекрати, тъй като е от миналото и си е сериозен ангажимент.
Дано съм с грешка за твое добро.

Обаче аз те изключих от картата, защото твоето място го "зае" образно казано евентуалният друг човек.
Но преди разпределението на сигнификаторите, се гледа радикалност на картата, а ако ти си меркурий, той е заточен с квадрат от нептун, самозаблуда. Твоите мисли са представени от луната, пренасяща значението на нептун към квадрата с меркурий.
« Последна редакция: Декември 08, 2013, 05:10:35 pm от Enigma »

*

sia

• 31
« Отговор #5150 -: Декември 08, 2013, 05:14:20 pm »
Благодаря, Енигма!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5151 -: Декември 09, 2013, 08:07:49 am »
ще започна ли връзка до края на март?
бургас, 09,12,2013, 9:00ам
довечера ще кача карта

« Отговор #5152 -: Декември 09, 2013, 08:10:53 am »
бургас, 09,12,2013, 9:00ам
довечера ще кача карта

Kler,прикачвам  картата на хорара ти.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5153 -: Декември 09, 2013, 08:20:10 am »
много ти благодаря, MoonLight

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5154 -: Декември 09, 2013, 08:40:13 am »
според мен - да. може би с някой бивш ще подновиш връзката си.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5155 -: Декември 09, 2013, 09:15:11 am »
според мен - да. може би с някой бивш ще подновиш връзката си.

и аз съм на същото мнение
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5156 -: Декември 09, 2013, 09:17:24 am »
благодаря. ще дам ов

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5157 -: Декември 09, 2013, 09:17:59 am »
ооо марс и венера са във взаимна рецепция ;) и-ху. :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5158 -: Декември 09, 2013, 09:21:22 am »
Здравейте,

да, връзка межу И. и С. има или е на път да се случи. според мен, де

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5159 -: Декември 09, 2013, 09:29:43 am »
Виждам,че се е активирала темата за любовни хорари и това ме инспирира да задам и аз :-[
Понеже отдавна не съм.
Та.....

Ще се появи ли в скоро време мъж в живота ми, с който да имаме споделени любовни взаимоотношения?

Благодаря!!

Милки- аз съм на мнение, че мъж се задава - Слънце и Сатурн се свързват от Луна без да има фрустрация.. Мисля, че човека е някой, който те е виждал или ет познава и ти е хвърлил око от доста време.
И той ще си е влюбен и ти ще си, НО ще има и трудности и предпядствия и няма да се случат по лесния начин нещата