Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044557 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5360 -: Декември 30, 2013, 03:42:24 pm »
Каква е причината У. да се държи хладно и резервирано тези дни. Обиден ли е?
Аз си мисля, че е възможно да има повече работа, да е претоварен, но не съм напълно сигурна, за това пускам хорар.

« Отговор #5361 -: Декември 30, 2013, 05:56:31 pm »
Здравейте, имам въпрос и бих искала помощ за разтълкуването на този хорар.
Въпросът ми е ще имам ли връзка с Р. Виджали сме се два пъти само двамата, но съм малко объркана от неговото отношение
Благодаря ви предварително :)
не неговото отношение е объркано, а ти си объркана, защото имаш чувства към някоя стара тръпка, който е надалеч- показано е от козирог на К5 и ретро Венера У9 в 5д, а Р е представен от Нептун в негов 12д- не е открит човек, в сходящ квадрат с Луната У5 за него- нещо няма да те харесва по някое време или няма да му е до любов, но после ще промени отношението си към теб, защото Луната е във взаимна рецепция с Юпитер съУ1 при него.

Благодаря ти за отговора akruks,
Всичко, което си ми написала е така. Да имам друга тръпка (може и стара да се каже), която не е тук и там нещата са в застой.
Кога Луната ще бъде във взаимна рецепция с Юпитер съУ1 при него?  :rolleyes:

« Отговор #5362 -: Декември 30, 2013, 06:02:08 pm »
Благодаря от сърце, Акрукс!

*

sia

• 31
« Отговор #5363 -: Декември 30, 2013, 08:33:12 pm »
Sia  mislia che e vuzmojno choveka da obmislia zvrushtane...ima kolebania seriozni...moje bi tia mnogo napuva...mislia vse pak che shte ostanete zaedno...pomosht shte izigraiat blizki do nego hora, koito mnogo te haresvat. No vse pak shte e mnogo muchitelen perioda za teb, shte sa vi obtegnati otnosheniata
 Sujaliavam za latinicata- s telefona sum
здравейте,
Поддържам връзка, с мъж, който беше прекратил своя предишна връзка, преди 3месеца, за което прекратяване,аз нямам нищо общо. Напоследък забелязвам, че бившата му приятелка,прави опити да се съберат. Ще се върне ли при нея, въпреки че категорично ме убеждава, че всичко между тях е приключило?
Венера У5 за него е ретро и в негов 1д до АСЦ, в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У1 и в знак на Сатурн- има вероятност да се върне към предишна любовна връзка

Благодаря и на akruks и на zikovu, бяхте прави - върна се при предишната си приятелка, а на мен ми каза, че не изпитвал чувства към мен, само му било приятно:(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5364 -: Декември 30, 2013, 08:37:00 pm »
Sia  mislia che e vuzmojno choveka da obmislia zvrushtane...ima kolebania seriozni...moje bi tia mnogo napuva...mislia vse pak che shte ostanete zaedno...pomosht shte izigraiat blizki do nego hora, koito mnogo te haresvat. No vse pak shte e mnogo muchitelen perioda za teb, shte sa vi obtegnati otnosheniata
 Sujaliavam za latinicata- s telefona sum
здравейте,
Поддържам връзка, с мъж, който беше прекратил своя предишна връзка, преди 3месеца, за което прекратяване,аз нямам нищо общо. Напоследък забелязвам, че бившата му приятелка,прави опити да се съберат. Ще се върне ли при нея, въпреки че категорично ме убеждава, че всичко между тях е приключило?
Венера У5 за него е ретро и в негов 1д до АСЦ, в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У1 и в знак на Сатурн- има вероятност да се върне към предишна любовна връзка

Благодаря и на akruks и на zikovu, бяхте прави - върна се при предишната си приятелка, а на мен ми каза, че не изпитвал чувства към мен, само му било приятно:(

Е, аз специално съм казала, че е възможно това да се случи, но не мисля, че е края на сагата. Сега...може и да греша- Но- изчакай да минат 2-3 месеца- сигурна съм че този човек пак ще идва при теб, ще има някакво люшкане. Не бързай с окончателните изводи. След 2-3 месеца очаквам окончателно да пишеш как се е развил хорара.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sia

• 31
« Отговор #5365 -: Декември 30, 2013, 08:40:15 pm »
Благодаря, zikovu!
Честно казано, ми се ще аз да устискам и ако реши да се върне, да го отрежа. Такова люшкане ми е крайно неприятно :(:(

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5366 -: Декември 30, 2013, 11:58:44 pm »
Здравейте! Не мислех, че ще пиша пак преди НГ, обаче става въпрос за решение, което трябва да взема бързо , а не мога :-\. Въпросът ми е ще имам ли някаква полза от комуникацията с този човек? Става въпрос за предложение за работа. Благодаря ви много предварително  :88:

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5367 -: Декември 31, 2013, 12:00:30 am »
Ето и картата

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5368 -: Декември 31, 2013, 09:50:46 am »
Леле... :o да и се не надяваш на тази ретроградна венера!... :lol: Би трябвало и при мен като транзити да се прояви още повече, че след някой друг ден ще съвпад с тр.Плутон на куспида на 11ти дом....макар, че аз не вярвам- няма нещо в миналото ми, което мисля, че си струва :-\

Китса, чуй ме- съветвам те до март да не питаш за човека- пак ще идва при теб, няма окончателно прекъсване на контактите, но няма да е това, което очакваш и искаш. Ако след МАРТ 2014 все още искаш да е част от живота ти, построй пак хорар
« Последна редакция: Декември 31, 2013, 10:06:14 am от zikovu »

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5369 -: Декември 31, 2013, 12:12:47 pm »
Благодаря много, akruks. То това ми беше надеждата, всъщност. Весело празнуване!

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5370 -: Януари 01, 2014, 02:40:30 am »
Здравейте, за много години! имам въпрос: какво се случва с лицето Х? Ще подновим ли контакти или не?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5371 -: Януари 01, 2014, 02:17:01 pm »
Запознах се с едно момче и пропламнаха искри.. струва ми се малко странно, защото първоначално изобщо не бях погледнала на него по този начин но си говорихме много интересно и се увлякохме ми се струва  ;D А научих после, че той си имал приятелка, с която нещо не вървяло... а от двете страни се усети привличане, което поне на мен ми се стори странно.. писа ми че много искал да ме види..Чудя се дали би се случило нещо между нас в интимен план? назовала съм го по име

*

Нова

• 3491
« Отговор #5372 -: Януари 01, 2014, 02:31:14 pm »
Здравей, Фрея, и честита Нова година, много любовен плам ти желая, но започвам с отрицателен отговор по този Новогодишен хорар, да не говорим, че луната е и на една идея безкурсна вече.
Горе главата, Нова година, Нов късмет!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5373 -: Януари 01, 2014, 02:59:56 pm »
zdrasti freya- s tozi ne- shte se vurnesh kum stari chuvstva i stara istoria

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5374 -: Януари 01, 2014, 03:07:06 pm »
Здравейте, може ли някой да ми помогне: какво се случва с лицето Х? Ще подновим ли контакти или не?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5375 -: Януари 01, 2014, 03:07:41 pm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5376 -: Януари 01, 2014, 05:37:35 pm »
Благодаря akruks, относно този човек, не е тръгнал да флиртува с мен, нито пък аз, по-скоро се получи от нищото, в смисъл не ми се е натрапвал с флирт умишлено. Но иначе аз не съм особено предразположена да действам защото наскоро приключих връзка, той пък щом още не е.. има какво да си доизяснява. Иначе пък и за вибшите.. то само двама има с недовършена история :) така че и тях ще ги видим..

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #5377 -: Януари 01, 2014, 09:07:36 pm »
:blink: ми добре- в такъв случай си оставам на становището, че ще сте заедно, като понеже става дума за твое желание относно прекарването на празника и съм гледала 1ви към 5ти и у11 към у1,5. Дай обратна връзка да видим правилно ли съм определила домовете!
Ето я и обратната връзка:
За жалсот на празниците не бяхме заедно не че нямаше възможност, очевидно липсваше желание от негова страна.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5378 -: Януари 02, 2014, 12:28:15 am »
:blink: ми добре- в такъв случай си оставам на становището, че ще сте заедно, като понеже става дума за твое желание относно прекарването на празника и съм гледала 1ви към 5ти и у11 към у1,5. Дай обратна връзка да видим правилно ли съм определила домовете!
За жалсот на празниците не бяхме заедно не че нямаше възможност, очевидно липсваше желание от негова страна.

Съжалявам. За такъв въпрос наистина ми е чудно кое би трябвало да се гледа и дали въобще трябва да се разглежда като любовен хорар. Може би ти правилно си потърсила 4-тите домове. Може би аз гледам неправилно празнуването по 5ти дом...
Вие принципно във връзка ли сте?

Това със желанията по 11ти дом явно не работи. Иначе гледам картата и си мисля, че човека има много чувства към теб, дори страда за теб, но от там насетне у 1 и у 7 не са свързани- факт, но все пак луната е и твой сигнификатор- след като се срещне с юпитер прави трин със сатурн.
Проблемът тук е, че юпитер е ретро у 5 за теб и е тежка планета, би могло да бъде намеса - тоест връщане твоето към човек, който те е обичал в миналото. Така, че ако не сте гаджета, е вероятно да изскочат бариери между вас - да.
Но всичко това го виждам ако гледам хорара ти като любовна карта за взаимоотношения, а това не е отговор на въпроса конкретния който си задала..
« Последна редакция: Януари 02, 2014, 12:38:09 am от zikovu »

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #5379 -: Януари 02, 2014, 07:41:54 am »

Съжалявам. За такъв въпрос наистина ми е чудно кое би трябвало да се гледа и дали въобще трябва да се разглежда като любовен хорар. Може би ти правилно си потърсила 4-тите домове. Може би аз гледам неправилно празнуването по 5ти дом...
Вие принципно във връзка ли сте?

Това със желанията по 11ти дом явно не работи. Иначе гледам картата и си мисля, че човека има много чувства към теб, дори страда за теб, но от там насетне у 1 и у 7 не са свързани- факт, но все пак луната е и твой сигнификатор- след като се срещне с юпитер прави трин със сатурн.
Проблемът тук е, че юпитер е ретро у 5 за теб и е тежка планета, би могло да бъде намеса - тоест връщане твоето към човек, който те е обичал в миналото. Така, че ако не сте гаджета, е вероятно да изскочат бариери между вас - да.
Но всичко това го виждам ако гледам хорара ти като любовна карта за взаимоотношения, а това не е отговор на въпроса конкретния който си задала..
За много години Zikovu много здраве, обич и късмет през 2014.

Точно се бях засилила да пиша, че хорарите явно при мен не работят и ти ме зашемети с отговора.
С човека, за когото питам връзката ни е приятелска или нещо такова, дали той има чувства не знам аз съм много разочарована в момента и както се казва 'ми е черен'.
Наистина преди празниците се появи бившият ми, с който трябваше да оправяме разни административни неща в момента, в който за това разбра човека, за когото питам някак си се отдръпна емоционално и на мен ми стана доста неприятно. Чувства към бившия нямам.
И още нещо ме тормози този Плутон в 5-ти не показва ли забрана за връзка в момента или аз нещо не съм разбрала, не стига че в натала ми е на МЦ и ми страдат Венерата и Слънцето от опозиция с него ами и тук се бърка където не му е работа.
Както и да е успокоявам се че при ретроградна Венера връзки не трябва да се започват и този месец ще си ближа емоционалните рани. :-[