:blink: ми добре- в такъв случай си оставам на становището, че ще сте заедно, като понеже става дума за твое желание относно прекарването на празника и съм гледала 1ви към 5ти и у11 към у1,5. Дай обратна връзка да видим правилно ли съм определила домовете!
Ето я и обратната връзка:
За жалсот на празниците не бяхме заедно не че нямаше възможност, очевидно липсваше желание от негова страна.
Съжалявам. За такъв въпрос наистина ми е чудно кое би трябвало да се гледа и дали въобще трябва да се разглежда като любовен хорар. Може би ти правилно си потърсила 4-тите домове. Може би аз гледам неправилно празнуването по 5ти дом...
Вие принципно във връзка ли сте?
Това със желанията по 11ти дом явно не работи. Иначе гледам картата и си мисля, че човека има много чувства към теб, дори страда за теб, но от там насетне у 1 и у 7 не са свързани- факт, но все пак луната е и твой сигнификатор- след като се срещне с юпитер прави трин със сатурн.
Проблемът тук е, че юпитер е ретро у 5 за теб и е тежка планета, би могло да бъде намеса - тоест връщане твоето към човек, който те е обичал в миналото. Така, че ако не сте гаджета, е вероятно да изскочат бариери между вас - да.
Но всичко това го виждам ако гледам хорара ти като любовна карта за взаимоотношения, а това не е отговор на въпроса конкретния който си задала..
За много години Zikovu много здраве, обич и късмет през 2014.
Точно се бях засилила да пиша, че хорарите явно при мен не работят и ти ме зашемети с отговора.
С човека, за когото питам връзката ни е приятелска или нещо такова, дали той има чувства не знам аз съм много разочарована в момента и както се казва 'ми е черен'.
Наистина преди празниците се появи бившият ми, с който трябваше да оправяме разни административни неща в момента, в който за това разбра човека, за когото питам някак си се отдръпна емоционално и на мен ми стана доста неприятно. Чувства към бившия нямам.
И още нещо ме тормози този Плутон в 5-ти не показва ли забрана за връзка в момента или аз нещо не съм разбрала, не стига че в натала ми е на МЦ и ми страдат Венерата и Слънцето от опозиция с него ами и тук се бърка където не му е работа.
Както и да е успокоявам се че при ретроградна Венера връзки не трябва да се започват и този месец ще си ближа емоционалните рани.