Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041393 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Хорар за любов
« Отговор #5400 -: Януари 03, 2014, 09:18:18 pm »
Ужас..,аз не я виждам картата? :o

ми, днес в Пловдив, 20,47ч. Знаеш въпроса  :rolleyes:
Венера, много е лично, за да го пльосна във форума на открито, а не на лични.

Не знам... просто попитах. Гледам си солара и се надявам. Въпреки че транзитите нямат общо с У5 и 8 дом.  :(

Тази година не виждам бебе...Виж след 2...със сигурност! :P ;)
Пр Луна ще е върху съвпада в 10ти и Плутон ще тригонира Венерата, нали?

Ти не даде обратна връзка  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #5401 -: Януари 03, 2014, 11:10:45 pm »
gal,онова, което много явно стои помежду ви е меркурия 9ти и 12ти дом- чужбински въпроси- на разтояние един от друг ли сте?

дам. а и той е чужденец, тъй да се каже.

Цитат
Иначе се вижда човекът да има чувства, но отрича чувствата си. И ти си до някъде така- и скоро съвсем ясно може да ти се случи да се противопоставиш и ти на емоциите си. Макар, че се харесвате и искате има намеса от други планети- няма как да бъдете заедно в скоро време.

да, зная. аз съм омъжена. исках просто да разбера дали става въпрос действително за емоции и чувства от негова страна, защото си мислех, че е пси-въздействие ..  а аз, патицата, хлътнах до уши, без да се усетя дори  :-X

благодаря, zikovu. много се надявах да се включиш, защото бях впечатлена от един твой коментар. оказва се, че със sunbeam сме задавали по едно и също време сходни въпроси.. за нас интерпретацията ти важи на 100%, особено тази част с .. 'желанието' за нараняване на другия. имаме плутон съвпад луна в синастрията = доста е драматичен филма, много точно си се изразила  ;D

//
Здравейте!
Тъй като НГ ме предразполага към равносметки, не можах да устоя да задам въпрос "Ще се задълбочи ли връзката ми с (име)?"
Моля ви за помощ с картата!

уоу...доста кармична ще е тази връзка- тежест, разочарования, наранени чувства, край и после пак начало- доста е драматичен филма- поне така ми се струва по картата. Чувствата ви са споделени, но има желание...не знам дали е желание, но все така се получава, че да се нараните. С таа Луна на ИЦ много се колебая дали да дам положителен отговор, но има достатъчно предпоставки в картата за ДА отговор. Може да разбереш скоро за негов флирт с момиче, което познаваш- обща компания...може да има някаква намеса от трета страна- подготви се психически за някакви такива неща, но...като цяло мисля си, че ще сте заедно. Дано, виждам, че се обичате...
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5402 -: Януари 03, 2014, 11:36:48 pm »
благодаря Гал :blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5403 -: Януари 04, 2014, 12:50:14 am »
Здравейте,

Честита Нова Година,желая Ви много здраве на всички и сбъднати мечти през новата 2014 година.

Имам един любовен въпрос. Наскоро бившият ми приятел започна да ме търси,може би защото разбра,че съм с друго момче и започна да бъде много настоятелен да се виждаме.

Тъй като ние с него се разделихме по-хубав начин,просто защото сме различни характери,сега съм леко объркана,тъй като той е готов да промени,каквото и да било в себе си за да бъдем заедно. Докато другото момче(момчето, с което съм в момента),разбра,че бившият ме е търсил и много изревнува(логично),което мен пък ме подразни,тъй като ми забрани да си комуникирам с него.

И двамата имат своите плюсове и минуси,а не мога да избера,на кого чувствата са дълбоки и истински,така че връзката да се задържи във времето.

Моля Ви посъветвайте ме на кого намеренията са дълготрайни и истински. Знам,че Венера е ретроградна и това с бившия най-вероятно ще е временно,но не мога да преценя

Благодаря за отговорите

това не е въпрос за хорар. трябва да попиташ- ще остана ли Х. или ще бъда ли с У.

Картата е с прекалено ранен АСЦ. така или иначе- след време избери за кой от двамата ти е по- важно да знаеш какво ще бъде и си построй карта за него

Благодаря ти zikovu. Послушах съвета ти и зададох друг въпрос: Ще бъда ли с Т. (назован по име)? Ако може да ми кажеш малко повече за отношенията ни как биха се развили ще ти бъда много,ама много благодарна (не че сега не съм :))

Благодаря!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5404 -: Януари 04, 2014, 01:19:24 am »
Следващите няколко месеца не се дава да се съберете- поради пречки наложени от други хора- взаимните чувства емоции и симпатии са факт, но много скоро двамата ще раберете, че в близкото бъдеще няма как да действате за хепи-енд. Съобразяваш ли се с родители, с дом, с нещо такова като стане дума за това момче? Ще си разкъсвана от много вътрешни противоречия и влияние от домашна и приятелска среда.

До март поне това са тенденциите.

Това бившия ти ли е?

« Отговор #5405 -: Януари 04, 2014, 01:32:05 am »
Следващите няколко месеца не се дава да се съберете- поради пречки наложени от други хора- взаимните чувства емоции и симпатии са факт, но много скоро двамата ще раберете, че в близкото бъдеще няма как да действате за хепи-енд. Съобразяваш ли се с родители, с дом, с нещо такова като стане дума за това момче? Ще си разкъсвана от много вътрешни противоречия и влияние от домашна и приятелска среда.

До март поне това са тенденциите.

Това бившия ти ли е?

Да,това е бившият ми,който преди малко започна да ми говори за това как иска пак да се съберем,да заживеем заедно и как отношенията ни щели коренно да се променят.
Но аз имам намерения да ходя в чужбина (искрено се надявам това да се случи) и реално ще разбера март месец дали ще запиша да уча или не. За него това не е проблем,но аз го виждам като такъв. Но спрямо дом и родители гледам и тези фактори.
В момента в живота ми има и друго момче,който далеч не е с такава перспектива като него (може би защото сме от скоро заедно),но не искам да нараня никого, а и аз самата не знам какво решение да взема,защото колкото и да говорим миналото си е минало.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5406 -: Януари 04, 2014, 01:38:38 am »
Изчакай да минат тези месеци и ако все още е така настоятелен- имаш време да прецениш, не бързай.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5407 -: Януари 04, 2014, 04:25:22 pm »
ЧНГ на всички запалени по астрологията...много здраве,любов и сбъднати мечти! :blink: :blink: :blink:
Аз се разделих с моя приятел,той има нова половинка,която е по-възрастна от него с 17 години...но...да са живи и здрави!

Сега мои приятели са ми организирали нещо като сватосване :PМъжът бил много подходящ за мен...
Ще се развие ли във връзка това запознанство? :-[
София,17.19 часа

Благодаря предварително
« Последна редакция: Януари 04, 2014, 04:29:47 pm от rene »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5408 -: Януари 04, 2014, 04:41:12 pm »
Да ти кажа, има голям шанс да стане нещо- но картата не отговаря много акуратно и точно на въпроса ти, защото все още събитието не е почнало. Вижда се по картата, че има някаква бивша история, която не е пуснала съвсем този човек и той все още се чувства свързан с нея. Но има едно много хубаво нещичко в тази карта, което ми подсказва, че е възможно да се харесате и да започнете да излизате с момчето- поне при мен работи, ще видим дали и при теб.....но аз поне няма да правя прогнози ще бъдете или не заедно.
По - натам като се осъществи срещата и като знаеш, че имаш интерес към него и виждаш, че и той има интерес- питай тогава пак.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5409 -: Януари 04, 2014, 04:44:56 pm »
Да ти кажа, има голям шанс да стане нещо- но картата не отговаря много акуратно и точно на въпроса ти, защото все още събитието не е почнало. Вижда се по картата, че има някаква бивша история, която не е пуснала съвсем този човек и той все още се чувства свързан с нея. Но има едно много хубаво нещичко в тази карта, което ми подсказва, че е възможно да се харесате и да започнете да излизате с момчето- поне при мен работи, ще видим дали и при теб.....но аз поне няма да правя прогнози ще бъдете или не заедно.
По - натам като се осъществи срещата и като знаеш, че имаш интерес към него и виждаш, че и той има интерес- питай тогава пак.

Благодаря за отговора и нямам търпение да пиша отново...  :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5410 -: Януари 04, 2014, 05:59:09 pm »
zikovu , в картата на рене Луната е без курс, може ли да се тълкува картата в този случай
И аз имам една такава карта и се чудя дали да я пусна тук :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5411 -: Януари 04, 2014, 10:06:50 pm »
Пусни я да видя.Луната без курс не прави картата нерадикална.

Зависи от въпроса, зависи от много положения в картата. Не тълкувам картите само с това, което съм прочела на теория, понякога то не работи, не са винаги като по книга нещата. Забелязала съм някои неща от практиката...но и на нея й казах, че това не и е окончателно развитие с този човек.

« Отговор #5412 -: Януари 04, 2014, 10:59:57 pm »
Въпросът е: Приключи ли историята с Х?

Имам предвид приключи ли това периодично включване и изключване, окончателно ли прекъснаха отношенията ни. Аз съм решила, че са приключили. Но ей така, от любопитство ми дойде въпроса. Виждам, че и асц е ранен, и Луната е в начални градуси, но все пак - какво мислите?
Той е представен от Марс в падение в моя първи дом и от Уран, аз пък съм представена от ретро Венера в 4 дом - тоест аз ще сложа края при негово следващо обаждане или просто тази позиция показва, че вече съм го сложила?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5413 -: Януари 04, 2014, 11:15:40 pm »
Картата е от преди седмица ,а въпросът е ..ще подновя ли отношенията си с Д

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5414 -: Януари 04, 2014, 11:17:03 pm »

Да..и то скоро.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5415 -: Януари 04, 2014, 11:21:45 pm »

Да..и то скоро.
Благодаря ти за мнението Марая  :blink:
Ще дам обратна връзка, само да се получи ,макар че ми се струва почти невъзможно

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5416 -: Януари 04, 2014, 11:22:50 pm »

Да, и аз мисля като Марая

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5417 -: Януари 04, 2014, 11:24:40 pm »

Да, и аз мисля като Марая
Благодаря ви много

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5418 -: Януари 04, 2014, 11:25:44 pm »
Въпросът е: Приключи ли историята с Х?

Имам предвид приключи ли това периодично включване и изключване, окончателно ли прекъснаха отношенията ни. Аз съм решила, че са приключили. Но ей така, от любопитство ми дойде въпроса. Виждам, че и асц е ранен, и Луната е в начални градуси, но все пак - какво мислите?
Той е представен от Марс в падение в моя първи дом и от Уран, аз пък съм представена от ретро Венера в 4 дом - тоест аз ще сложа края при негово следващо обаждане или просто тази позиция показва, че вече съм го сложила?

Не мисля, че е края, но няма и развитие в желаната посока. Разделят ви- разстояние, може намеса на 3ти лица да има.....но този човек по картата излиза, че много те мисли и харесва- просто на този етап и до няколко месеца няма да има започване на връзка с него.

« Отговор #5419 -: Януари 04, 2014, 11:30:40 pm »
Благодаря ти zikovu!

Прави ли/ ще прави ли опити да ме търси? Аз не очаквам да има връзка - там е сложно и знам, че няма да се получи. Въпросът ми беше дали скоро ще има някаква комуникация или е прекратена завинаги?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.