Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043532 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5440 -: Януари 06, 2014, 11:11:43 am »
Благодаря, Zikovu, това с бившата няма да се хареса на приятелката ми, но по-добре да си знае.

« Отговор #5441 -: Януари 06, 2014, 02:15:46 pm »

Със сигурност изпитва чувства, не си му безразлична, в синхрон са чувствата му с твоите. Комуникацията вече е възстановена, но за съжеление не виждам тя да протича гладко и да ви доведе в крайна сметка до "събиране".

Благодаря, Zikovu! Със сигутност няма да протече гладко, ако има такава в бъдеще, защото на този етап не съм предразположена за комуникация, а и съм поохладняла към него. Ще докладвам, ако има някакво развитие  :blink:

« Отговор #5442 -: Януари 06, 2014, 04:43:03 pm »
...
 " Възстанови ли мъжът Х контакта си  с жената У от С . "..доколкото успях да разчета изключително повърхностно е "не",но това е само по аспекта между У1тата, а въпросът изисква да се брои за нея 1ви от 5ти......

Х. е конкретен мъж...а У... е някоя жена..която подозираш...? така ли?

:blink:..аха...ами то е подозрение,щото не съм ги виждала заедно/което няма как да се случи/ , но усещам нещо такова и понеже това мое усещане ме кара да излизам от себе си, за това реших да питам тук ...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #5443 -: Януари 06, 2014, 06:13:45 pm »
Какви ще бъдат отношенията ни през следващите 2/3 месеца? Благодаря предварително  :blink:
пп не съм сигурна дали е радикална картата

« Отговор #5444 -: Януари 06, 2014, 08:20:48 pm »
При Луна без курс бих заложила на "sans changement". Без драстична промяна спрямо настоящото положение.

« Отговор #5445 -: Януари 06, 2014, 09:35:13 pm »
Благодаря, Мирабела  :blink: Беше ми важно да знам

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5446 -: Януари 07, 2014, 07:43:09 am »
...
 " Възстанови ли мъжът Х контакта си  с жената У от С . "..доколкото успях да разчета изключително повърхностно е "не",но това е само по аспекта между У1тата, а въпросът изисква да се брои за нея 1ви от 5ти......

Аз малко по- различно си преценям домофикацията..Бил е въстановен преди време още- но сега пак ще има включвания. Макар да не го виждам като безпроблемен контакт- има съобразяване с 3-ти, 4ти страни- една от които си ти
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5447 -: Януари 07, 2014, 07:58:16 am »
Честита Нова Година!
Въпроса, който зададох е "Ще имаме ли интимни отношения с Х ?" Да уточня, че не сме имали такива досега. Благодаря предварително.

сексуални такива са възможни, но за обвързване с него не знам- ще се появи някаква конкуренция. Той все още поддържа контакти с някаква бивша

благодаря за отговора zikovu. Ще възобнови връзка с бивша, така ли. Да не се надявам на отношения с него значи ;(

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5448 -: Януари 07, 2014, 08:09:26 am »
как се тълкува, ако луната сключва аспект с 2 планети едновременно след 1 градус?
в табличката долу изписва с едната, че аспектът предстои след -1 градус, а за другата - след +1 градус. никоя планета няма да си смени знака. но и двата аспекта ли се взимат предвид, след като са сходящи? и двата ли имат еднаква тежест? /като се абстрахираме от цялостната карта/.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5449 -: Януари 07, 2014, 08:17:08 am »
При Луна без курс бих заложила на "sans changement". Без драстична промяна спрямо настоящото положение.

Почнала си френския, а? Или това го помниш от нивото на река Дунав в сантиметри в 3 часа по радиото ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5450 -: Януари 07, 2014, 08:26:30 am »
как се тълкува, ако луната сключва аспект с 2 планети едновременно след 1 градус?
в табличката долу изписва с едната, че аспектът предстои след -1 градус, а за другата - след +1 градус. никоя планета няма да си смени знака. но и двата аспекта ли се взимат предвид, след като са сходящи? и двата ли имат еднаква тежест? /като се абстрахираме от цялостната карта/.

хамиии :rolleyes: минуса е свързан с ретроградността на планетите- а аспекта..зависи коя планета на какво е сигнификатор

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5451 -: Януари 07, 2014, 08:33:19 am »
така ли, аз мислех, че зависи дали се брои по часовниковата или обратно на часовниковата стрелка  :-\ иначе има аспект с - между слънце и луна

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5452 -: Януари 07, 2014, 08:37:06 am »
така ли, аз мислех, че зависи дали се брои по часовниковата или обратно на часовниковата стрелка  :-\ иначе има аспект с - между слънце и луна

е как слънце и луна ще се брои по посока на часовника?
По часовника са ретро планетите.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5453 -: Януари 07, 2014, 08:40:59 am »
слънцето е на 15 козирог, луната на 14 риби. и дава аспект в табличката секстил -1 град

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5454 -: Януари 07, 2014, 08:50:48 am »
слънцето е на 15 козирог, луната на 14 риби. и дава аспект в табличката секстил -1 град

мда и аз сега видях, значи не е това което съм си мислела...да не би да е свързано с бързината.. дай карта

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5455 -: Януари 07, 2014, 08:57:21 am »
Ще се задълбочат ли отношенията ми с И. ?  ;D ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5456 -: Януари 07, 2014, 09:10:44 am »
Ще се задълбочат ли отношенията ми с И. ?  ;D ;D

Виждам, че си задавала въпроси за разни момчета, не знам това нов ли е и какъв е- но нещата ми изглеждат като Не - чувствата не са в синхрон- намеса при основните сигнификатори.

« Отговор #5457 -: Януари 07, 2014, 05:16:26 pm »
...

Аз малко по- различно си преценям домофикацията..Бил е въстановен преди време още- но сега пак ще има включвания. Макар да не го виждам като безпроблемен контакт- има съобразяване с 3-ти, 4ти страни- една от които си ти

оляляаа...благодаря,zikovu...радвам се,че ме светна :wub:...попитах ,защото знам че домифицираш по различен начин, а съдейки по У1 и У7 е друго....пожелавам ти приятна вечер :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #5458 -: Януари 08, 2014, 03:38:52 pm »
Здравейте!

Може ли да погледнете тази карта, на едно момиче от групата ми по йога. Тя задава въпроса, аз й направих картата. Пита: "Влюбен ли е в мен Х.?" Малко допълнителна информация: става въпрос за човек, който работи в чужбина, но идва редовно в България; търси я, за да се виждат, съобразява си програмата с нея, но тя не чувства да проявява сърдечност във виртуалното общуване. Причини може да има много. Вие какво бихте казали по картата, може ли да му вярва?

Благодаря от нейно име.   

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5459 -: Януари 08, 2014, 04:38:31 pm »
Здравейте!

Може ли да погледнете тази карта, на едно момиче от групата ми по йога. Тя задава въпроса, аз й направих картата. Пита: "Влюбен ли е в мен Х.?" Малко допълнителна информация: става въпрос за човек, който работи в чужбина, но идва редовно в България; търси я, за да се виждат, съобразява си програмата с нея, но тя не чувства да проявява сърдечност във виртуалното общуване. Причини може да има много. Вие какво бихте казали по картата, може ли да му вярва?

Благодаря от нейно име.

Има симаптии, но влюбен не е. Ще се завърне към свои отношения от миналото - в близко бъдеще не се дава развитие между този човек и приятелката ти- поне в любовен план, това няма да им пречи да общуват