Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040849 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5460 -: Януари 08, 2014, 05:33:43 pm »
Благодаря ти от нейно име, Zikovu. Тя обаче се е влюбила в него, лошо. Според картата неговите емоции са били моментни, така ли, защото не й е показал само приятелство?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5461 -: Януари 08, 2014, 09:43:55 pm »
a... не казвам, че са му били моментни чувствата..но просто онова, което го дърпа към миналото е силно, аз поне така виждам работите
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sia

• 31
« Отговор #5462 -: Януари 09, 2014, 10:24:24 am »
Здравейте,
В близките месеци, ще срещна ли любов споделена?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5463 -: Януари 09, 2014, 10:29:08 am »
Здравейте,

Виждам те да се влюбиш определено и съжалявам, че ще го кажа, за жалост мисля, че няма да е споделено. Човекът няма да е в адекватното състояние да отговори на емоциите ти- влюбен в друга или обвързан.
Внимавай как и по какъв начин изразяваш чувствата си и дори и да се увлечеш- не си го слагай много на сърце. Изчакай да пукне пролетта ;)

*

sia

• 31
« Отговор #5464 -: Януари 09, 2014, 10:57:17 am »
Здравейте,

Виждам те да се влюбиш определено и съжалявам, че ще го кажа, за жалост мисля, че няма да е споделено. Човекът няма да е в адекватното състояние да отговори на емоциите ти- влюбен в друга или обвързан.
Внимавай как и по какъв начин изразяваш чувствата си и дори и да се увлечеш- не си го слагай много на сърце. Изчакай да пукне пролетта ;)

ехххх, направо няма да си се влюбвам. Ще стискам яко, че ми писна от разбити илюзиии :):):)
Благодаря, zikovu !!

« Отговор #5465 -: Януари 09, 2014, 07:06:53 pm »
Ще се запозная ли с Х (назован по име)?
Малко ме обърква картата, от една страна управителите на нашите трети домове са в сходящ квадрат, но от друга Луната, която е в негов трети дом отива към тригон с моя У3 и мен (Слънцето), може ли да се тълкува, че ще се запознаем, но по-късно от очакваното от мен?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5466 -: Януари 09, 2014, 09:03:23 pm »
Това запознанство, чрез друг човек ли ще бъде?  Управител на часа на задаване на въпроса е Юпитер, който е в 11д.
Ако желаеш отговори ми на лични.

« Отговор #5467 -: Януари 09, 2014, 09:07:52 pm »
Вероятно ще се запознаеш, но вероятно ще има някакво забавяне.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5468 -: Януари 09, 2014, 10:15:48 pm »
Може ли да ми помогнете за тази карта? Ще подновя ли комуникация с Х? Не успях да я разчета нещо и се обърквам.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5469 -: Януари 10, 2014, 08:26:38 am »
Може ли да ми помогнете за тази карта? Ще подновя ли комуникация с Х? Не успях да я разчета нещо и се обърквам.

да, ще подновиш. макар и трудно и макар да бъде доста хладна тази комуникация. Но с този ретро у на 7ми- не знам колко е склонен човека да направи постъпки той към теб.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #5470 -: Януари 10, 2014, 05:08:16 pm »
Добър вечер, може ли едно въпросче и от мен - Ще имам ли любовна връзка с Й? Познавам се отскоро с този мъж и общуването с него изключително лесно и ненатаварващо. Интересно ми е дали може да се случи и нещо друго между нас. А късния асцендент какво ли може да означава в случая....?
Късният асц показва късно зададен въпрос, може да се проследи крайното развитие на нещо, което е започнало
по картата излиза, че се познавате анатомично и връзка може да имате, която ще се основава на секс
не знам защо питаш за любовна връзка, като самата ти не си влюбена в него, а просто се чувстваш добре с него, което не е никак малко и е по-добре от това да си влюбена в някой, с който не ти е хубаво

Благодаря за отговора, Akrusk. Май не знам какво точно искам... А вижда ли се дали ще има комуникация между нас, че вчера бях малко по-остра и той се разсърди?

Обратна връзка - Комуникацията се прекъсна преди два месеца и това беше края.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 06:21:55 pm от lusy »

« Отговор #5471 -: Януари 10, 2014, 05:58:53 pm »
Как ще се развият отношенията между мен и В.?
ще се развият, както се и надяваш -  в интимна връзка.

и аз така мисля, но са ми интересни интерсептираните 5ти домове - марс и венера няма да се свържат, няма как да се пренесе светлина при тях, твоя 5ти дом е пълен. Има нещо..няма да са ви много прости отношенията и връзката.

Не знам дали трябва да се чака още за този хорар. До този момент обратната връзка е: Никакво развитие! Дори на моменти си мисля, че съм си въобразила, че ми го е казал :):)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5472 -: Януари 10, 2014, 07:20:08 pm »
По този хорар дай обратна връзка към края на април може да се точи до края на юни явния резултат..

« Отговор #5473 -: Януари 10, 2014, 08:03:46 pm »
Мерси, zikovu!!!
Ще ви държа в течение:)

« Отговор #5474 -: Януари 12, 2014, 09:01:51 am »
Бихте ли погледнали моят въпрос: Как ще продължат отношенията ми с Т.? Много трудна стана комуникацията между двама ни, а не мога да го напусна, нито той иска и вътрешно съм раздвоена какво да правя. Изглежда ми без перспективна.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5475 -: Януари 12, 2014, 10:09:17 am »
Как да продължат- криво ляво. Ако си съгласна да си затвориш очите за многото му аферки и авантюрки- има как да продължат. Покаял се е уж.. :-\

« Отговор #5476 -: Януари 12, 2014, 11:25:11 am »
Здравейте,
Приятелка си е направила карта, но няма акаунт тук, ме помоли да я пусна от нейно име:

"Ще се омъжа ли за Т.?"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5477 -: Януари 12, 2014, 11:32:43 am »
Здравейте,
Приятелка си е направила карта, но няма акаунт тук, ме помоли да я пусна от нейно име:

"Ще се омъжа ли за Т.?"

Да.
Би трябвало да са във връзка и много да се обичат. Възможно е работата да се случи до края на тази година или поне да получи предложение.

Дано да са във връзка и въпроса да е корентен спрямо моментната ситуация, защото и аз мога да попитам дали ще се омъжа за съседа от отсрещния блок, с който всяка сутрин се засичаме за работа ...и си мечтая за него...но да няма нищо реално между нас. Хорарната астрология е за проверка на тенденции при наболели въпроси ;)

« Отговор #5478 -: Януари 12, 2014, 11:36:11 am »
Да, във връзка са, и уж само си подмятат, че е време да се оженят, но за сега няма резултат. Сега ще я зарадвам :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5479 -: Януари 12, 2014, 11:41:13 am »
Да, във връзка са, и уж само си подмятат, че е време да се оженят, но за сега няма резултат. Сега ще я зарадвам :)

е тогава значи я зарадвай ;)