Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041975 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5520 -: Януари 16, 2014, 09:25:39 am »
Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна
Ето картата на въпроса ти.

рене погледнах хорара ти от август- той ще важи поне до НГ - след НГ питай накъде ще ви вървят отношенията,

Та по тови хорар- събиране не се вижда, той се е разсеял вероятно с друга девойка, а е и много вероятно ти да охладнееш в чувствата си в някакъв момент..може и друг да срещнеш. Включи се след 2-3 месеца да видим на къде вървят нещата..

Ето това е мой стар коментар от миналата година по августовския ти хорар за бившия.
Нека да се потупам по рамото :P

А ноември като ти го написах това- мисля титогава все още не знаеше за новата връзка на бившия си...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5521 -: Януари 16, 2014, 09:46:49 am »
Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна
Ето картата на въпроса ти.

рене погледнах хорара ти от август- той ще важи поне до НГ - след НГ питай накъде ще ви вървят отношенията,

Та по тови хорар- събиране не се вижда, той се е разсеял вероятно с друга девойка, а е и много вероятно ти да охладнееш в чувствата си в някакъв момент..може и друг да срещнеш. Включи се след 2-3 месеца да видим на къде вървят нещата..

Ето това е мой стар коментар от миналата година по августовския ти хорар за бившия.
Нека да се потупам по рамото :P

А ноември като ти го написах това- мисля титогава все още не знаеше за новата връзка на бившия си...

Точно така не знаех,подозирах разбира се от известно време,той отричаше,лъжеше....сега вече знам,те се обявиха официално..мацката е медийно лице...
И да,аз помня,че беше споменала,че може да срещна друг...и наистина до тук всичко е както каза...
Радвам се,че сега ще имам такива емоции,защото имам нужда...младежа ме измъчи..
А какво имаш предвид,че близиките 1-2 месеца ще съм много доволна? :mellow:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5522 -: Януари 16, 2014, 09:51:13 am »
Ами че с новия младеж ще имаш много хубави изживявания... ;)

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5523 -: Януари 16, 2014, 09:55:06 am »
Ами че с новия младеж ще имаш много хубави изживявания... ;)

:08: :25: :58:

« Отговор #5524 -: Януари 16, 2014, 10:52:29 am »
Здравейте, и аз да помоля за тълкуване на един хорар - въпросът е ще прерасне ли връзката с X. в нещо сериозно? Въпросът ми е зададен вчера и да уточня - тайна връзка, скарани сме "уж", на моменти аз прекъсвам всякаква комуникация, изобщо не му вярвам, че има чувства пък хич, голяма манджа с грозде... :-X то и въпросът ми не съм сигурна дали е зададен коректно, по-скоро май трябваше да питам ще се свърши ли скоро, но вече след дъжд качулка ;D.  Гледам с тези интерсептирани знаци в 5-те домове пак недоизказваници и недомлъвки сигурно - аман, и тоз плутон дето е до десцендента изобщо не ми харесва :angry:! Ще съм благодарна за всякакви коментари и хубав ден на всички :blink: /

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5525 -: Януари 16, 2014, 11:53:21 am »
Карамел човекът се е върнал при жена от миналото си, тя е тази към която виждам да изпитва по- сериозни чувства. За вас двамата в близко бъдеще перспективите не са така добри- възможно е съвсем да преустанови контакт с теб в близките месеци заради нея. Ако не е съвсем- то ще се появява от дъжд на вятър..нещо..за някой друг секс- но дори и за това не съм сигурна. :( Ако ти дава сърце да се преорентираш...сменяй посоката, не ми харесват нещата.
Ако ли не- просто го забрави и не очаквай някакви работи в идната- около половин година.

« Отговор #5526 -: Януари 16, 2014, 12:20:46 pm »
Благодаря ти, zikovu!! И аз така мисля - и по-рано палех мотора, но след твоето тълкуване нямам съмнение - бягам и без да съжалявам ;)

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #5527 -: Януари 16, 2014, 12:27:58 pm »
Ще продължи ли връзката ни с А. или ще срещна нова любов?

Аз мисля, че се дават усложнения във връзката и забавяне, вероятно е временно да се увлече по друга..но това няма да има постоянен характер.
Ти срещнала ли си вече някой..който да ти пробуди интереса?

В този хорар има интересни намеси от 3ти планети...ще се намесват други хора в отношенията ви, но мисля,ч е това няма да доведе до техния край
Зикову по този хорар се случи както ти каза.Много усложнения във връзката ни(тя всъщност никога не е била спокойна и нормална) и намеса на много хора поради което и се разделихме в началото на декември.
Искам да попитам важи ли още същия хорар и въпреки раздялата ни това да не е края?

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5528 -: Януари 16, 2014, 12:42:01 pm »
Как да си задам въпроса - натална карта ли трябва да прикача и как  :-[ И неговите и моите данни ли трябва?

Извинявам се, вижда се, че съм нова и съвсем боса :'( Ако не питам, където трябва ме насочете моля.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5529 -: Януари 16, 2014, 12:57:52 pm »

Аз мисля, че се дават усложнения във връзката и забавяне, вероятно е временно да се увлече по друга..но това няма да има постоянен характер.

В този хорар има интересни намеси от 3ти планети...ще се намесват други хора в отношенията ви, но мисля,ч е това няма да доведе до техния край
Зикову по този хорар се случи както ти каза.Много усложнения във връзката ни(тя всъщност никога не е била спокойна и нормална) и намеса на много хора поради което и се разделихме в началото на декември.
Искам да попитам важи ли още същия хорар и въпреки раздялата ни това да не е края?

Съжалявам за което :( Не, не мисля, че е окончателно по този хорар, но това, което аз поне виждам в него е една неокончателна раздяла- по- натам не- той е и новолунен този хорар и ми е много миш-машав. Когато прецениш може да питаш пак- да видим на къде духа вятъра. Макар, че аз изхождам от това, че поне до март няма да има особена промяна- ако искаш може след това да питаш.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5530 -: Януари 16, 2014, 01:07:19 pm »
Как да си задам въпроса - натална карта ли трябва да прикача и как  :-[ И неговите и моите данни ли трябва?

Извинявам се, вижда се, че съм нова и съвсем боса :'( Ако не питам, където трябва ме насочете моля.

За човека, за когото питаш- имате проблеми с комуникацията, срещите- иначе взаимни чувства, ако сте във връзка- проблеми във връзката, ако питаш дали ще бъдете във връзка- именно този "комуникационен" проблем пречи за сега това да се случи.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #5531 -: Януари 16, 2014, 01:23:46 pm »

Съжалявам за което :( Не, не мисля, че е окончателно по този хорар, но това, което аз поне виждам в него е една неокончателна раздяла- по- натам не- той е и новолунен този хорар и ми е много миш-машав. Когато прецениш може да питаш пак- да видим на къде духа вятъра. Макар, че аз изхождам от това, че поне до март няма да има особена промяна- ако искаш може след това да питаш.
Благодаря Зикову.Ще изчакам до март и се надявам до тогава окончателно да е затворена страницата с този човек.Надявам се скоро да срещна подходящия  :blink:

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5532 -: Януари 16, 2014, 01:47:48 pm »
За човека, за когото питаш- имате проблеми с комуникацията, срещите- иначе взаимни чувства, ако сте във връзка- проблеми във връзката, ако питаш дали ще бъдете във връзка- именно този "комуникационен" проблем пречи за сега това да се случи.

Как разбра? Ама как наистина, аз ...съм без думи!

Благодаря за отговора!

Ама ситуацията ни е много, много сложна.
И хорарна карта не съм сложила.

Ох, изуми ме.
Не сме във връзка, май и никога не сме били. Чувства мисля, имам само аз. Той не знае какво иска.Много е млад, много по-млад от мен.
« Последна редакция: Януари 16, 2014, 01:53:16 pm от Matti »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5533 -: Януари 16, 2014, 02:11:55 pm »
Zikovu наистина познава в хорарите, вкл. по любовни въпроси.  :blink:

Но аз не смея да питам - моите обикновено или излизат нерадикални, или объркващи за тълкуващия (ако играе емоция). Включително и мои хорари, отнасящи се до трети човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5534 -: Януари 16, 2014, 02:13:57 pm »
Момичето Х назовано по име влюбена ли е в мен?
Така поне ме гледа, ама вече и аз не знам. Въпросът е зададен днес в 9.44 София ;)

жената Х. я харесваш повече ти, нещо си в разгонен сезон май- много ти е любовно - виждам ;)  ;D
Не че принципно не си й симпатичен, няма нищо против, но при мацката е голям калъбалък от към мъже- има си други грижи.
Верно е има си грижи. Хубава е и и се офертират, ама какво от това ;)
Точно заради това(наистина си има сериозни грижи), вчера като бяхме на кино не пуснах мазният ми чар или да залагам капани да дойде в нас, а я изпратих...
Според теб, ще го бъде ли? Поне дет се вика да си начеша нагона :)

допълних си коментара горе, прочети...иначе за начесване на нагона- може да има тиру риру ама не чакай нещо по- сериозно, тя си го обича онзи.
Всичко познаваш, определено...На мен целта ми е тиру рирууу...А после да си се обичат влюбените аз няма да им преча, никак даже...Ще и стисна ръката после ;)
Идеална си всичко познаваш
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5535 -: Януари 16, 2014, 02:14:31 pm »

Но аз не смея да питам - моите обикновено или излизат нерадикални, или объркващи за тълкуващия (ако играе емоция). Включително и мои хорари, отнасящи се до трети човек.

Ама аз дори не си бях задала въпроса, нито карта, нищо?
Как позна?

« Отговор #5536 -: Януари 16, 2014, 02:39:29 pm »

Ама аз дори не си бях задала въпроса, нито карта, нищо?
Как позна?

Темата е "Хорар за любов" — значи това те гризе. Построила е карта, разчела я е… друг е въпросът дали е трябвало, преди ти да си формулираш питането.

« Отговор #5537 -: Януари 16, 2014, 02:43:47 pm »
Зикову, благодаря ти много за тълкуванието по предния хорар!
Може ли да попитам за още един човек, дали отношенията ми с него са окончателно приключили.
Аз мисля, че са, по скоро тук търся потвърждение. Не съм го чувала от месец и нещо. Планетите показват ли, дали той ще ме потърси или и за него всичко си остава в миналото?
Благодаря предварително.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5538 -: Януари 16, 2014, 03:00:14 pm »

Благодаря Лили :wub: ами питай де- може пък нещо да видя :rolleyes: с третото око :rolleyes:

;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5539 -: Януари 16, 2014, 03:02:35 pm »
Нериле, Мати, благодаря! Соник- може и аз да си построя карта- след като имам час, в който тя се е зачудила какво и как - но е най- добре хората да си я направят,ноо..по изключение може и аз. ;)