Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043379 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорар за любов
« Отговор #5540 -: Януари 16, 2014, 03:04:09 pm »
Доколкото знам, една хорарна карта може да се разгледа не само с оглед на момента и мястото на задаване на въпроса, а и за мястото и часа, в който въпросът е стигнал до астролога.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5541 -: Януари 16, 2014, 03:07:52 pm »
Доколкото знам, една хорарна карта може да се разгледа не само с оглед на момента и мястото на задаване на въпроса, а и за мястото и часа, в който въпросът е стигнал до астролога.

да, да..една моя приятелка в лондон като ме пита- правя две карти - нейна и моя и сравнявам
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5542 -: Януари 16, 2014, 03:10:37 pm »
да, да..една моя приятелка в лондон като ме пита- правя две карти - нейна и моя и сравнявам

И кои излизат по-достоверни в крайна сметка?

На територията на Б-я може и да няма голямо отклонение, но ако питащият и астрологът се намират в различни държави, тогава разликата ще е съществена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5543 -: Януари 16, 2014, 03:12:07 pm »
Има ли значение, че въпроса си го задавам от Норвегия, не от БГ :)

Но, факт, неоспорим факт (Изумих се!) - комуникацията ни е много зле. 
Направо никак не върви. И двамата не говорим на родния си език, но не мисля, че само това е проблема.

Много ли е нахално да си задам сега въпроса - Какво иска този човек от мен?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5544 -: Януари 16, 2014, 03:12:54 pm »
Зикову, благодаря ти много за тълкуванието по предния хорар!
Може ли да попитам за още един човек, дали отношенията ми с него са окончателно приключили.
Аз мисля, че са, по скоро тук търся потвърждение. Не съм го чувала от месец и нещо. Планетите показват ли, дали той ще ме потърси или и за него всичко си остава в миналото?
Благодаря предварително.

Да ти кажа- комуникация за кратко може и да има, но повече от това в близката половин година не. Ти и ти самата ще се откажеш от идеята..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5545 -: Януари 16, 2014, 03:17:44 pm »
Мати - дай ми град в Норвегия.

Лили- ми едно и също ми показаха предния път- макар, че въртях сигнификаторите

« Отговор #5546 -: Януари 16, 2014, 03:18:42 pm »
И аз така ги усещам нещата, знам, че си права.
Благодаря ти!

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5547 -: Януари 16, 2014, 03:20:08 pm »
Мати - дай ми град в Норвегия.

Tromsø

Зикову, благодаря ти много!
« Последна редакция: Януари 16, 2014, 08:28:29 pm от Matti »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #5548 -: Януари 16, 2014, 03:49:42 pm »
Здравейте, може ли помощ при този хорар - Харесва ли ме Иво? Бяхме колеги и имахме приятелски отношения. След това замина извън България. Обеща, че ще пише, направи го, ама едни такива сухи писма.... за разлика от тези на другите колеги. И днес изненада... съвсем неочаквано се появи. Поговорихме и ме заля вълна от приятни емоции и спомени, но... Иска ми се да разбера дали изпитва нещо към мен или просто не разчитам правилно индикациите. Извинявам се за многословността, но в момента съм много развълнувана.

« Отговор #5549 -: Януари 16, 2014, 03:53:04 pm »
Нериле, Мати, благодаря! Соник- може и аз да си построя карта- след като имам час, в който тя се е зачудила какво и как - но е най- добре хората да си я направят,ноо..по изключение може и аз. ;)

Не е до това. Имаше ли формулиран въпрос изобщо или аз съм не съм го видял?

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5550 -: Януари 16, 2014, 03:55:50 pm »
Нериле, Мати, благодаря! Соник- може и аз да си построя карта- след като имам час, в който тя се е зачудила какво и как - но е най- добре хората да си я направят,ноо..по изключение може и аз. ;)

Ако се касае до моя случай нямаше въпрос. Но факт е,че имаше много точна интерпретация.

Сега имам обаче въпрос и две карти :)

« Отговор #5551 -: Януари 16, 2014, 04:04:24 pm »

Сега имам обаче въпрос и две карти :)
Ако се касае до моя случай нямаше въпрос. Но факт е,че имаше много точна интерпретация.
Зикову е пекана, няма грешка ;D

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #5552 -: Януари 16, 2014, 04:07:36 pm »
Може ли въпрос и от мен "Ще се възстанови ли комуникацията между мен и (назован по име)? Не знам какво му стана на този мъж в един момент просто изчезна, нито телефон, нито скайп.. Всичко преди това беше добре. Просто не разбрах какво стана  :'(

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5553 -: Януари 16, 2014, 04:08:46 pm »
Да, видях, че е точна. Чакам с нетърпение отговора й.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5554 -: Януари 16, 2014, 05:20:21 pm »
Пак покрай ретро Венера някакви стари любови... Х има ли желание да подновим контакти, заинтересован ли е от някакво развитие в тази насока, комуникация или среща?  Всъщност за въпроса ме подтикна това че си писахме отново, но той и друг път се е появявал и изчезвал.. дали този път ще има развитие?

много те харесва, но и този път до по- сериозно романтично развитие няма да се стигне, май тука става дума основно за секс- това му краткосрочния текущ интерес, романтичната връзка не му е цел- макра, че МНОГО МНОГО те харесва...хм- върви ги разбери мъжете. :-\

Много ти благодаря зикову! Аз виждам, че съм екзалтирана при него и предположих, че той ме харесва, но аз него повече, след като той при мен е на трон. А дали всъщност предстои още комуникация или срещи според картата? Защото желанието е едно, но дали ще има контакт ?  :blink:

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5555 -: Януари 16, 2014, 08:29:18 pm »
В хорарната карта се слага града, в който си задаваш въпроса или в който си роден?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5556 -: Януари 16, 2014, 08:30:28 pm »
В който се намираш в момента на задаване на въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5557 -: Януари 16, 2014, 08:50:20 pm »
В който се намираш в момента на задаване на въпроса.

Благодаря. Тази карта прикачих.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5558 -: Януари 16, 2014, 09:41:10 pm »
Здравейте! Искам да попитам Х мисли ли за мен и ще подновим ли комуникация

« Отговор #5559 -: Януари 17, 2014, 07:34:48 am »
Caraly, така като гледам с моите много скромни познания, комуникацията няма да се възстанови скоро. А и май ми се струва, че ти си много по-заинтересована от него. Асцендента ти е много късен, така че може и картата да не важи. Но може и да греша, нека по-знаещите да кажат  :blink: