Мати - дай ми град в Норвегия.
Tromsø
Зикову, благодаря ти много!
Мати сложила си карта с час 3 и нещо п.м, а когато си питала въпроса и когато ти се е въртял той в главата беще 1:45 някъде п.м- така, че аз с този час и твоето място гледах картата. Ацендента се променя, но нещата остават същите.
Не мисля,че този човек ти е голямата любов в живота, до няколко месеца съвсем ще се откажеш да имаш взимане даване с него
Не виждам развтие при вас, макар, че много се харесвате- за симпатиите към теб не се съмнявай. Може да има опити за нещо- но в крайна сметка ще се окаже нещо като нищо. Ако до май, юни не си се отказала от него ще построиш нов хорар да видим какво ще е развитието в оставащата половинка от годината. 
Много си добра, и то за две неща
1. че имаш търпението да отговаряш - Благодаря ти, за което!
2. в това, което казваш - аз за първи път се сблъсквам, така да се каже

с хорарната астрология, но съм изумена от точните ти отговори. Според ме освен познания, имаш и талант и интуиция.
Да, този човек не е голямата ми любов, невъзможно е

Имаме проблем с комуникацията, и цялата ни връзка ( ако дори може да се нарече, че имаме връзка е нещо като нищо)
Дай Боже да се откажа от него до няколко месеца. От половин година това не се случва и само той ми е в ума и сърцето в момента, а знак никакъв нямам от негова страна за какъвто и да е интерес. А аз го искам този човек - дори за малко, дори само секс - все мие тая ...искам го. Много го искам, а той ...ох, как ми се иска да повярвам,ч е има симпатии и взаимност, но поведението му показва друго.
Прочетох те, че няма смисъл от често задаване на хорарни въпроси, но аз цял ден мисля за този въпрос и за него, защото го видях днес и ще направя последен ( надявам се
Благодаря ти предварително!
Той ли ще ме потърси пак или аз да го направя?