Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040477 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5620 -: Януари 21, 2014, 08:00:14 am »
Пускам хорар на една приятелка. Пита ще се сдобри ли с назования по име и ще възстановят ли приятелството си. (човек, с когото е имала любовни отношения) В момента не си общуват, но тя май доста си мисли за него.  :-\

да, това ще стане, но доста трудно ще бъде, сигурно бавно ще се развие този процес.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5621 -: Януари 21, 2014, 01:01:16 pm »
Хм....  :-\

След като се появи нов мъж,повече от ясно се харесахме на първата среща,поискал е телефона ми от нашият общ приятел и....цяла седмица ни звук ,ни стон...
Не ги разбирам мъжете...Ще се обади ли всъщност В. назован по име-13.56 часа
 :-\ :-X

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5622 -: Януари 21, 2014, 01:08:42 pm »
ще се обади, спокойно

*

smile

• 22
« Отговор #5623 -: Януари 21, 2014, 01:26:48 pm »
Пускам хорар на една приятелка. Пита ще се сдобри ли с назования по име и ще възстановят ли приятелството си. (човек, с когото е имала любовни отношения) В момента не си общуват, но тя май доста си мисли за него.  :-\

да, това ще стане, но доста трудно ще бъде, сигурно бавно ще се развие този процес.

БЛАГОДЯРЯЯЯ!  :58: Ще дам обратна връзка.  :blink:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5624 -: Януари 21, 2014, 01:55:08 pm »
ще се обади, спокойно

Благодаря ти,
..ще дам ОВ,не съм била много време на среща,но преди мъжете подхождаха с повече желание... :o

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5625 -: Януари 21, 2014, 02:00:16 pm »
ще се обади, спокойно

Благодаря ти,
..ще дам ОВ,не съм била много време на среща,но преди мъжете подхождаха с повече желание... :o

мисля,че е взела някаква жена от миналото му да го притеснява- и сега се чуди как да постъпи- но ще се обади

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5626 -: Януари 21, 2014, 02:15:20 pm »
ще се обади, спокойно

Благодаря ти,

мисля,че е взела някаква жена от миналото му да го притеснява- и сега се чуди как да постъпи- но ще се обади

Да...между другото и аз нещо такова си мисля :rolleyes:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5627 -: Януари 21, 2014, 03:12:33 pm »
Въпросът е дали ще се появи нова любов в живота на Х (жена). Луната отива към секстил със Сатурн (У5), което е добре. Луната е и ко-сигнификатор на питащата, освен че е сигнификатор на въпроса. А питането силно я вълнува, макар да гледа по-заземено и практично на ситуацията. Тя се намира с свой 5-ти дом.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5628 -: Януари 21, 2014, 03:44:49 pm »
Въпросът е дали ще се появи нова любов в живота на Х (жена). Луната отива към секстил със Сатурн (У5), което е добре. Луната е и ко-сигнификатор на питащата, освен че е сигнификатор на въпроса. А питането силно я вълнува, макар да гледа по-заземено и практично на ситуацията. Тя се намира с свой 5-ти дом.

дано да е нова, но не знам колко ще е нова с този ретро у7 и ретро планета на к5. хубаво е,ч е има активност много в 5ти дом, но всичките планети са в сатурнов знак, а секстила на сатурн с луна е негативно оцветен от приема на луната в падение - тоест нещата няма да вървят съвсем гладко бързо и лесно в сферата на емоционалните отношения- емоции ще има- но всичко ще става мъчно и трудно.
предполагам и нов ще има- и стар- много ще й е трудно на момичето с решенията.

« Отговор #5629 -: Януари 21, 2014, 04:14:19 pm »
Контактува ли мъжът Х с жената У/поддържат ли някакви отношения/ и основателна ли е ревността ми към мъжа Х?/дано не станаха много въпросите..безкрайно  объркана съм относно този Х ! /
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5630 -: Януари 21, 2014, 04:21:16 pm »
Контактува ли мъжът Х с жената У/поддържат ли някакви отношения/ и основателна ли е ревността ми към мъжа Х?/дано не станаха много въпросите..безкрайно  объркана съм относно този Х ! /

мисля, че тук виждам проекция на собствени страхове и паранои. правиш отношенията си с този мъж тежки и на него му става все по- трудно

Но от друга страна.....се вижда човека наистина да не е съвсем честен...мисля,ч е от една страна си права в подозренията си, но ми хрумна, че можеш да подходиш по друг начин в ситуацията, може да се чувства подтикнат от теб

« Отговор #5631 -: Януари 21, 2014, 05:50:11 pm »
Ще ми пише ли Х скоро, ще потърси ли контакт с мен?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5632 -: Януари 21, 2014, 11:34:00 pm »
Марсин, ако и да има нещо - ще го разбереш скоро (до месец си мисля)

*

sia

• 31
« Отговор #5633 -: Януари 22, 2014, 02:06:36 am »
Влюбен ли е И. в колежката си В.?(назовани по имена и двамата)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5634 -: Януари 22, 2014, 06:11:30 am »
ще започна ли връзка с Д?
май по-скоро ме интересува как ще се чувствам, ако евентуално това се случи. има неща, които ме притесняват

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5635 -: Януари 22, 2014, 08:07:59 am »

мисля, че тук виждам проекция на собствени страхове и паранои. правиш отношенията си с този мъж тежки и на него му става все по- трудно

Но от друга страна.....се вижда човека наистина да не е съвсем честен...мисля,ч е от една страна си права в подозренията си, но ми хрумна, че можеш да подходиш по друг начин в ситуацията, може да се чувства подтикнат от теб
.. ...наистина ли виждаш нещо такова,zikovu .....защото и той така твърди,но понеже живеем в различни градове и интуицията ми понякога се включва с бясна ревност и правя леки скандалчета/които вече му писват,обаче /.....като го знам с неговата Луна във везни и как обича да контактува..че и е флиртаджия от класа.....а ти преди седмици  ми беше написала ,че контактува поне с още 3/да,три броя !/ жени,освен мен.....като говорим с него  за тези неща той не отрича,но твърди ,че аз съм му "най-лична" и че с другите имал само "общи приказки".....не знам дали да му вярвам.....с него открих,че съм ревнива/което досега не подозирах за себе си/......Отн подтика от мен-може и да е така/с тази жена от този хорар аз го тласнах -вярно е  :blink:/...а сега??? Не знам към кого да се обърна за помощ ...наистина не знам какво да правя/с мъжа си лесно реших преди време/.............контактът между нас е повече от чудесен/и той така твърди/,но ...много силно го усещам/синастрично натоварени 12ти домове двустранно ,какт ои 5/8 домове/     и това ме кара да го ревнувам/а това вече ме разболява/.......Наистина искам да прекратя този контакт, но сякаш още не съм достатъчно категорична и усещам,че трябва да го продължа.........Хорарът дали не показва посоката на този контакт каква ще е ?...

Бях ти казала, че развитието на онзи контакт- в предния хорар- го възпрепятстват 2ри, 3ти страни, една от които си ти- тоест има съвест по отношение на теб човека. а евентуално другата жена може и тя да има нещо и т.н- това съм имала впредвид под съобразяване.

и вече чисто като съвет- мога да ти кажа, че живеейки в различни градове- няма как да го следиш и нон стоп да му светиш- поддържането на връзка от разстояние предполага известна независимост на хората във връзката и доверие.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5636 -: Януари 22, 2014, 08:13:48 am »
Ще ми пише ли Х скоро, ще потърси ли контакт с мен?

ще има контакт, но няма да е скоро.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5637 -: Януари 22, 2014, 08:48:41 am »

Да.

*

sia

• 31
« Отговор #5638 -: Януари 22, 2014, 08:51:38 am »

Да.

Благодаря zikovu!
Усещах, че има нещо :(
Явно съвсем тактично трябва да се оттегля .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5639 -: Януари 22, 2014, 08:56:29 am »
ще започна ли връзка с Д?
май по-скоро ме интересува как ще се чувствам, ако евентуално това се случи. има неща, които ме притесняват

ми те нещата са задвижени в тази посока, както е почнало, така ще продължи- и да го мислиш и да не го мислиш. как да се чувстваш - излиза по картата, че си хлътнала по него доста - той много ти се кефи, но май не е чак толкова по романтичните изблици..абе криво ляво  ще вървят нещата... някак си..