сори, хора, но се нуждая от вашия отговор.
един, с когото спрях да общувам окончателно неотдавна, след като реши да ме унижава нещо, за да си лекува комплексите, се опитва да търси обратно контакт с мен, като замесва и мои приятели и, абе, намирисва ми нещо. понеже все още съм твърде идеалистична и така и не успявам да си обясня неоправдано лошото/агресивното поведение на хората изобщо, а и защото страдах много по този (и нептуновото си увлечение, нека си го кажем - направо илюзия), не знам защо, но ми е важно да знам каква му е мотивацията зад цялото това нещо. защо го прави отново, толкова ли е нагъл, садистичен и комплексиран и мачкайки/играейки си с другите си отглежда самочувствието, или (ами, да, аз съм доста трезва в преценките си за хората, затова ще си кажа, че част от мен все още допуска, че цялото това "отблъскване" е с някакъв друг мотив, за да не си губя времето с него) ... или е нещо друго. вероятно сама усложнявам нещата в главата си, често ми казват, че го правя, но просто не мога да му измисля мотивация на този, а луната ми в дева реве за реда!:Д
та, ако някой е прочел дотук, ето и хорарът:
Какво иска от мен сега? Добронамерен ли е? //като настроението ми беше нещо от сорта на: тоя мерзавец пак иска да ми се подиграва нещо, ама няма да стане, та да. мерси предварително и се извинявам за изгубеното време.))