Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041116 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5720 -: Януари 25, 2014, 08:35:12 am »
За да не търсиш тълкуването ти е на 274 стр. Това е картата:
« Последна редакция: Януари 25, 2014, 08:50:15 am от _perla_ »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5721 -: Януари 25, 2014, 02:50:55 pm »
Не съм чувал Марс да е трад. сигнификатор. Венера и Слънцето са допълнителни за жената и мъжа, но тук мъжете са двама. Аз бих дал У7, Юпитер, на един от тях. Вторият е по-сложен вече. Мисля, че е значимо, че :mer:, :ven: и ПФ са в знаци на :sat:, а :moo: е във :li:, където е екзалтацията му. За Слънцето също е диспозитор, впрочем, бих го приел буквално. Него взимам за втори сиг/р, на Н. Тогава имаме :ven: :opo: :jup:, някакво остатъчно влечение по вече бившия, което след ретро фазата на Венера ще отмине, а сега има :mer: :kva: :sat:. :moo: :kva: :sun: за мен е крайният резултат — ще избере Н.

ей това са хорарите- всеки си гледа кот си вижда ;D ;D ;D аз не мисля, че някой окончателно ще избере- ще има да се люшка между двамата, но съвсем скоро ще е в прегръдките на С. - според мен.

Така изглежда поне :) lealya, кажи, когато нещо се случи :)
Ще дам ОВ задължително :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5722 -: Януари 25, 2014, 06:45:58 pm »
Искам да попитам как тълкувате, ако сигнификаторът на квезита е в заточение в знака на кверента? :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5723 -: Януари 25, 2014, 11:27:00 pm »
X. влюбен ли е в мен?  :88:  :confuse3: на мен ми е много хубаво май...  :blink:

влюбен е...наслаждавай се на момента, но...не искам никак да те приземявам, длъжна съм обаче да кажа, което виждам-предстои ви сътресенение в отношенията- от нещо може да се разочароваш. И все пак взаимни чувства, има любов, да видим до кога и как ще се развиват нещата. ;)

благодаря, то приземяването никога не е излишно  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5724 -: Януари 26, 2014, 08:46:52 am »
Снощи казах на бившя си приятел за сегашната си връзка и ми се иска ако можете да ми кажете дали все още му пука за мен или одавна съм минало за него .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5725 -: Януари 27, 2014, 08:58:02 am »
перла - има някаква жена мисля си, която му е в съзнанието, но не може да изрази чувствта си свободно, трудно му е от към любов, дали не е някоя по- възрастна от него...дали не поддържат тайни отношения...абе връзка официална няма- но нещо от сорта на някаква отхвърлена любов или невъзможност да са заедно...нещо таквоз
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5726 -: Януари 27, 2014, 09:02:13 am »
Искам да попитам как тълкувате, ако сигнификаторът на квезита е в заточение в знака на кверента? :blink:

зависи- може да означава силни чувства, изпитване на вина, дълг, може да се чувства отхвърлен..кое точно от всичко това зависи от останалите неща в картата

« Отговор #5727 -: Януари 27, 2014, 09:06:54 am »
перла - има някаква жена мисля си, която му е в съзнанието, но не може да изрази чувствта си свободно, трудно му е от към любов, дали не е някоя по- възрастна от него...дали не поддържат тайни отношения...абе връзка официална няма- но нещо от сорта на някаква отхвърлена любов или невъзможност да са заедно...нещо таквоз

Аха, имала съм такива съмнения за жена от миналото му с която са имали връзка и в която беше хлътнал доста. Лошото е, че не знам кой знае какви подробности. Нищо чудно тя да е обвързана в момента и да  продължават да се виждат тайно,а е възможно и фантазията ми да работи  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5728 -: Януари 27, 2014, 09:13:40 am »

Аха, имала съм такива съмнения за жена от миналото му с която са имали връзка и в която беше хлътнал доста. Лошото е, че не знам кой знае какви подробности. Нищо чудно тя да е обвързана в момента и да  продължават да се виждат тайно,а е възможно и фантазията ми да работи  :blink:

не- тази няма индикация да е бивша

« Отговор #5729 -: Януари 27, 2014, 09:23:21 am »

не- тази няма индикация да е бивша

Много ти благодаря, Zikovu  :wub: А има ли индикации, тази жена да съм аз например?  Последне въпрос   :blink: Ама то и аз съм от миналото му, само че от по-близкото минало.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5730 -: Януари 27, 2014, 09:36:02 am »
перла, мисля, не си ти- защото сатурн в 5ти при мъжа ми се появява, когато той преживява някакво разочарование, което не е свързано с кверентката и емоциите му по тази причина не са "оключени" към кверентката- ти в случая.

« Отговор #5731 -: Януари 27, 2014, 09:42:30 am »
перла, мисля, не си ти- защото сатурн в 5ти при мъжа ми се появява, когато той преживява някакво разочарование, което не е свързано с кверентката и емоциите му по тази причина не са "оключени" към кверентката- ти в случая.

Благодаря, сега ми се изясни картината  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5732 -: Януари 27, 2014, 09:45:53 am »
Въпрос:
Ще се получи ли сериозна връзка с А.?  :rolleyes:

На пръв поглед отговорът май е отрицателен...  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5733 -: Януари 27, 2014, 10:08:15 am »
Въпрос:
Ще се получи ли сериозна връзка с А.?  :rolleyes:

На пръв поглед отговорът май е отрицателен...  :angry:

Положителен е, но трябва търпение. Има ли човекът друга връзка в момента- официална? Има може би и една неофициална..или този мерк е детето му? Малко любовчия си пада този...
Заинтригуван е от любовно развитие с жената, но работите ще са много примък- отмък...докато стане..но ще стане ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5734 -: Януари 27, 2014, 10:25:49 am »
Заинтересуван от коя жена, Зикову? :angry: хорарът е за мен и А.  ;D ;D ;D
Тоест, ще стане, но да съм търпелива?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5735 -: Януари 27, 2014, 10:27:53 am »
Заинтересуван от коя жена, Зикову? :angry: хорарът е за мен и А.  ;D ;D ;D
Тоест, ще стане, но да съм търпелива?

да, да- щом е за теб- интригуваш го, много те харесва, ще станат работите

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5736 -: Януари 27, 2014, 10:44:50 am »
Явно трябва да се заредя с търпение..... хич ме няма там, ама щом е за каузата... Обратна връзка едва ли ще дам скоро обаче, щом е нужно време  ;D
« Последна редакция: Януари 27, 2014, 11:00:34 am от Yaya »

А Шопенхауер

« Отговор #5737 -: Януари 28, 2014, 12:05:44 am »
сори, хора, но се нуждая от вашия отговор.
един, с когото спрях да общувам окончателно неотдавна, след като реши да ме унижава нещо, за да си лекува комплексите, се опитва да търси обратно контакт с мен, като замесва и мои приятели и, абе, намирисва ми нещо. понеже все още съм твърде идеалистична и така и не успявам да си обясня неоправдано лошото/агресивното поведение на хората изобщо, а и защото страдах много по този (и нептуновото си увлечение, нека си го кажем - направо илюзия), не знам защо, но ми е важно да знам каква му е мотивацията зад цялото това нещо. защо го прави отново, толкова ли е нагъл, садистичен и комплексиран и мачкайки/играейки си с другите си отглежда самочувствието, или (ами, да, аз съм доста трезва в преценките си за хората, затова ще си кажа, че част от мен все още допуска, че цялото това "отблъскване" е с някакъв друг мотив, за да не си губя времето с него) ... или е нещо друго. вероятно сама усложнявам нещата в главата си, често ми казват, че го правя, но просто не мога да му измисля мотивация на този, а луната ми в дева реве за реда!:Д

та, ако някой е прочел дотук, ето и хорарът:
Какво иска от мен сега? Добронамерен ли е? //като настроението ми беше нещо от сорта на: тоя мерзавец пак иска да ми се подиграва нещо, ама няма да стане, та да. мерси предварително и се извинявам за изгубеното време.))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5738 -: Януари 28, 2014, 08:02:54 am »
сори, хора, но се нуждая от вашия отговор.
един, с когото спрях да общувам окончателно неотдавна, след като реши да ме унижава нещо, за да си лекува комплексите, се опитва да търси обратно контакт с мен, като замесва и мои приятели и, абе, намирисва ми нещо. понеже все още съм твърде идеалистична и така и не успявам да си обясня неоправдано лошото/агресивното поведение на хората изобщо, а и защото страдах много по този (и нептуновото си увлечение, нека си го кажем - направо илюзия), не знам защо, но ми е важно да знам каква му е мотивацията зад цялото това нещо. защо го прави отново, толкова ли е нагъл, садистичен и комплексиран и мачкайки/играейки си с другите си отглежда самочувствието, или (ами, да, аз съм доста трезва в преценките си за хората, затова ще си кажа, че част от мен все още допуска, че цялото това "отблъскване" е с някакъв друг мотив, за да не си губя времето с него) ... или е нещо друго. вероятно сама усложнявам нещата в главата си, често ми казват, че го правя, но просто не мога да му измисля мотивация на този, а луната ми в дева реве за реда!:Д

та, ако някой е прочел дотук, ето и хорарът:
Какво иска от мен сега? Добронамерен ли е? //като настроението ми беше нещо от сорта на: тоя мерзавец пак иска да ми се подиграва нещо, ама няма да стане, та да. мерси предварително и се извинявам за изгубеното време.))

Аз виждам мъжа много да те харесва, но се вижда също така,че ти самата много усложняваш вашите контакти и комуникация.
Да, добронамерен е.

« Отговор #5739 -: Януари 28, 2014, 08:50:17 am »
Зикову,ако имаш желание би ли погледнала хорарът ми от 287 стр.,че ми е интересно дали е радикална картата  ;)