Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040942 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорар за любов
« Отговор #5780 -: Февруари 01, 2014, 10:37:53 am »
Срещам се от известно време с един Рибок  :-X .. Снощи ми беше много самотно, обадих му се да дойде, съквартирантката отиде да спи другаде и все още я няма, бях сама, а той каза, че е много уморен от работа и няма да дойде... Иска ли Ники да бъдем заедно или е загубил интерес? И навярно заради Сатурн в 7-дом няма да интерпретирате картата..? Четох, че може да значи много неща - 1) че е по-възрастен - не; 2) че е по-хладен, умерен - да; 3) обвързан - не; 4) за неговото моментно състояние - подтиснат, разочарован - не знам, може и да е; 5)може да съм пропуснала важна информация - не знам какво може да е, аз се нацупих и му затворих телефона с 'както искаш, лека нощ'..
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5781 -: Февруари 01, 2014, 12:54:32 pm »
Здравейте,
Отношенията ми с Х. ( назован по име) окончателно ли приключват?
Благодаря Ви!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5782 -: Февруари 01, 2014, 01:05:20 pm »
Здравейте,
Благодаря Ви!

Ne... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

TJ

• 2
« Отговор #5783 -: Февруари 01, 2014, 08:34:49 pm »
Здравейте.От днес съм член във форума.Моя приятелка ме посъветва да си пусна въпроса тук.Нека първо разкажа предисторията.
С вече бившия ми приятел сме разделени от година.Имали сме минимални срещи и контакти през периода от изминалата година.Преди това бяхме 3 години заедно и имахме много сериозни намерения един към друг.Живеехме заедно и още в началото на връзката ни получих годежен пръстен от него.Връзката ни през целия период е била доста бурна като се вземе в предвид,че аз съм Дева - 15.09.1991г,а той - Скорпион -01.11.1985г.
Предимно той вземаше решенията във връзката ни.На периоди - Ту беше много мил и грижовен,ту груб и искаше да се усамоти.На моменти сме работели и за бебе(аз се чувствах малка и за това не си направихме).Много се обичахме дори и след раздялата и той ми го е казвал и аз го чувствах.Самата раздяла беше по негова инициатива без обяснение.На въпросите ми дали НЕ МЕ ОБИЧА и за това се разделяме,казваше че причината е друга.Не е имало жена - причина за раздялата и до днес няма сериозно момиче до него - с което да има връзка. Всеки ден мисля за нашите отношение. С настъпване на новата година реших,че започвам на ново,но преди 2 дни се видяхме случайно и изпитах същата любов като преди заедно с гняв към него,че прекъсна любовта ни.Може и да се заблуждавам и за това Ви пиша, но съм сигурна,че любов между нас има.Сигурна съм също,че за мен няма по-подходяща половинка от него и за него - от мен. Последните пъти в които сме комуникирали му казах ясно да не ме търси повече,освен ако не ми носи пръснета - годежен - знак на нашата любов. През изминалата година от нашата раздяла почти бях спряла живота си за да го чакам,но с идване на новата година се чувствам по-добре.Въпроса ми е ще има ли продължение на тази любовна история или да се откажа да мисля в тази посока? Да продължа живота си или да чакам моя Г ? Не питам просто дали ще имаме някава среща или разговор,а дали ще се възроди връзката ни? Благодаря предварително за отговора,който ще ми помогне да знам какво да правя с живота си.
« Последна редакция: Февруари 01, 2014, 08:45:16 pm от TJ »

*

sia

• 31
« Отговор #5784 -: Февруари 02, 2014, 09:20:51 am »
Здравейте,
Какво изпитва М. към мен? Толкова "шизофренно" поведение от негова страна е рядко срещано ...Ту ми изглежда, че ме харесва, ту не ....

« Отговор #5785 -: Февруари 02, 2014, 03:43:48 pm »
не съм на 100% сигурна, че няма да има среща, но излизат при тази среща пречки и препятствия- може да има проблеми с транспорта, може да си скована в началото ей такива работи - разкажи после

Обратна връзка както обещах - срещата ни мина страхотно, бях във вихъра си :) и единственият проблем и за двамата ни беше, че по едно време трябваше да се прибираме, а не ни се искаше...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5786 -: Февруари 02, 2014, 06:51:07 pm »
Върнал ли се е Х. към бившата си, за това ли иска да говорим? ще приключат ли отношенията ни с него..
Знам че пак за същия човек питам, но нещата между нас се обърнаха на 180* изведнъж..
« Последна редакция: Февруари 02, 2014, 06:55:22 pm от Freya »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5787 -: Февруари 02, 2014, 07:40:18 pm »
Бременна /с едно н или с две :rolleyes:/ли съм от М или пък е от Ш.. :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5788 -: Февруари 03, 2014, 07:59:06 am »
не съм на 100% сигурна, че няма да има среща, но излизат при тази среща пречки и препятствия- може да има проблеми с транспорта, може да си скована в началото ей такива работи - разкажи после

Обратна връзка както обещах - срещата ни мина страхотно, бях във вихъра си :) и единственият проблем и за двамата ни беше, че по едно време трябваше да се прибираме, а не ни се искаше...

много благодаря за ОВ! ;) иначе виждам, че позитивно съм се изказала за развитието при вас- наслаждавай се
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 09:57:51 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5789 -: Февруари 03, 2014, 08:08:30 am »
здравейте, 
искам да благодаря предварително за отговора.
Прилагам карта. Има нещо което ме "гложди" от много време насам и се надявам да прочета тук вашите коментари. Въпросът ми е свързан с мъж:  Връзката ми с този мъж ще стане ли сериозна и открита?
Хубав weekend пожелавам на всички:)

ами мисля да- но не знам дали ще е в близките 3 месеца

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5790 -: Февруари 03, 2014, 08:17:27 am »
Здравейте,
Благодаря Ви!

не...но има много сериозни пречки, които трябва да се преодолеят и историята ще се точи дълго време. Ще продължиш да имаш емоции и преживявания с този мъж. Поне до лятото нищо не дей да питаш за вас- виждам пускала си няколко хорари вече. Няма да имате нормална връзка поне до лятото.
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 08:52:45 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5791 -: Февруари 03, 2014, 08:22:07 am »
Срещам се от известно време с един Рибок  :-X .. Снощи ми беше много самотно, обадих му се да дойде, съквартирантката отиде да спи другаде и все още я няма, бях сама, а той каза, че е много уморен от работа и няма да дойде... Иска ли Ники да бъдем заедно или е загубил интерес? И навярно заради Сатурн в 7-дом няма да интерпретирате картата..? Четох, че може да значи много неща - 1) че е по-възрастен - не; 2) че е по-хладен, умерен - да; 3) обвързан - не; 4) за неговото моментно състояние - подтиснат, разочарован - не знам, може и да е; 5)може да съм пропуснала важна информация - не знам какво може да е, аз се нацупих и му затворих телефона с 'както искаш, лека нощ'..

в живота на Ники се случват милион и едно неща- особено в интимния му живот. с нещо е ангажиран този човек- има някаква връзка- приключена недоприкличена, ако въобще е почнала да се приключва. Или пък има отношения с някаква жена, с която не ходят сериозно, но пак не е и нещо съвсем неангажиращо..такива ми ти работи.
Харесва те много и принципно иска да е с теб, ноооо ще има нещо, което ще прецака нещата и мисля, че това "нещо" ще дойде точно от досегашните му гаджета/любовници

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5792 -: Февруари 03, 2014, 08:41:28 am »
Здравейте.От днес съм член във форума.Моя приятелка ме посъветва да си пусна въпроса тук.Нека първо разкажа предисторията.
С вече бившия ми приятел сме разделени от година.Имали сме минимални срещи и контакти през периода от изминалата година.Преди това бяхме 3 години заедно и имахме много сериозни намерения един към друг.Живеехме заедно и още в началото на връзката ни получих годежен пръстен от него.Връзката ни през целия период е била доста бурна като се вземе в предвид,че аз съм Дева - 15.09.1991г,а той - Скорпион -01.11.1985г.
Предимно той вземаше решенията във връзката ни.На периоди - Ту беше много мил и грижовен,ту груб и искаше да се усамоти.На моменти сме работели и за бебе(аз се чувствах малка и за това не си направихме).Много се обичахме дори и след раздялата и той ми го е казвал и аз го чувствах.Самата раздяла беше по негова инициатива без обяснение.На въпросите ми дали НЕ МЕ ОБИЧА и за това се разделяме,казваше че причината е друга.Не е имало жена - причина за раздялата и до днес няма сериозно момиче до него - с което да има връзка. Всеки ден мисля за нашите отношение. С настъпване на новата година реших,че започвам на ново,но преди 2 дни се видяхме случайно и изпитах същата любов като преди заедно с гняв към него,че прекъсна любовта ни.Може и да се заблуждавам и за това Ви пиша, но съм сигурна,че любов между нас има.Сигурна съм също,че за мен няма по-подходяща половинка от него и за него - от мен. Последните пъти в които сме комуникирали му казах ясно да не ме търси повече,освен ако не ми носи пръснета - годежен - знак на нашата любов. През изминалата година от нашата раздяла почти бях спряла живота си за да го чакам,но с идване на новата година се чувствам по-добре.Въпроса ми е ще има ли продължение на тази любовна история или да се откажа да мисля в тази посока? Да продължа живота си или да чакам моя Г ? Не питам просто дали ще имаме някава среща или разговор,а дали ще се възроди връзката ни? Благодаря предварително за отговора,който ще ми помогне да знам какво да правя с живота си.

На човека му трябва време- и на теб ще ти трябва време- на теб ти предстои пак да се връщаш към тези отношения,да се разколебаваш, той няма да иска да действа...ще бъде доста оплетено, ще се намесват разни трети страни- не знам жени, мъже или просто пречки като някакви битови тематики, но едно е сигурно - ще има екшън.

Аз клоня, че в някакъв момент с човека ще се съберете отново, но няма да е скоро. Също така в картата има знак, че ще има намеса Свише...малко нещата ще са така както е писано да стане и питащия не може толкова да повлияе на хода на събитията.Има маркери, които подсказват позитивен изход, но все пак...отговора на картата е- както е писано така ще стане.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5793 -: Февруари 03, 2014, 09:56:38 am »
Бременна /с едно н или с две :rolleyes:/ли съм от М или пък е от Ш.. :-[

ти си бременна с 5, а М и Ш са те оплодили едновременно и по твое изрично желание- признай си  ;) ;D

« Отговор #5794 -: Февруари 03, 2014, 10:19:01 am »
много благодаря за ОВ! ;) иначе виждам, че позитивно съм се изказала за развитието при вас- наслаждавай се

Благодаря ти, Zikovu!  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5795 -: Февруари 03, 2014, 10:44:31 am »
Zikovu, можеш ли да погледнеш и моя въпрос?    :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5796 -: Февруари 03, 2014, 10:58:58 am »
Върнал ли се е Х. към бившата си, за това ли иска да говорим? ще приключат ли отношенията ни с него..
Знам че пак за същия човек питам, но нещата между нас се обърнаха на 180* изведнъж..

ами и тука се дават съдбовни повратности. не мисля, че е край при вас- а за бившата- не знам тоа 5ти дом ти ли си, бившата ли е...това новото момче с което излизаш ли е? Където те предупредих за някакви неприятни изненанди? ако е за него кажи да си гледам стария хорар

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5797 -: Февруари 03, 2014, 11:08:11 am »
Аха за него е Зикову, за Луната (5ти) се чудех, понеже е и мой втори управител, Макар че ако е по плацидиус картата - упр. на 5ти е Уран/Сатурн. Също и Венера (като естествен упр. на "друга жена" гледах.. там пък разходяща опозиция. Но то зависи кой как работи, аз съм чувала че при промяна може да се задава нов въпрос.. а при нас имаше много рязка и драстична промяна, за това се чудих дали би била активна старата карта. Иначе е новото момче, да. Не знам какво му стана.. направо "шизофренични" са му промените в отношението, абсолютно неочаквано и няма логика.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5798 -: Февруари 03, 2014, 11:10:55 am »
X. влюбен ли е в мен?  :88:  :confuse3: на мен ми е много хубаво май...  :blink:

влюбен е...наслаждавай се на момента, но...не искам никак да те приземявам, длъжна съм обаче да кажа, което виждам-предстои ви сътресенение в отношенията- от нещо може да се разочароваш. И все пак взаимни чувства, има любов, да видим до кога и как ще се развиват нещата. ;)

благодаря, то приземяването никога не е излишно  :blink:

е каква рязка промяна- аз съм ти го казала още по този хорар. Ще го погледна после пак за повече информация- да видя какво още може да се види.

Моля ви се хора- не построявайте нон-стоп карти. Имате си хорар за следвашите 3-4 месеца. Като нещо се случи- пишете тук, споделете и ще гледаме старите карти

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5799 -: Февруари 03, 2014, 12:11:35 pm »
Ок, благодаря
Моля ви се хора- не построявайте нон-стоп карти. Имате си хорар за следвашите 3-4 месеца. Като нещо се случи- пишете тук, споделете и ще гледаме старите карти
ще го имам в предвид това