Здравейте.От днес съм член във форума.Моя приятелка ме посъветва да си пусна въпроса тук.Нека първо разкажа предисторията.
С вече бившия ми приятел сме разделени от година.Имали сме минимални срещи и контакти през периода от изминалата година.Преди това бяхме 3 години заедно и имахме много сериозни намерения един към друг.Живеехме заедно и още в началото на връзката ни получих годежен пръстен от него.Връзката ни през целия период е била доста бурна като се вземе в предвид,че аз съм Дева - 15.09.1991г,а той - Скорпион -01.11.1985г.
Предимно той вземаше решенията във връзката ни.На периоди - Ту беше много мил и грижовен,ту груб и искаше да се усамоти.На моменти сме работели и за бебе(аз се чувствах малка и за това не си направихме).Много се обичахме дори и след раздялата и той ми го е казвал и аз го чувствах.Самата раздяла беше по негова инициатива без обяснение.На въпросите ми дали НЕ МЕ ОБИЧА и за това се разделяме,казваше че причината е друга.Не е имало жена - причина за раздялата и до днес няма сериозно момиче до него - с което да има връзка. Всеки ден мисля за нашите отношение. С настъпване на новата година реших,че започвам на ново,но преди 2 дни се видяхме случайно и изпитах същата любов като преди заедно с гняв към него,че прекъсна любовта ни.Може и да се заблуждавам и за това Ви пиша, но съм сигурна,че любов между нас има.Сигурна съм също,че за мен няма по-подходяща половинка от него и за него - от мен. Последните пъти в които сме комуникирали му казах ясно да не ме търси повече,освен ако не ми носи пръснета - годежен - знак на нашата любов. През изминалата година от нашата раздяла почти бях спряла живота си за да го чакам,но с идване на новата година се чувствам по-добре.Въпроса ми е ще има ли продължение на тази любовна история или да се откажа да мисля в тази посока? Да продължа живота си или да чакам моя Г ? Не питам просто дали ще имаме някава среща или разговор,а дали ще се възроди връзката ни? Благодаря предварително за отговора,който ще ми помогне да знам какво да правя с живота си.