Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043306 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5900 -: Февруари 17, 2014, 10:35:17 am »
Мерси, Зикову ЯЯ...;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5901 -: Февруари 17, 2014, 10:45:01 am »
има ли Х /мъжът/ още тръпка към Рх? тя си задава въпроса.

тръпка има. има негативни емоции, но точно това поражда "тръпката" понякога. Но мисля човека е обвързан с друга или е на път да се обвърже.
да, възможно било да е обвързан. но проявявал интерес и към нея.

« Отговор #5902 -: Февруари 17, 2014, 10:45:56 am »
Здравейте,

Ще може ли да погледнете картата на една приятелка? Тя задава въпроса, аз й построих картата. Имала е романтична среща с един мъж преди десетина дни, чули са се и на следващия ден, но след това не й се е обаждал. Картата е с ранен асцендент, но все пак какво бихте казали за отношенията им? Въпросът й е: "Мисли ли той за мен?"

Благодаря от нейно име!

че мисли- мисли- ама е влюбен в друга.

Мерси, Зикову! Е какво я мисли, като иска друга, много богата мисъл нещо при него. Аман от неориентирани мъже и жени...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5903 -: Февруари 17, 2014, 10:54:18 am »
еми Аман, ама... :-\
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5904 -: Февруари 17, 2014, 12:10:26 pm »
Здравейте и от мен.Ако не е проблем да попитам ще имам  ли интимна връзка с Е? Благодаря ви за труда :blink:
« Последна редакция: Февруари 17, 2014, 12:42:27 pm от cveti1988 »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5905 -: Февруари 17, 2014, 12:32:47 pm »

в живота на Ники се случват милион и едно неща- особено в интимния му живот. с нещо е ангажиран този човек- има някаква връзка- приключена недоприкличена, ако въобще е почнала да се приключва. Или пък има отношения с някаква жена, с която не ходят сериозно, но пак не е и нещо съвсем неангажиращо..такива ми ти работи.
Харесва те много и принципно иска да е с теб, ноооо ще има нещо, което ще прецака нещата и мисля, че това "нещо" ще дойде точно от досегашните му гаджета/любовници

Либра- това ми е била прогнозата за вашите отношения с Ники. Иначе до обаждндането- мисля, че ще се чуете. Все пак ще ти бъда благодарна ако около април ми споделиш все още ли сте заедно- има един тригон от Луната към Сатурн и свръзка с венерата- искам да видя дали проблемът ви ще бъде преодолян.

Едва днес забелязах, че си споменала за продължение на сагата през април, но не ми се вярва. Чухме се, след това се видяхме. Говорих предимно аз, а той стоеше с наведена глава и не смееше да ме погледне. Казах му всичко, което имах нужда да си излея, а той просто отвърна, че вече е избрал и трябва да живее с последствията от избора си. На въпросите - защо избра нея, в кой момент се отказа от мен, защо не ми каза истината - получих само "не знам". И го питам - "Значи ти е все едно, че ще ме изгубиш?", а той - "е ти говориш, сякаш ще те загубя завинаги, аз може и 2 месеца да не изкарам с нея, не знам колко ще издържим"...  :angry: :angry: :angry: И тогава ми кипна - сякаш това да имаш връзка с някого е сделка с давност, сякаш не избираш да си с даден човек с надеждата, че ще бъдете заедно колкото се може по-дълго... "Бившата реши да опитаме отново" ..."Събрахме се с бившата"... През цялото време я наричаше така, сякаш самият той не можеше да проумее, че е с нея.А и сега като разбирам за това през април... Какво - ще ме зачеркне за 2 месеца и ще ме потърси отново все едно нищо не е станало? :( Ще дам обратна връзка, ако има промяна в сегашната ситуация, но не мога дори да си представя как ще реагирам, ако ме потърси...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5906 -: Февруари 17, 2014, 12:40:51 pm »
Миличка.... не обирай трохите от чуждата маса.  :-\
Ако искаш непотърсен съвет, де.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5907 -: Февруари 17, 2014, 12:46:51 pm »
Миличка.... не обирай трохите от чуждата маса.  :-\

Съгласна.

Гледай напред, Либра, и не се занимавай с мъже, които не са наясно какво искат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5908 -: Февруари 17, 2014, 01:02:31 pm »
Либра...изказвам едно бегло предположение в което не съм въобще сигурна. По- скоро те моля да разкажеш после с учебна цел за мен, защото Сатурн ми е много интересен в схемата и най- вече тригона му с луната.

« Отговор #5909 -: Февруари 17, 2014, 02:01:25 pm »
"възможно е много да хлътнеш по колега или приятел, който няма по една или друга причина да има възможността да влезне във връзка с теб веднага. трудно ще бъде, не казвам невъзможно- но роматична и лека връзка в онзи смисъл не се очертава. По- скоро тайна връзка. Може би ще има неизяснени неща с жена от миналото, ще има моменти, в които ще се колебае..."
Благодаря ти Зикову. А хорара показва ли, дали той ще се събере със своята бивша приятелка или е неясно и не може да се каже?

« Отговор #5910 -: Февруари 17, 2014, 04:16:21 pm »
Либра, наистина, не позволявай да те имат за резервен вариант. Унизително е, не е романтично и не изглежда като истинска любов. Изглежда като един отчаян мъж, който не може да бъде сам дори за 5 мин. Твърде жалко за него. Направила си всичко възможно, борила си се, доколкото е имало за какво да се бориш. Продължи с гордо вдигната глава, макар и наранена, макар и в момента много да те боли - той губи, не ти! Човекът, с когото ще бъдеш щастлива, няма да избере друга пред теб, дори и тя звезди да му сваля. Ще знае, че ти си неговата звезда.

По хорара на Рене. Зику, много ми допада тълкуванието ти. И на мен ми се струва, че има жена до него, може би дори не бивша, а такава, с която поддържа отношения и в момента и от която не е готов да се откаже. На заточен Марс не му се отдава взимането на категорични решения. По-скоро е склонен да протака (може би за да не нарани някого) и поддържа паралелни връзки. Надявам се, че греша.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5911 -: Февруари 17, 2014, 04:19:35 pm »
"възможно е много да хлътнеш по колега или приятел, който няма по една или друга причина да има възможността да влезне във връзка с теб веднага. трудно ще бъде, не казвам невъзможно- но роматична и лека връзка в онзи смисъл не се очертава. По- скоро тайна връзка. Може би ще има неизяснени неща с жена от миналото, ще има моменти, в които ще се колебае..."
Благодаря ти Зикову. А хорара показва ли, дали той ще се събере със своята бивша приятелка или е неясно и не може да се каже?

принципно виждам само попадането ти в подобна ситуация- ако се случи правим друг хорар да видим тези отношения как ще се развиват и така!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5912 -: Февруари 17, 2014, 04:22:42 pm »
Мирабелче, да- заточен, но в знак на нейния управител венера- така, че там емоция към нея, че ще е силна- Ще.

Но понеже в хорара на Либра е подобна ситуацията- и тя е венерата на марса!, но виждаш понякога мъжете не следват чувствата си явно и истинските си желания, а се поддават на манипулации и залагат на добре познатото. Може би това е сатурна в 7ми- трезвеника, наморника, който сам си налага си слага един мъж.

Оф  драма... :rolleyes: и аз имам подобен хорар за личния си живот в близко бъдеще- ще видим и аз какъв ще го измисля...Но принципно знам, че при любовните хорари, сатурна в 7ми може Понякога да опише и конкретния човек- не е задължително сатурна в 7ми да описва спирачките на квезита (макар, че най- често е така).

Но да видим тук как ще се прояви- защото Сатурна прави забрана на Марс и Венера да се свържат, но в крайна сметка...Сатурна е и конкретния мъж- а на него и венера - жената - предстои аспект с рецепция. Ретро мерка се намесва и пак се свързва и Марса и със Сатурна преди венерата, но всички знаем, че ретро планетите като присъствие са слаби и временни.

Затова мисля, че другите жени, които излизат в хорарите на либра, рене, шиноуби - МОЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО  ;D та...може би те са временно явление.
МОМИЧЕТА ЧАКАМ ОБРАТНИТЕ ВИ ВРЪЗКИИИИИ!!! :wub: :wub: :wub:
« Последна редакция: Февруари 17, 2014, 04:32:52 pm от zikovu »

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5913 -: Февруари 17, 2014, 04:25:38 pm »
Рене, Рене...труден е хорара.

И ти се подготви психически за жена, която ще се намеси в отношенията ти с този мъж, жена от миналото му, от чието влияние не се е освободил съвсем. С труден, особен характер е, скоро ще го разбреш. Но определено е влюбен в теб.
Гладки спокойни и хармонични отношенията обаче не виждам да са, ще имаш моменти на , в които ще се измъчваш. Защото явно и ти доста си хлътнала. Той може и малък да е, но е доста зрял.
Не виждам нещата да са без перспектива, но не чакай цветя и рози.

така,такаааа.... :P ,благодаря ти зикову
сравнително скоро се е разделил с жена-така е...ще те държа в течение,да видим как ще се развият нещата :-\

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5914 -: Февруари 17, 2014, 04:38:51 pm »
Либра, наистина, не позволявай да те имат за резервен вариант. Унизително е, не е романтично и не изглежда като истинска любов. Изглежда като един отчаян мъж, който не може да бъде сам дори за 5 мин. Твърде жалко за него. Направила си всичко възможно, борила си се, доколкото е имало за какво да се бориш. Продължи с гордо вдигната глава, макар и наранена, макар и в момента много да те боли - той губи, не ти! Човекът, с когото ще бъдеш щастлива, няма да избере друга пред теб, дори и тя звезди да му сваля. Ще знае, че ти си неговата звезда.

По хорара на Рене. Зику, много ми допада тълкуванието ти. И на мен ми се струва, че има жена до него, може би дори не бивша, а такава, с която поддържа отношения и в момента и от която не е готов да се откаже. На заточен Марс не му се отдава взимането на категорични решения. По-скоро е склонен да протака (може би за да не нарани някого) и поддържа паралелни връзки. Надявам се, че греша.

Мирабелка,
аз на практика вече живея почти с него, но той е от друг град и виждам очертава се,че пътува и ще пътува доста,т.е може да има нещо там...бившата му партньорка живее там..хм....  :-\

« Отговор #5915 -: Февруари 17, 2014, 08:17:54 pm »
Zikovu, не искам да нахалствам, но може ли да погледнеш и моята карта, когато ти е удобно  :-[

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5916 -: Февруари 18, 2014, 07:40:50 am »
ще започна ли връзка до края на март?
бургас, 09,12,2013, 9:00ам
довечера ще кача карта

Kler,прикачвам  картата на хорара ти.

по тази карта искам да питам, макар че има доста време още. квадратът на слънцето и луната платонична връзка ли дава?
имах предвид съвсем нормална като задавах въпроса, ама се заформи някаква платонична и се чудех дали тази е показал хорарът или нещо друго ще е.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5917 -: Февруари 18, 2014, 08:02:33 am »
zikovu, въпросът се оформи в главата ми - как ще се развият отношенията ни с посочения по име до към септември-октомври? Много объркано ми изглежда тая карта.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5918 -: Февруари 18, 2014, 08:06:40 am »
няма такава закономерност, Клер. но тук изглежда да има индикации да е нещо такова
мисля, че като цяло ще се сблъскаш със страховете си..ще имаш някакво дълбоко психично преживяване, но се вижда завръщане към стари чувства.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5919 -: Февруари 18, 2014, 08:09:28 am »
благодаря ти. май има нещо такова. не е към стар познат, по-скоро ми напомнят за миналотото определени ситуации. ще пиша пак като мине срокът на хорара