Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041786 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорар за любов
« Отговор #5960 -: Февруари 18, 2014, 11:57:09 am »
Ами че неувереността за която пишеш, според мен е характерна за жените грознобойници...

А същата тази неувереност за какви мъже е характерна?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5961 -: Февруари 18, 2014, 11:58:14 am »
Ами че неувереността за която пишеш, според мен е характерна за жените грознобойници...

А същата тази неувереност за какви мъже е характерна?
Ами за грознобойници мъже...;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5962 -: Февруари 18, 2014, 12:00:31 pm »
Защо задължително трябва да са грознобойници?

Мъж, който постоянно те тества, прави ти проверки, съмнява се в теб, без самият той да е направил нещо, което да му дава правото да претендира за каквото и да било... Какъв трябва да е? Опиши ми го.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5963 -: Февруари 18, 2014, 12:00:44 pm »
Сладурка, няма нищо лошо в това да си предпазлив с кого си свързваш живота. Има различни хора с различен подход. Някои са по-внимателни, други са по-доверчиви. Не виждам нищо лошо в тези разлики. Просто ти си един тип човек и ще срещнеш твоя тип, а аз съм друг тип, например. Може би съм била прекалено сериозна дори, но и това се е харесвало на някой все пак. Също си падам по по-задълбочените хора, може би затова ми идват странни Близнаците, Стрелеца...

Аз по-трудно влизам във връзка, защото знам, че като вляза, то е определено стабилно, отговорно и за мнооого дълъг период и всяка раздяла изживявам трудно. Никога не ми е липсвало мъжко внимание, но съм избирала на кой да се спра. Имах колежка, която не си мислеше, че може да живее сама и скачаше от връзка на връзка, защото така се смяташе за доказано желана в очите на обществото. Аз не го разбирам.
Не казвам, че ти си несериозна, но може би с мен човек трябва да е по-търпелив. За теб не знам. Опитвам се да ти обясня другата гледна точка.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #5964 -: Февруари 18, 2014, 12:02:13 pm »
Защо задължително трябва да са грознобойници?

Мъж, който постоянно те тества, прави ти проверки, съмнява се в теб, без самият той да е направил нещо, което да му дава правото да претендира за каквото и да било... Какъв трябва да е? Опиши ми го.  :blink:
Кажи му че е латентен гей или силен мастурбант и тва е...и да ходи да пасе некъде...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5965 -: Февруари 18, 2014, 12:05:56 pm »
Искам да ви кажа, че моите наблюдения са коренно противоположни. Точно крокозъбелите нямат скрупули и задръжки във връзките. мен най-упорито са ме сваляли мъже, върху които няма да си спра погледа дори.  ;D ;D ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5966 -: Февруари 18, 2014, 12:06:25 pm »
Нериле, не използвам такива определения.  ;D

Но ми беше интересно да чуя какво ще е мнението на мъж за друг мъж, обикновено все изказвате мнение за жените.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5967 -: Февруари 18, 2014, 12:08:03 pm »
Точно крокозъбелите нямат скрупули и задръжки във връзките.

Не обичам да обиждам на външен вид, но същите наблюдения имам и за такъв тип жени - или грозновати, или посредствени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5968 -: Февруари 18, 2014, 12:10:38 pm »
Не знам за вас ама мен ме заболя главата като се нищи тая тема...
Всеки си има мнение и свобода на избора ;)
ЯЯ, кажи поне едно мерси, че ти казах, че си хубава бе...не боли принципно хахахаахах
Зикову у Смарта също ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5969 -: Февруари 18, 2014, 12:17:01 pm »
Точно крокозъбелите нямат скрупули и задръжки във връзките.

Не обичам да обиждам на външен вид, но същите наблюдения имам и за такъв тип жени - или грозновати, или посредствени.

Външният вид е субективен за всеки, но да, това обобщение е добро.

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5970 -: Февруари 18, 2014, 12:18:16 pm »
Не знам откъде започна тази седянка, но развалихме хорарната тема с ретроградни приказки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5971 -: Февруари 18, 2014, 12:20:34 pm »
Аз съм виновен сигурно...хулиган, какво да ти кажа
http://vbox7.com/play:32cd4130
Pozdrav s tova...;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5972 -: Февруари 18, 2014, 12:21:24 pm »
ЯЯ, кажи поне едно мерси, че ти казах, че си хубава бе...не боли принципно хахахаахах
Зикову у Смарта също ;)

Дракула! Поласкана съм  :kissd: Ти знаеш, че си те обичам, а аз знам, че ме харесваш, защо трябва да си го казваме и пред хората постоянно? И без това ни сватосаха в една стара тема.  ;D

А Шопенхауер

« Отговор #5973 -: Февруари 18, 2014, 12:22:44 pm »
Зикову у Смарта също ;)

Дракула! Поласкана съм  :kissd: Ти знаеш, че си те обичам, а аз знам, че ме харесваш, защо трябва да си го казваме и пред хората постоянно? И без това ни сватосаха в една стара тема.  ;D
Като шопската салата ли ме обичаш..хахахахахаах
па да сватосват, кво да напрая...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5974 -: Февруари 18, 2014, 12:25:38 pm »
Не ям шопска. Ям гръцка салата.

А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5975 -: Февруари 18, 2014, 12:28:57 pm »
Не знам откъде започна тази седянка, но развалихме хорарната тема с ретроградни приказки.  ;D

Да, съжалявам за което.

« Отговор #5976 -: Февруари 18, 2014, 12:30:44 pm »

Да, съжалявам за което.
Ае стига с тея съжаления да не сме в училище и да ни намалят поведението. Поздравих ви с Блеки Уолъс и уайлд чаилд...нема какво друго да съм..;)
Аз не съжалявам искрено

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5977 -: Февруари 18, 2014, 12:34:24 pm »

Да, съжалявам за което.

Е, хайле, моля ви се... не е първата тема, която е разводнена. Чак пък да съжаляваме, да се извиняваме... Просто малко спам, като няма чат  ;D
На който не му харесва да си пусне хорар за любов и да поведе темата в правиланта посока.

А Шопенхауер

« Отговор #5978 -: Февруари 18, 2014, 12:37:31 pm »
Е, хайле, моля ви се... не е първата тема, която е разводнена. Чак пък да съжаляваме, да се извиняваме... Просто малко спам, като няма чат  ;D
На който не му харесва да си пусне хорар за любов и да поведе темата в правиланта посока.

;D  :wub:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5979 -: Февруари 18, 2014, 12:41:07 pm »
Нерил, не се трае тоя твоя Лъв! Комплименти и благодарности за комплиментите не се просят.

Хепи, много си права за възлите. През последната година чета много за тях, усещам ги, имам тежки транзити към тях и се старая да развивам Рака. Много ми е трудна тази част, дори не съм осъзнавала прозрачните стени между мен и всички останали, как държа (по Сатурновски) хората на известно разстояние. Където има акцентиран Сатурн, винаги има някакъв страх от това, че ще останеш напълно сам и ще трябва така да оцеляваш в екстремални условия. И за да си сигурен, че можеш, трябва да се изолираш от поддръжката и грижите на другите. В този живот ми е хак, защото през всичкото време това се опитвам да направя, но не се получава - хак ми е точно за това - получавам всичко, но все чрез другите, заради северния възел в Рак. Уча се да им позволявам да се грижат за мен и да се доближават по-близо.

Направих тази увертюра, защото не исках да се обяснявам офтопик в хорарна тема, а стана така, че почти никой не ме разбра. Аз не подлагам хората на проверки, това си е скорпионско, а в мен няма почти нищо скорпионско. Любовта ми говореше големи приказки "сега така ще направя, пък после иначе..." и затова му казах така, защото много Нептун имам и аз, и той също има. Той си мислеше, че едва ли не щом е срещнал, и айде всичко се е наредило само. А аз тая чорба съм я сърбала вече. Пък той два пъти и пак! Аз с този Козирог на 5 дом знам, че връзките са работа. Да изградиш отношения на доверие, на уважение, на респект, това е много работа, всекидневни усилия. Да, те може да ти идват отвътре от само себе си, но пак, като ти вдигне нервите другият, да не реагираш импулсивно, да се замислиш има ли основание да реагираш свръхмерно, не може ли да отвърнеш кротко, това разбирам под работа. И после, тестовете... не става дума за тестове, а за това, какво искам да постигна. При мен любовната връзка е основа на живота, защото върху нея градя общ живот, общ дом, общи деца и общи планове. И северният възел в Рак това иска. Не при всички е така. И понеже това ми е най-важното, съм длъжна да съм сигурна, че и другият така възприема нещата. А не както при маса хора, роди им се дете, или поживеят малко, вземат ипотечен кредит, и единият си дигне чуковете. Никой не е застрахован, сигурно аз прекалявам в опитите си да съм сигурна, затова сега се старая да се отпускам, да се оставям повече на каквото Господ е решил, защото нищо сигурно няма на тоя свят. Но например в първия ми брак (и единствен, но забележете как го възприемам), не съм мислила изобщо, хванахме се с мойто момченце и от началото почнахме да живеем заедно и ето, минаха се много години, и той не се оказа на едно мнение с мен за най-важните неща, не можахме да се разберем за деца 10 години и си останахме без деца и това ни разруши брака. Даже не точно това, а някакви глупави страхове. Затова сега преодолявам Козирога като преодолявам страховете, ама не само мойте, а и чуждите. Тука ставаше въпрос за неговите. Но все пак трябва да съм сигурна в две неща: 1. че аз искам този човек, което го проверявам бавно, на мен ми трябва време, аз се влюбвам не по-често от веднъж на 10 години и съм извънредно праволинейна, затова трябва да съм сигурна, че това е моят човек и 2. че този човек иска да е с мен точно толкова, колкото и аз, а не утре да каже, абеее... аз се обърках. Защото не сме на 20 години и ми се иска една такава връзка за поне 20-ина години да имам, поне колкото да изгледаме деца до пълнолетие. Макар, че каквото е писано, човек не може да иска застраховка от живота. Така ги чувствам нещата, така ги правя. Опитвам се да се усещам в крайностите като отивам и да се връщам назад. Той също ми помага, защото е различен и моите крайности не са и негови, така че ме коригира. Човек като встъпва във втори или трети брак, не е като с първия, няма какво да си говорим просто. То и животът половината е минал.

Няма правилни посоки, пак ви оспамих темата! ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: