Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044556 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #6020 -: Февруари 18, 2014, 03:57:03 pm »
Зикову, получих оферта да ми търсят мъж в германията :)

въпросчето: "ще си намеря ли мъжа в германия" :)

сложих минутките на офертата :), а въпросчето беше 5 минути по-късно

май ще го намериш, да ти кажа. Като нищо там ще ти излезе късметят. :wub:

виж по-сериозно, моля, това "май" ... не е сериозно. Ако се случи, обратната връзка ще е във вид на едно събиране на компанията тук на моя сметка!

*

elif

• 48
« Отговор #6021 -: Февруари 18, 2014, 04:43:34 pm »
Ще може ли мнение по тази карта? Ситуацията е проблемна... и клиширана. Той е женен, с проблеми в семейството. Започнал е флирт с нея, а тя направо се е влюбила в него. Питането й е: "Той иска ли задълбочаване на отношенията си с мен?" Какво бихте казали за неговите чувства и намерения? 

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6022 -: Февруари 18, 2014, 05:34:36 pm »
Ясно се вижда колко е хлътнала, но нейният управител е в последен градус и скоро му предстои смяна на знака, т.е. може би ще промени част от отношението си към него, макар че Луната е в знак на екзалтация на Сатурн.  Въздушна зодия ли е? :rolleyes:
Неговото отношение, ако го гледам по класическите управители - Сатурн в 4-тия й дом (познат на семейството?). Той има ретрограден Юпитер в 5-тия си дом - връщане към стара любов, негов У5 е ретрограден Меркурий, което потвърждава това, но може да показва и отдръпване. Негов У3 е Марс във Везни, но детрониран - не смятам че на този етап търси повече от флирт. Скоро и Сатурн тръгва ретрограден. Семейството ще бъде пречка за нея.
« Последна редакция: Февруари 18, 2014, 09:03:32 pm от Shreya »

*

elif

• 48
« Отговор #6023 -: Февруари 18, 2014, 05:50:03 pm »
Благодаря, Shreya. Слънчевият й знак не е въздушен, но има въздушна Луна и тя си казва думата при нея като личност. Да, той е познат на семейството й, обаче двамата са се запознали преди 2-3 месеца и той си е паднал много по нея, но сега вече тя май е по-влюбената. Много мръсен номер, защото той й е пуснал мухата за "тях", не е честно, обаче кога ли е било честно в любовта... Това за старата любов как го разбираш, абсурд е да става дума за жена му, с нея не са в добри отношения от години?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6024 -: Февруари 18, 2014, 06:18:54 pm »
Честно казано от година и нещо не съм се занимавала с хорари, чакам и други да се включат. :blink:
Единият вариант е негова приятелка. Луната ще направи тригон с Меркурий и Слънцето, което е шанс за нея. Той изпитва трудности в любовните отношения - Мерурий (негов У5) отива квадрат с управителя му, сякаш не иска самият да се връща назад. Противоречия има.

« Отговор #6025 -: Февруари 18, 2014, 08:19:47 pm »
При мен ретро Мерка, явно има обратно въздействие. С бившия не съм се чувала от почти месец, а с другия пък почти два

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6026 -: Февруари 18, 2014, 09:01:56 pm »
То може и това да показва - отдръпване, премисляне.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6027 -: Февруари 19, 2014, 09:43:48 am »
Сегачка...

In Brief: Историята тук ще се точи, отношенията няма да приключат скоро.

Мъжа е голям любовчия, освен настоящите отношения с кверентката има и някаква- колежка ли е, жена от обкръжението, с която отдавна поддържат отношения и сега има някакво подновяване. Значи имаме съпруга (която той си обича, каквото и да говори), затъжена бивша любовница ( към която изпитва сантимент) и кверентката (която все още опознава).

Кверентката скоро ще разбере за бившата и като цяло мисля,че я елиминира тази конкуренция и от друга страна я виждам тя все повече да хлътва. Ще бъде с този, в близко бъдеще ще си вървят отношенията. Развод не виждам при него да се очертава за сега.

Виждам по същия начин като Шрея този хорар.
« Последна редакция: Февруари 19, 2014, 10:03:35 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elif

• 48
« Отговор #6028 -: Февруари 19, 2014, 10:17:14 am »
Ехааа... голяма сапунка са си спретнали. :blink: Тя и кверентката има гадже, което не обича особено, бившо гадже, което я преследва, за да си подновят отношенията и сега този женения се включва в схемата. Само се чудя защо да се влюбва още повече в него, ако наистина разбере за подновените му отношения с бившата любовница + ако наистина обича и жена си (а не само децата му вкъщи), все си мислех, че ще има акъл да се отдръпне. Това не е любов, а проблем. 

« Отговор #6029 -: Февруари 19, 2014, 10:36:14 am »
Здравейте! Ще може ли да погледнете и моята карта, че нещо ме тресат едни съмнения: "Той има ли интимни отношения с друга?" Благодаря за коментарите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6030 -: Февруари 19, 2014, 10:36:48 am »
Елиф, да- като се завърти хорара за нея- всички тези неща се виждат и за нея, но въпроса е за отношения при тях двамата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6031 -: Февруари 19, 2014, 10:38:36 am »
Здравейте! Ще може ли да погледнете и моята карта, че нещо ме тресат едни съмнения: "Той има ли интимни отношения с друга?" Благодаря за коментарите.

има  :(

« Отговор #6032 -: Февруари 19, 2014, 10:41:16 am »
Ами браво на него... Zikovu, можеш ли да ми кажеш още нещо по картата, мен изобщо вече брои ли ме или ми се е нарадвал.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6033 -: Февруари 19, 2014, 10:44:19 am »
имате криза в отношенията- отдалечени сте един от друг, но мисля, че е временна криза. Мисля, че принципно те обича и държи на теб, но има тук някаква девойка, която му се възхищава и го е зарадвала.

творческа личност е, омайва мъжете, може да им говори сладко...може и много да се ядосаш- възможно е да се поразделите- няма да е окончателно.

« Отговор #6034 -: Февруари 19, 2014, 10:46:36 am »
Благодаря ти за отговора, Zikovu. Отвратителна история. Не знам колко ще е временна кризата, съмнявам се. 

Защо да не е окончателно, за какъв период говориш? Аз май предпочитам да е окончателно, не ми се занимава с простотии.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6035 -: Февруари 19, 2014, 10:47:06 am »
допълних си коментара по- горе, прочети го

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6036 -: Февруари 19, 2014, 10:49:45 am »
Благодаря ти за отговора, Zikovu. Отвратителна история. Не знам колко ще е временна кризата, съмнявам се.

да, да от луна съвпад марс няма какво друго да очакваме, но сигнификаторите за различни неща говорят

« Отговор #6037 -: Февруари 19, 2014, 10:53:24 am »
А във времето как ги виждаш да се движат нещата, можеш ли да направиш прогноза? Макар че към момента наистина предпочитам да не ми се налага да го виждам повече.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6038 -: Февруари 19, 2014, 10:56:48 am »
забелязвам че луна съвпад малефици показва следните неща..

Луна съвпад марс, уран- задаваща се буря, изненадваща ситуация, раздяла, скарване

Луна съвпад Плутон- огромен стрес по отношение на питането/ питащия

Луна съвпад Нептун- илюзия, лъжа

Луна съвпад Сатурн- затворени врати, изключително сериозни пречки, хладно посрещане на даден ентусиазъм. Това обаче може да има временно действие. Тука внимателно трябва да се тълкува, защото Луната макар негативно натоварена в Скорпион е по- силна от Сатурна в Скорпион, по- силна е от една луна в Близнаци, Овен, Лъв, Водолей...

п.с. туй са си мои наблюдения и изводи не ги приемайте за миродавни! :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6039 -: Февруари 19, 2014, 10:58:15 am »
А във времето как ги виждаш да се движат нещата, можеш ли да направиш прогноза? Макар че към момента наистина предпочитам да не ми се налага да го виждам повече.

ами аз ти казах- дори и да се разделите...според мен той известно време ще е с онази, по- натам мисля пак ще се съберете.

Но не разчитай само на моето четене- ако не ти се ще да се разделяш с него- не се разделяй