Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041575 Прегледи
*

Alena

• 38
Re: Хорар за любов
« Отговор #6100 -: Март 04, 2014, 11:01:07 am »
Здравейте,

Моля ви да ми кажете дали по картата се вижда Н. дали има чувство на обич към мен или просто ме приема като редовен негов служител. Май съм хлътнала по него.
Много ще съм благодарна на всички, които се включат!

П.С. Как прикачате картите си? Нещо не ми се получава :(
« Последна редакция: Март 04, 2014, 05:19:02 pm от Alena »

« Отговор #6101 -: Март 04, 2014, 12:26:49 pm »
здравейте,имам интерес към младежа С,с когото съм имала закачка преди доста време
питам-има ли сексуален интерес към мен ?
Понеже аз имам,но някак не смея да му го покажа :)

Той има ли официална връзка? Да, няма да ти откаже, имате шанс за тайна афера.
Обратна връзка-да няма да откаже,но аз съм в чуденка дали си заслужава,понеже имам емоции към друг.Благодаря много за мнението Зикову

« Отговор #6102 -: Март 04, 2014, 12:46:50 pm »
стана ми интересно,та да се наредя и аз.
Ще се обади ли ,човекът(назовавам по име) към когото имам емоции за 8-ми март,напоследък често се чуваме и си пишем.
По карти Таро ми излиза не,а и честно казано онзи ден го срязах и той май се наду ;)та не вярвам,но нека да видим

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6103 -: Март 04, 2014, 10:52:38 pm »
Момичета, вие какво виждате в тази карта ? Ще се раделим ли с моя човек тази година или не ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #6104 -: Март 11, 2014, 01:36:13 pm »
добър ден!
поставям един въпрос за бивше гадже
Чисто приятелски ли ме възприема С?
две години и половина не съм го виждала,до миналата седмица,но поведението му  :-\не мога да го определя,като какъв се интересува от мен.

« Отговор #6105 -: Март 11, 2014, 03:36:49 pm »
Здравейте.Ще съм много благодарна да ми отговорите,тъй като съм объркана и до някъде отчаяна вече :(
Има ли чувства към мен Е? Тотално ме обърква с поведението си,днес е така,утре така...

« Отговор #6106 -: Март 12, 2014, 10:01:07 am »
Цвети, не разбирам от хорари, но ще се опитам да кажа нещо, нека експертите ме поправят, ако греша  :blink: Според мен има чувства към теб- Луна в негов 5-ти дом на трон. Твой У1 в негов 12-ти или имате тайна връзка или прикрива чувствата си. Негов У1 в 1-ви дом на трон, по-скоро в момента е погълнат от себе си. Не взимай под внимание написаното от мен  :blink: Също така имаш ранен Асцендент, което може да означава, че е рано да се отговори на въпроса ти
« Последна редакция: Март 12, 2014, 10:15:57 am от _perla_ »

« Отговор #6107 -: Март 15, 2014, 11:40:02 am »
Ще има ли развитие в любовен план между мен и Х?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6108 -: Март 15, 2014, 12:32:02 pm »

Да.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

TJ

• 2
« Отговор #6109 -: Март 15, 2014, 01:48:31 pm »
Здравейте.От днес съм член във форума.Моя приятелка ме посъветва да си пусна въпроса тук.Нека първо разкажа предисторията.
С вече бившия ми приятел сме разделени от година.Имали сме минимални срещи и контакти през периода от изминалата година.Преди това бяхме 3 години заедно и имахме много сериозни намерения един към друг.Живеехме заедно и още в началото на връзката ни получих годежен пръстен от него.Връзката ни през целия период е била доста бурна като се вземе в предвид,че аз съм Дева - 15.09.1991г,а той - Скорпион -01.11.1985г.
Предимно той вземаше решенията във връзката ни.На периоди - Ту беше много мил и грижовен,ту груб и искаше да се усамоти.На моменти сме работели и за бебе(аз се чувствах малка и за това не си направихме).Много се обичахме дори и след раздялата и той ми го е казвал и аз го чувствах.Самата раздяла беше по негова инициатива без обяснение.На въпросите ми дали НЕ МЕ ОБИЧА и за това се разделяме,казваше че причината е друга.Не е имало жена - причина за раздялата и до днес няма сериозно момиче до него - с което да има връзка. Всеки ден мисля за нашите отношение. С настъпване на новата година реших,че започвам на ново,но преди 2 дни се видяхме случайно и изпитах същата любов като преди заедно с гняв към него,че прекъсна любовта ни.Може и да се заблуждавам и за това Ви пиша, но съм сигурна,че любов между нас има.Сигурна съм също,че за мен няма по-подходяща половинка от него и за него - от мен. Последните пъти в които сме комуникирали му казах ясно да не ме търси повече,освен ако не ми носи пръснета - годежен - знак на нашата любов. През изминалата година от нашата раздяла почти бях спряла живота си за да го чакам,но с идване на новата година се чувствам по-добре.Въпроса ми е ще има ли продължение на тази любовна история или да се откажа да мисля в тази посока? Да продължа живота си или да чакам моя Г ? Не питам просто дали ще имаме някава среща или разговор,а дали ще се възроди връзката ни? Благодаря предварително за отговора,който ще ми помогне да знам какво да правя с живота си.

На човека му трябва време- и на теб ще ти трябва време- на теб ти предстои пак да се връщаш към тези отношения,да се разколебаваш, той няма да иска да действа...ще бъде доста оплетено, ще се намесват разни трети страни- не знам жени, мъже или просто пречки като някакви битови тематики, но едно е сигурно - ще има екшън.

Аз клоня, че в някакъв момент с човека ще се съберете отново, но няма да е скоро. Също така в картата има знак, че ще има намеса Свише...малко нещата ще са така както е писано да стане и питащия не може толкова да повлияе на хода на събитията.Има маркери, които подсказват позитивен изход, но все пак...отговора на картата е- както е писано така ще стане.

Две седмици след получения отговор Г ми звънна и поиска да подновим връзката си,не започнахме отново,а от там където спряхме.От това следва,че спорехме за същите неща като преди.Карахме се /ходехме/ около седмица. И сега пак сме разделени.Аз съм му много обидена,защото ме пренебрегва,но странното е,че той също ми е обиден,може би защото го притискам...също като за последно му написах много гадно съобщение.Това ли е моя човек,да го чакам ли или да си продължавам,макар и съсипана,без него ?

Линк към страницата когато съм написала първата публикация + хорарна карта
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.5780.html
« Последна редакция: Март 15, 2014, 02:57:11 pm от TJ »

« Отговор #6110 -: Март 16, 2014, 02:03:18 pm »

Да.

Благодаря за отговора :)

*

LARA

• 10
« Отговор #6111 -: Март 17, 2014, 07:06:39 pm »
Здравейте,
имам интерес към един мъж, но той ме обърква. Моля кажете ми дали Ж има чувства към мен?
Благодаря предварително!!!

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #6112 -: Март 17, 2014, 11:25:00 pm »
 Здравейте! Преди около два месеца бях пуснала карта. Оттогава нещата при мен са по-различни. Въпросът ми е : Ще имам ли в скоро време по-сериозна връзка?

« Отговор #6113 -: Март 18, 2014, 07:10:08 pm »
Здравейте!  Поставям карта с въпрос: мъжът, който ме интересува има ли чувства към мен и ще имаме ли любовна връзка? Благодаря предварително за отговора!
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6114 -: Март 20, 2014, 10:23:57 am »
има още малко време до края на март, но давам ов. не мисля, че нещо ще се промени до тогава.

ще започна ли връзка до края на март?
бургас, 09,12,2013, 9:00ам
довечера ще кача карта

Kler,прикачвам  картата на хорара ти.

по тази карта искам да питам, макар че има доста време още. квадратът на слънцето и луната платонична връзка ли дава?
имах предвид съвсем нормална като задавах въпроса, ама се заформи някаква платонична и се чудех дали тази е показал хорарът или нещо друго ще е.
няма връзка и това, за което съм писала и то приключи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6115 -: Март 20, 2014, 10:30:15 am »
до края на март ще подновим ли връзката си с Х?

не знам как да кача картата сега, май не се отваря :unsure:

18.11.2013, 08:36 am, Бургас

не, въобще няма и изгледи за такова нещо.

*

LARA

• 10
« Отговор #6116 -: Март 20, 2014, 11:49:36 am »
Здравейте,
имам интерес към един мъж, но той ме обърква. Моля кажете ми дали Ж има чувства към мен?
Благодаря предварително!!!
Моля те Клер погледни и моя хорар!!!!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6117 -: Март 20, 2014, 11:55:12 am »
LARA, аз давам обратна връзка по моите хорари. не мисля, че съм особено добра в тълкуването, а товят хорар ми се вижда сложен. мисля, че да, но нека се изкажат тези, които разбират повече, защото на мен ми се струва противоречив и не съм убедена в отговора си.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6118 -: Март 20, 2014, 01:12:46 pm »
до 3 месеца ще подновя ли връзката си с М?
по хорара ми се струва, че да. само че реално мисля, че не.

обаче луната е в изгорения път, май не е радикална картата  :-\
« Последна редакция: Март 21, 2014, 03:01:06 pm от Kler »

*

LARA

• 10
« Отговор #6119 -: Март 20, 2014, 06:24:40 pm »
LARA, аз давам обратна връзка по моите хорари. не мисля, че съм особено добра в тълкуването, а товят хорар ми се вижда сложен. мисля, че да, но нека се изкажат тези, които разбират повече, защото на мен ми се струва противоречив и не съм убедена в отговора си.

БЛАГОДАРЯ ТИ KLER!!!  Нищо чудно, че е сложно - аз съм по сложните неща. Обичам да ми е трудно. Така съм си по натал. Моля момичетата, които разбират повече да се изкажат.