:88: :88:
днес явно си в креативна фаза, а това водолейското как се усеща, но я кажи зарядът от любов къде ще го пуснеш- то животни, деца и приятели не могат да носят толкова 
странен трубадур си- уж любов не щеш, а за нея пееш:)
аз вярвам в Любовта..имала съм я, а сега я нямам..защо да искам друга, като не усещам нужда от нея??
преди се стремях всячески към пълно сливане с друг човек и го изживях, какво да искам сега повече..
просто не се сещам..мъча се да се сетя какво искам и откривам, че вече нямам желания..
но хората мислят, че това е признак на депресия, а то не е..
може би наистина зарядът от любов може да се трансформира сега в някаква по- висша октава или изражение, но дори и това не може да ми е цел, защото нямам представа какво е, за да го искам..
искам всеки да изживее голяма любов, дори и за кратко..ако е за дълго- още по- добре..познавам много хора, които са гладни за любов по начина, по който бях аз преди..искат да срещнат човек, който да ги нахрани веднъж и да ги храни най- добре всеки ден, завинаги..а кой има толкова много храна..не се сещам..само Бог, но те не искат тази любов, а човешката, защото искат да са задоволени сетивата им..не искат да повярват, че този глад е незадоволим от човек, а и аз съм неубедителна, защото съм преживяла и това, макар да е било съпроводено с другото и не мога да отделя двете, не знам кое точно ме е задоволило..
жал ми е и че хората са болни, но те и не искат друго, защото това е живота, който познават..
трябва много яростно да се намрази болестта и самотата, трябва да се разяриш на това и да се разбунтуваш срещу него..защо да си самотен и болен, като може да си обичан и здрав..и какво ще направиш, за да промениш нещо??
кое е различното, което не си правил досега..
оня ден казах на една моя приятелка, че понякога трябва да е слаба и глупава, за да е щастлива, защото като силна и умна не е доволна от щастие..а какво е по- голяма слабост и глупост от това да се влюби и да се държи като влюбена>>??...а този, който почти винаги е слаб и глупав как да стане силен и умен??..за съжаление моите формули не работят за всички..
и не съм казала, че не искам любов, а че не искам взаимоотношения, връзка, съжителство и т.н. с друг човек..за щастие това не е единствения вид любов, който ни е достъпен..аз обичам любовта и се надявам да изследвам и другите и измерения и да имам възможност да ги опозная..