Здравей Гост

Транзитен Марс в Риби

• 32 Отговора
  • 4340 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:Транзитен Марс в Риби
« Отговор #20 -: Февруари 24, 2011, 03:06:56 pm »
Милки, емоциите те изтощават. Аз също много се вълнувах и преживявах, когато тръгнах на работа след майчинство 3 години и половина. Трябва ти време и всичко ще си дойде на мястото  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Февруари 24, 2011, 03:40:51 pm »
Милки, емоциите те изтощават. Аз също много се вълнувах и преживявах, когато тръгнах на работа след майчинство 3 години и половина. Трябва ти време и всичко ще си дойде на мястото  :blink:
Така е абсолютно ;)
Много преживявам нещата,чувствам страх......добре ,че поне си харесах един ....как да го нарека....айде колега ;D :rolleyes:,че това ми дава крила да се справям с нещата :rolleyes:
Естествено харесването само аз си го знам :lol:

« Отговор #22 -: Февруари 24, 2011, 03:48:04 pm »
Транзитният Марс ми е в 6 дом и прави квадратура с Венера/упр.на АС/ във втори.Изтощението го усещам с пълна сила,от нерви не мога да спя вече 4 -та нощ,напрежение в работната среда/тр.Марс в шести/,проблеми с майстори и всичко това ми се отразява на организма.Имам чувството,че ще ми изгърмят бушоните всеки момент.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #23 -: Февруари 24, 2011, 04:02:50 pm »
При навлизане на Марс в Овен се зареждам с нови сили и енергия.

Аз тъкмо видях, че прогресивната Луна ми е влязла в Овен, а тя ми е шеф на АЦ-то и значи я чакам да ми донесе те това болднатото.

Дано!
Мойта я чакам с нетърпение да влезе в Телец.  :rolleyes: Измъчих се докато е в Овен. Хич не я чувствам добре там.  :-[

Еее, защо така сега с лошо. Пък аз си рекох, нали са ни марсови Луните по рождение, макар и водни, няма начин да не ми се получат добре нещата с Луна в Овен. :yahoo:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Yaya

• 2265
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2011, 04:41:19 pm »
Този Марс никаква работа не върши... Направо се чувствам изцедена, вероятно заради Сатурновата криза, ама тя, докато мине, и Марс ще си излезе от Риби, дето се вика  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #25 -: Февруари 24, 2011, 05:47:19 pm »
малко не по темата...но изобщо не се сещам, по кой дом се гледат спортните успехи в натала. изобщо каде е спорта?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Февруари 24, 2011, 05:51:17 pm »
малко не по темата...но изобщо не се сещам, по кой дом се гледат спортните успехи в натала. изобщо каде е спорта?

Оста 5-11-ти....,както и 6-12-ти.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #27 -: Февруари 24, 2011, 05:54:54 pm »
Незнам, ама ми се плаче  :'(, такъв ми бил късмета.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #28 -: Февруари 24, 2011, 05:55:35 pm »
Цитат
Оста 5-11-ти....,както и 6-12-ти....
и аз подозирах 6-12-ти  ;D....за 5-11-ти никога не бих се сетила но звучи логично

*

holanda

« Отговор #29 -: Февруари 28, 2011, 06:00:30 pm »
транзитен Марс прави опозе с натална Луна по 5-11 дом,Марс при мен У7 дом,Луна държи МЦ.

по принцип аспект Марс/Луна се отразява на емоционалното състояние,нали? Има ли нещо,което би ми донесло като събитийност ?
* транзитната купчинка в 5 дом (Слънце,Марс,Мерк) аспектира благоприятно натални Сатурн,Уран,Нептун,Юпитер и Хирон -> любовно ми е настроението,по-приятно и игриво ми е :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Февруари 28, 2011, 06:07:27 pm »
Транзитен Марс в Риби ми е в съвпад с натален Меркурий.
Не съм усетила кой знае какъв брейнсторминг.
Освен това Меркурий е У7 - и с партньор не съм се скарала даже.  :P
По натал Меркурий няма негативни аспекти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #31 -: Февруари 28, 2011, 06:10:37 pm »
добре,днес съм на един трейнинг,а се прецаках и спах само 4 часа,което беше ненужно,позамислих се дали не е от аспекта .

* Стела,много ти е дива Моника-та :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Февруари 28, 2011, 06:12:49 pm »
добре,днес съм на един трейнинг,а се прецаках и спах само 4 часа,което беше ненужно,позамислих се дали не е от аспекта .

* Стела,много ти е дива Моника-та :)

такава е..."Прави любов, а не война!" :58:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥