Здравей Гост

Групов секс и кое в картата на натива предразполага към това

• 121 Отговора
  • 26644 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Кой са знаците ,готови да се впуснат в групата ;D....?
Всички знаем , че близнака и водолея си падат по този вид секс... ;D :P /не визирам никой от форума/.... :blink:
Въпроса е разпознаваемо ли е , как и защо? Аспекти , тригери, паралели , антиси...-къде е причината в това?
Наред с това перверзия ли е за Вас груповия секс , суинга........

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Не познавате ли такива персони? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Кого си хванала в неудобна поза, я изплюй камъчето.  ;D
Специално за Водолеите имам наблюдения, че колкото либерални и разкрепостени ги изкарват, толкова могат да бъдат и закостеняли традиционалисти. По съм склонна да търся такива наклонности при мутабелните.
А конкретно по въпроса - за мен не е перверзия, стига мен да не ме закачат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Твърде много аспекти на Уран в синастрията и особено на Марс и Венера с Уран....

Поколението на УРАН В РАК.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Както винаги си провокативна, Марая, за което те поздравявам. ;) Не познавам за жалост такива индивиди. Или не си признават хахахаха... Мога да подкрепя темата с малко research data за сиунгъри (swingers) от astro.com... Очаквам изявен Уран и Плутон (може би) при тях. Уран търси новото, авангардното и заедно с Плутон обичат да нарушават табутата (ако 3-ките, 4-ките и др. такива ги броим за табу все още). Защото и табутата не са това, което бяха. ;D... Колкото до мен, имам силен Сатурн и Плутон в дисхармоничен аспект с Венера и Марс - харесвам традициите и не обичам да деля мъжа си с други жени. ;D Пък и с тригона на Слънце към Плутон попадам на ревниви мъже, които също не биха ме делили.

*

Milkyway

• 3770

Брат ми е правил много пъти групов секс.Той е везни с АС телец.
Правил е само тройки,с една жена и един негов приятел който също е слънце везни ;)
За други незнам ;D
Има стелиум в 5ти и 6ти дом.
Има луна съвпад марс във козирог,венера везни в съвпад с уран и плутон.

*

Марая

• 28287
Кого си хванала в неудобна поза, я изплюй камъчето.  ;D
Специално за Водолеите имам наблюдения, че колкото либерални и разкрепостени ги изкарват, толкова могат да бъдат и закостеняли традиционалисти. По съм склонна да търся такива наклонности при мутабелните.
А конкретно по въпроса - за мен не е перверзия, стига мен да не ме закачат.  ;D

Все още никого... :P ;D...Просто размишлявам...,имах среща днес с едни лъвчета по работа ...., а те са групажни! ;DПровокираха ме.... :P :wub:

*

Марая

• 28287
Както винаги си провокативна, Марая, за което те поздравявам. ;)

:wub: , Благодаря! Уран на МЦ ...и Плутон там...,за мен е важно да знам причината... ;D
Възможно е да има и някакво астро обяснение :rolleyes:....

*

Марая

• 28287

Брат ми е правил много пъти групов секс.Той е везни с АС телец.
Правил е само тройки,с една жена и един негов приятел който също е слънце везни ;)
За други незнам ;D
Има стелиум в 5ти и 6ти дом.
Има луна съвпад марс във козирог,венера везни в съвпад с уран и плутон.

Милки..,би ли качила картата на брат си? :25:
Благодаря! :wub:

*

Lillie

• 30532
Познавам хора с твърд аспект на Уран с Венера или Марс, вкл. от поколението с Уран в Рак, които са изключително консервативни и са традиционалисти в секса. От моето поколение познавам хора с твърд аспект между Венера и Уран (без намеса от Сатурн), при които нищо от написаното за тази астрологична конфигурация не важи. Изключителна ревност, себичност, тесногръдие, за нестандартни сексуални практики да не говорим. Много е важен знакът на Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Твърде много аспекти на Уран в синастрията и особено на Марс и Венера с Уран....

Поколението на УРАН В РАК.

В смисъл? :rolleyes: Какъв аспект търсим Стела!? :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
Ето я. ;)

*

Марая

• 28287
Много е важен знакът на Венера.

Мислиш ли Лили , че една Венера в близнак е склонна на такива експерименти? :-\

*

Марая

• 28287
Ето я. ;)

Благодаря Милки! :wub:

В картата на брат ти Венера е в съвпад с Уран в 5-ти дом...тук обаче е и меркурий.... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532

Ето една карта, за съжаление обаче часът на раждане е неизвестен.
Изключително разкрепостена беше още от тийнейджърка, особено ако се има предвид етническата й група. Татарка е по националност, те са мохамедани. Омъжва се млада за мъж извън етническата им общност (по принцип такива бракове рядко се допускат), в брака води разюздан сексуален живот. Безброй изневери, тройки, групови изпълнения. Изразени бисексуални наклонности (знам от личен опит  :-[).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
Ето я. ;)

Благодаря Милки! :wub:

В картата на брат ти Венера е в съвпад с Уран в 5-ти дом...тук обаче е и меркурий.... :rolleyes:
Явно меркурий не му пречи ;D

*

Марая

• 28287

Ето една карта, за съжаление обаче часът на раждане е неизвестен.
Изключително разкрепостена беше още от тийнейджърка, особено ако се има предвид етническата й група. Татарка е по националност, те са мохамедани. Омъжва се млада за мъж извън етническата им общност (по принцип такива бракове рядко се допускат), в брака води разюздан сексуален живот. Безброй изневери, тройки, групови изпълнения. Изразени бисексуални наклонности (знам от личен опит  :-[).

Щом е личен...,ако не е много личен...малко инфо би било добре дошло... :P :wub: :wub:

*

Lillie

• 30532
Щом е личен...,ако не е много личен...малко инфо би било добре дошло... :P :wub: :wub:

Не бе, не съм преминала на другия бряг.  ;D

Това е втората ми най-добра приятелка от ученическите ми години. Като бяхме на по 15-16, често ходех в тях, та още тогава усетих накъде клони везната. Ей така между другото, както си говорите, да вземе да ти опипва и натиска гърдите и да те пита дали и как ти харесва.  :confuse3:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Лили, татарката жива ли е? :rolleyes:
Такива аспекти на светилата виждам за първи път...-феноменални.... :o
Аспект на Мерка с Плутон...
До тук 5-ти дом и 12-ти дом....

*

Марая

• 28287

Не бе, не съм преминала на другия бряг.  ;D

Това е втората ми най-добра приятелка от ученическите ми години. Като бяхме на по 15-16, често ходех в тях, та още тогава усетих накъде клони везната. Ей така между другото, както си говорите, да вземе да ти опипва и натиска гърдите и да те пита дали и как ти харесва.  :confuse3:

Нищо лошо...няма в това според мен... ;) ;D...
То е ясно , че не си преминала на другия бряг....,но м/у другото не го намирам за перверзия това....