Здравей Гост

Групов секс и кое в картата на натива предразполага към това

• 121 Отговора
  • 26643 Прегледи

За мен секса е нещо много лично и не бих го споделила с цяла група  ;D

Да,и аз така смятам,а и в крайна сметка фантазиите са едно,реалноста е друго.  :blink: Но наистина се учудвам,че има доста хора,които упражняват такива работи,явно съм мнозо залупена и "затворена",та идея си нямам.Аз нямам такива познати,дето да практикуват или поне аз не знам де  :rolleyes:

*

Divna

• 2478
Експериментите са ключов фактор за епохата на Водолея, в която се намираме в момента. Много от хората живеят с усещането за екстремност. Привес се дава на новото и различно усещане, на експериментите. Все по-малко хора живеят с табута. На сексуалността не се отдава същото значение както през миналите векове. Светът се променя и хората с него също.

Всъщност сега се замислих относно секса,трябва да гледам У8 в натала ми,тоест Венера,а тя има само съвпад със Сатурн и тригон с Юпитер,тригон с ац-то и 150 градуса с мц-то,намира се в 4ти дом.По-скоро секса за мен е свързан с любовта,при което груповите изпълнения не са ми по вкуса.Венера е управител и на ац-то ми,тъй като е Везни,а 8мия ми дом е в телец.

*

holanda

Експериментите са ключов фактор за епохата на Водолея, в която се намираме в момента. Много от хората живеят с усещането за екстремност. Привес се дава на новото и различно усещане, на експериментите. Все по-малко хора живеят с табута. На сексуалността не се отдава същото значение както през миналите векове. Светът се променя и хората с него също.

именно ,хъх мъх ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.

Светът се е превърнал в едно извратено място, пълно с извратеняци, луди, наркомани, всякакви психопати, традициите и обичаите са потъпкани.. и най-гадното е, че хората си мислят това за нещо напълно нормално и естествено, в реда на нещата.. за това всяка вечер се прибирам с нож в джоба :X
На никой не му пука кой какво мисли, какво чувства и какво причинява, всеки си е крал/ица в неговия свят и заслепен от манията за " величие "..
Е, разбира се, винаги има изключения, но това общо взето са моите заключения  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Вчерашните норми днес са догми.... :blink:
Нормите се определят от времето , което не е константна величина...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
времето е най-константната величина, възприятията са променливи, доколкото им позволим
какво ли му е на небето, че все за секс иде реч :rolleyes:

а иначе имам всички предпоставки за разкрепостеност по темата, ако изключим консервативните Слънце и Луна, но те са лесно преодолими на фона на моята си Венера...секстилът с Нептун, при която предпочита да си останат само във въображението и :blink:

*

Марая

• 28287
Сега ..като се замислих..3-ка с 2-ма мъже, но с жена-тц. С жена-2-ка.  ;D Лъвската ми Луна не ги обча тези работи с раздвояване на вниманието. ;D Това вслучай, че реша да си "преработя" нЕкУи натални дадености. Иначе твърдо- за моногамията в традиционната 2-ка (засега) ;D :-[, а пък там ..вътре в двойката...-каквото ни хрумне. :-[ :-[ :-[

Това последното възбужда апетита.... ;D с хрумките... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

angy

• *
  • 105
Ето картата на мъж за когото знам, че доста е експериментирал. Часът на раждане не ми е известен обаче.
http://www.prikachi.com/images.php?images/934/3029934o.gif

*

Марая

• 28287
Ето картата на мъж за когото знам, че доста е експериментирал. Часът на раждане не ми е известен обаче.
[/quote

Силен акцент на мутабелните знаци , нещо повече светилата са мутабелни , както и кардиналните оси на картата...
Този мъж е доста интересен мъж като визия , притежава изключителна способност да манипулира.... :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 02:50:56 am от Марая »

*

123

• *
  • 230

По принцип не мога да се разбера с мъжете Близнаци. Може би, защото и аз съм с такова Слънце и са ми ясни горе долу за какво става въпрос, а и са големи Въздухари като цяло ... Иначе и аз не съм успяла да избягам от чара им  :blink:, ако това ще успокои някого ... Първата ми голяма споделена истинска (абе първата ми .... ученическа да кажа любов) беше точно с такъв тип,;D ...после ... абе то какво се обяснявам .. в никоя от любовите ми не става въпрос за групов секс, явно не съм за тая тема и няма да пиша повече ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

angy

• *
  • 105
Този мъж е доста интересен мъж като визия , притежава изключителна способност да манипулира.... :blink:
Марая абсолютно точно. Беше много привлекателен мъж, казвам беше защото не съм го виждала над 10г. и не знам какъв е сега. Също беше и доста забавен и чаровен когато иска. За съжаление можеше да бъде и ужасно циничен.
Близнаците са ми истински кошмар, не мога да се разбирам с тях. Имала съм бизнеспартньор близнак-начинанието завърши със страхотни проблеми, имала съм и лична връзка с близнак пак страхотни драми.

*

Марая

• 28287
Марая абсолютно точно. Беше много привлекателен мъж, казвам беше защото не съм го виждала над 10г. и не знам какъв е сега. Също беше и доста забавен и чаровен когато иска. За съжаление можеше да бъде и ужасно циничен.
Близнаците са ми истински кошмар, не мога да се разбирам с тях. Имала съм бизнеспартньор близнак-начинанието завърши със страхотни проблеми, имала съм и лична връзка с близнак пак страхотни драми.

В смисъл...какви драми?! :rolleyes: Би ли споделила...мъничко?! :blink:

*

angy

• *
  • 105
За личната връзка-той се опитваше да ме държи в подчинение, манипулираше ме, освен това ми изневеряваше а аз съм ужасно ревнива. След като го изтърпях повече от колкото трябваше го напуснах толкова неочаквано, че дори аз се изненадах от себе си. Това го вбеси и имаше грозни сцени. За бизнес връзката-непочтенност от негова страна, недоглеждане от моя и така.... В никъкъв случай не правя обобщения за близнаците обаче.

*

Марая

• 28287
За личната връзка-той се опитваше да ме държи в подчинение, манипулираше ме, освен това ми изневеряваше а аз съм ужасно ревнива. След като го изтърпях повече от колкото трябваше го напуснах толкова неочаквано, че дори аз се изненадах от себе си. Това го вбеси и имаше грозни сцени. За бизнес връзката-непочтенност от негова страна, недоглеждане от моя и така.... В никъкъв случай не правя обобщения за близнаците обаче.

Много ме впечатли това...с манипулацията ,подчинението, доминирането....
Имаш ли му данните да качиш карта , ако нямаш нищо против разбира се! :blink:
Благодаря , че сподели....

*

angy

• *
  • 105
Марая писах ти на лични

*

Марая

• 28287
Марая писах ти на лични

Мерси! :wub: ;D

*

Марая

• 28287
Най-накрая от любов к :rolf: :rolf: ъм астрологията и изследователския ми стрелчешки дух...,ще взема да сформирам една група....

И странното ,че и в двете карти луната е в козирог :-\ а слънцето везни.
Не изчетох темата до края, но да кажа освен това и Венера в знака на падение в едната, а в другата по дом /6-ти дом - брат ти Милки и е от специалните планети, щото тамън е навлезнала в своя си знак, напускайки Девата, но пак се оказва в падение, макар и в собствен знак, а нулевият градус - аз си го тълкува - че нативът има натрупан опит по Девата, но по Везната тепърва ще се хвърля с всички сили и ще пробва всичко, значи много разнороден опит ще натрупа с проба-грешка, проба-грешка/...

*

Марая

• 28287
Тука в Бургас ... пукната звезда не виждам ... гледам, гледам ... небето празно ... много ми е скучно така  :-\ Това от снега ли, от що ли ...

Временно блестят в София! :haha: :haha: