Здравей Гост

Групов секс и кое в картата на натива предразполага към това

• 121 Отговора
  • 26633 Прегледи
*

123

• *
  • 230
Тука в Бургас ... пукната звезда не виждам ... гледам, гледам ... небето празно ... много ми е скучно така  :-\ Това от снега ли, от що ли ...

Временно блестят в София! :haha: :haha:

То пък едни "звезди" в София ... хич даже не ги искам такива тука, някви други ако може ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Тука в Бургас ... пукната звезда не виждам ... гледам, гледам ... небето празно ... много ми е скучно така  :-\ Това от снега ли, от що ли ...

Временно блестят в София! :haha: :haha:

То пък едни "звезди" в София ... хич даже не ги искам такива тука, някви други ако може ...

Никой не те пита искаш ли ги или не! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Добре де, на мен половината ми познати са правили неведнъж групов 3,4,5,6...10-ки, не мисля че е строго специфично, винаги го е имало в мащаби!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

holanda

винаги го е имало в мащаби!

е ся,нашето поколение с Плутон в Скорпион кърти мивки ,просто  :haha:

*

Stella

• 7765
Това, което най-много ме отвращава е именно груповия секс.
Никога не съм го практикувала и не бих. А бившия ми приятел беше привърженик, 2 пъти си направи устата за мен и приятелката ми, но удари на камък..А като видя, че не го огрява, се почувства гузен и се извини. Явно не е чак толкова нормално, колкото казвате. Все пак любовта е нещо по-различно от едното чукане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

:57: хахаха! Имало е и други такива поколения, примерно в Римската империя или преди "известно" време в кралските дворове. Като че ли все пак отношение имат Уран, Нептун и Юпитер (Транзитните) и какви аспекти правят и в кои домове транзитират, но това си е мое виждане.
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

Това, което най-много ме отвращава е именно груповия секс.
Никога не съм го практикувала и не бих. А бившия ми приятел беше привърженик, 2 пъти си направи устата за мен и приятелката ми, но удари на камък..А като видя, че не го огрява, се почувства гузен и се извини. Явно не е чак толкова нормално, колкото казвате. Все пак любовта е нещо по-различно от едното чукане.

Е, то, груповия секс не е любов ОПРЕДЕЛЕНО! Ако обичаш партньора си как би искал да го делиш изобщо, немислимо е!!!

Re:Групов секс и кое в картата на натива предр
« Отговор #87 -: Март 01, 2011, 02:35:58 am »
то маймунското не е умряло у всеки, та и от там до групов секс е крачка- отврат :o
предпочитам да съм човек и да го правя с любов с един партньор :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

кой маймуна,кой човек.. не е важно,личните предпочитания са си едно на ръка,всеки има правото да ги има,както и граница на допустимото,въображение и т.н.

Никой не е казвал,че оргиите са с цел да се дарява любов,това само по сектите може да се чуе.
При груповия секс всичко се върти около любопитството,забавлението,вътршния стимул да правиш нещо различно,да се оттърсиш..води се афинитет към ексцесиите,нужда от един вид екстремност..
не ти трябва да обичаш партньора,привличането е достатъчно.Затова и такива игри са емоционално несъдържателни,извлича се само лично удоволетворение,няма любов .

и тях ги категоризирам като комплекс  ;D ,но на кой му пука   :haha:

не ми се пише много,за да обяснявам..
с 2 думи,
съвсем спокойно може да си изживееш живота и без екстри като тройки,групички и чревца най-общо казано.
С нищо не те обогатяват..

« Последна редакция: Март 01, 2011, 03:07:32 am от жълтолилава »

кой маймуна,кой човек.. не е важно,личните предпочитания са си едно на ръка,всеки има правото да ги има,както и граница на допустимото,въображение и т.н.

Никой не е казвал,че оргиите са с цел да се дарява любов,това само по сектите може да се чуе.
При груповия секс всичко се върти около любопитството,забавлението,вътршния стимул да правиш нещо различно,да се оттърсиш..води се афинитет към ексцесиите,нужда от един вид екстремност..
не ти трябва да обичаш партньора,привличането е достатъчно.Затова и такива игри са емоционално несъдържателни,извлича се само лично удоволетворение,няма любов .

и тях ги категоризирам като комплекс  ;D ,но на кой му пука   :haha:

не ми се пише много,за да обяснявам..
с 2 думи,
съвсем спокойно може да си изживееш живота и без екстри като тройки,групички и чревца най-общо казано.

Подкрепям!

*

Марая

• 28287
язък...затри ми админа анкетата... ;D ;D ;D Разработил се е по никое време...,мислех си , че е зает  ;D :P....
Много съм лИбопитна , аз старата консервативна дама...,какво ли е усещането в подобно масово мероприятие! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
язък...затри ми админа анкетата... ;D ;D ;D

Що, има нещо против ли?  :geminis: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
язък...затри ми админа анкетата... ;D ;D ;D

Що, има нещо против ли?  :geminis: :rolf:
:confuse3: :confuse3: :confuse3: Май да! ;D

*

Vision

• 3523

с 2 думи,

какво е това ''чревца''??..да светнеш старото..скоро разбрах какво е ''гонзо''..обичам да съм информирана.. ;D :-[

чревца= черва, това е ясно, но иначе за какво се използва в случая..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

123

• *
  • 230
Вий пък много искате да сте информирани ... то това с информация не става ... проба трябва, ама като не сте от това поколение с Плутон Скорпи ... няма как да стане номера, и да го правите и да не го правите ... няма да го разберете смисъла мисля ....

А какво ще кажете за по-новото поколение - с плутон в Стрелец ... тях накъде ли ще избие шайбата???
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

Вий пък много искате да сте информирани ... то това с информация не става ... проба трябва, ама като не сте от това поколение с Плутон Скорпи ... няма как да стане номера, и да го правите и да не го правите ... няма да го разберете смисъла мисля ....

А какво ще кажете за по-новото поколение - с плутон в Стрелец ... тях накъде ли ще избие шайбата???

Спаред мен малко ще се пооталожат нещата при Плутон в Стрелец, въпреки че и те са купонджий но са малко по стегнати по отношение на сек...а. А при Козирог там не ги виждам нещата да са изобщо бурни.

Много добра тема. Гледам тук пишат за истинската единствена любов, сродни души и тн, за мен празни понятия. Всеки иска сродна душа, да е щастлив богат и тн...
НО виж груповият кекс си е нещо нормално и според мен всеки е минал през това.
Дайте ваши впечатления ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

toroni

• **
  • 561
Много е важен знакът на Венера.

Мислиш ли Лили , че една Венера в близнак е склонна на такива експерименти? :-\

Склонна е и още как!С половин уста признавам, че съм експериментирала няколко пъти..на младини разбира се.Сега ми се струва направо скандално :blink:
Картата ми съм качвала няколко пъти.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

Склонна е и още как!С половин уста признавам, че съм експериментирала няколко пъти..на младини разбира се.Сега ми се струва направо скандално :blink:
И цяла уста казвам че си пич от женски род ( ако си жена де) не знам...така и трябва ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

toroni

• **
  • 561

И цяла уста казвам че си пич от женски род ( ако си жена де) не знам...така и трябва ;)

Жена  100% ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак