Здравей Гост

Луна във Водолей

• 29 Отговора
  • 5859 Прегледи
*

missKapriz

Re:Луна във Водолей
« Отговор #20 -: Февруари 27, 2011, 01:41:11 am »
Новолунна е,но с Уран няма аспект.Обаче има сесктил с диспозитора на Уран-Меркурий и тригон със Своя диспозитор-Юпитер.Луната е "фаворитката" ми сред Луните,т.е. Рибешка

« Отговор #21 -: Февруари 27, 2011, 02:06:36 am »
Това е картата на единствения човек с Луна във Водолей, за когото се сещам, че познавам. Мъж е. Изключително интелигентен - страхотен математик и разбира от какво ли не, всестранно развита личност. Има и музикална дарба и изтънчен вкус - Венера във 2-ри дом в тригон с Луна. Часът на раждане може да е плюс-минус 5-10 мин.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 27, 2011, 02:35:41 am »
Мирабела , този Плутон на ДСЦ-то как се изразява? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Февруари 27, 2011, 02:38:40 am »
Не е секс-маниак, доколкото знам, нито твърде властен във връзките си. Само приятели сме. Може би Плутонът е откъм 6-тия дом, защото е работохолик. По-скоро мога да кажа опозициите на Меркурий и Венера с Нептун как се изразяват. Романтик е и понякога е непрактичен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Февруари 27, 2011, 02:49:25 am »
Не е секс-маниак, доколкото знам, нито твърде властен във връзките си. Само приятели сме. Може би Плутонът е откъм 6-тия дом, защото е работохолик. По-скоро мога да кажа опозициите на Меркурий и Венера с Нептун как се изразяват. Романтик е и понякога е непрактичен.

Съгласна , но Плутон е в Гокленова зона на картата.... :rolleyes:
И все пак ,ако не ме лъже паметта...венера е в близнаци.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Февруари 27, 2011, 02:52:48 am »
Права си, Марая. Напълно е възможно. Не го познавам интимно. :blink:

« Отговор #26 -: Февруари 27, 2011, 03:21:13 am »
ами мойта луна е в козирог 11 дом това дава ли индикация че ще има и черти на водолей и уран?
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Февруари 27, 2011, 03:42:27 am »
ами мойта луна е в козирог 11 дом това дава ли индикация че ще има и черти на водолей и уран?

Заради мунданния управител би могла да има сериозен оттенък на водолея.... ;D

« Отговор #28 -: Февруари 27, 2011, 06:34:17 pm »
  Моята Луна също е Водолейка, но така до сега не съм разбрала същността й. Много е наранена, с всички възможни планети, единствено с Уран е по широк тригон и в точен тригон с Асц. Иначе имам много гадни конфигурации - явно в минал живот нещо тежко съм се издънила, но в този си, благодарение на близостта на СЛВ до Луната - успявам по някакъв начин да се предпазя и да си взема уроците без да полудея. Майка ми също беше с Водолейска Луна.....но тя беше Телец. Много трудно изразяваше емоциите си, аз също...преди много се учудвах на спонтанността у хората, защото аз не можех така, а исках. Сега съм на моменти - ту спонтанна, ту затворена...Старая да се вслушам в емоциите си, като игнорирам чувствата си. Защото емоциите са първични, а мястото на Луната в хороскопа показва много неща. На Водолейската Луна съм признала, че може да се откъсне от себе си и да гледа нещата отгоре без да се ангажира с личността си, да прави дисекция и на себе си и на хората, които обича, без да изживява болката в момента....

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Февруари 27, 2011, 06:37:41 pm »
Дейзи, аз мисля, че тази Луна ти дава силата да застанеш над нещата въпреки гадориите, които са ти се случили. Дава особена дистанцираност и привидна хладина.