Здравей Гост

Новолуние-4 март-13гр риби

• 52 Отговора
  • 6557 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Новолуние-4 март-13гр риби
« Отговор #20 -: Март 02, 2011, 03:03:47 am »

Автомат, бе, автомат...."Калашников", мейби....Мадамата е Моника Белучи. Предизвиквам арабските революционери..хахахаха! Кеф ми е, че живея в свободна държава!

еееееей, голяма мръсница - значи го ближе а  :rolf:

Опасна, да!  :rolf:
Има много символика в тази снимка.
Докато мъжете решават проблемите си с оръжие, жените ги подчиняват с ....език.
Макар, че аз не си служа с тази техника едно към едно. По-важна е символиката.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 03:08:25 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #21 -: Март 02, 2011, 03:09:47 am »

Автомат, бе, автомат...."Калашников", мейби....Мадамата е Моника Белучи. Предизвиквам арабските революционери..хахахаха! Кеф ми е, че живея в свободна държава!

еееееей, голяма мръсница - значи го ближе а  :rolf:

Опасна, да!  :rolf:
Има много символика в тази снимка.
Докато мъжете решават проблемите си с оръжие, жените ги подчиняват с ....език.
Макар, че аз не си служа с тази техника едно към едно. По-важна е символиката.

ееех символиката...  ама иначе имаш право - важно е езика да играе  :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Март 05, 2011, 02:14:49 pm »
Случи ми се, както ви казах в 8ми дом.
Вчера разбрах за един починал човек,баща на моя бивша приятелка.
Точно така както споменава Каръл Ръшман в книгата си,че може да се случи.
Друго засега няма :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #23 -: Март 05, 2011, 03:04:32 pm »
вчера изпратих една приятелка, която живее в чужбина, но беше дошла на почивка и майка ми ми дойде на гости за няколко дни, но това не е свързано с новолунието като че ли, нали трябва да е някакво ново начало..в четвъртък срещу петък беше по- интересно, но пък беше преди новолунието..тези фази на луната не че не влияят съвсем, но са много бледи и по- добре, че иначе както са начесто, ако бяха и ярки, нямаше да можем да се освестим.. :blink:

ако съвпаднат с някакви други много ярки моменти може да ги оцветят допълнително, иначе не..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #24 -: Март 05, 2011, 06:08:18 pm »
  И аз да се отчета  :blink: - значи самото новолуние ми правеше точна опозиция с наталната Лилит /ІV дом/, но иначе транзитните лунни възли и тр.Уран - силно аспектират Плутона ми, който е в последния градус на Дева, един вид Плутона ми е в точна опозиция на Уран и точен мидпойнт на възлите...
  Случката - деня започна любовно, а завърши с намесата ми в междукомшийска  разпра....

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Март 05, 2011, 08:06:11 pm »
Днес, половин ден след новолунието в Риби ходих на прочистване на организма на един апарат за биорезонансна диагностика. Само, че аз не си правих диагностика, а само прочистване от отровите. Още преди да седна казах на човека, че черния ми дроб е слабото място и точно така излезе. По цвета на отровите, човекът може да определи точно кой орган най-много се чисти. И при мен черния дроб се оказа натоварен. Той попита откъде съм предположила, а аз казах, че се занимавам с астрология и че асцендентът ми е Стрелец. Направо пожълтя водата. Стана жълто-кафява. Жълтото е от дроба, а кафявото - от костите.

На приятелят ми, този който ме заведе водата почерняла - това били тежки метали и освен това имало пяна - пяната били гъбички. А моето не беше толкова черно и нямаше пяна...обаче те не знаят, че аз пия зеолит и той ме изчиства малко по малко. Не мога да ви опиша сутрин каква ми е урината. Имам да правя още 3-4 процедури. Казаха, че не съм била много замърсена...но е добре да се прави поне веднъж годишно такова прочистване....някои постят...аз ходя на биорезонанс.  :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 05, 2011, 08:12:41 pm »
Тази поцедура къде се прави?
Да взема и аз да се прочистя от токсини, да проработя опозицията на Плутон към осмодомна Луна.  ;D
А мръсната вода откъде излиза, извинявай за тъпия въпрос.  :-[ Но да знам предварително къде се включва апаратьт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Март 05, 2011, 08:13:19 pm »
Днес, половин ден след новолунието в Риби ходих на прочистване на организма на един апарат за биорезонансна диагностика. Само, че аз не си правих диагностика, а само прочистване от отровите. Още преди да седна казах на човека, че черния ми дроб е слабото място и точно така излезе. По цвета на отровите, човекът може да определи точно кой орган най-много се чисти. И при мен черния дроб се оказа натоварен. Той попита откъде съм предположила, а аз казах, че се занимавам с астрология и че асцендентът ми е Стрелец. Направо пожълтя водата. Стана жълто-кафява. Жълтото е от дроба, а кафявото - от костите.

На приятелят ми, този който ме заведе водата почерняла - това били тежки метали и освен това имало пяна - пяната били гъбички. А моето не беше толкова черно и нямаше пяна...обаче те не знаят, че аз пия зеолит и той ме изчиства малко по малко. Не мога да ви опиша сутрин каква ми е урината. Имам да правя още 3-4 процедури. Казаха, че не съм била много замърсена...но е добре да се прави поне веднъж годишно такова прочистване....някои постят...аз ходя на биорезонанс.  :72:
Браво Стела,хубаво че имаш такава възможност.
Интересно,днес мислех за теб :blink:Бях в центъра(на София) и видях една хубава жена с един мъж-И те чакаха на спирката и не знам защо направих асоцияция с теб.Заприлича ми ,може би от снимките които си качвала тук във форума.Но после се сетих,че ти живееш във Варна :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Март 05, 2011, 08:19:56 pm »
Тази поцедура къде се прави?
Да взема и аз да се прочистя от токсини, да проработя опозицията на Плутон към осмодомна Луна.  ;D
А мръсната вода откъде излиза, извинявай за тъпия въпрос.  :-[ Но да знам предварително къде се включва апаратьт.

Ще ти пратя данните на лични да не кажат, че ползвам сайта за реклама. Апаратът е внесен от Русия. диагностиката се прави на аурата на човека - обкичват ти краката, главата и ръцете с електроди и върху компютъра излиза цялата ти аура и започва да диагностицира орган по орган.

Прочистването става в една ваничка с вода, където ти поставят краката и в която има потопен някакъв електрод, свързан с апарата. Поставят ти един колан на кръста, който започва да те нагрява в тази област. Залепят ти нещо като гривна на ръката, също свързано с апарата. Стоиш 30 минути. Още на втората минута виждаш как водата във ваната започва да се оцветява. Отровите се извличат от стъпалата на краката.

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Март 05, 2011, 08:20:48 pm »

На приятелят ми, този който ме заведе водата почерняла - това били тежки метали и освен това имало пяна - пяната били гъбички. А моето не беше толкова черно и нямаше пяна...обаче те не знаят, че аз пия зеолит и той ме изчиства малко по малко. Не мога да ви опиша сутрин каква ми е урината. Имам да правя още 3-4 процедури. Казаха, че не съм била много замърсена...но е добре да се прави поне веднъж годишно такова прочистване....някои постят...аз ходя на биорезонанс.  :72:
Браво Стела,хубаво че имаш такава възможност.
Интересно,днес мислех за теб :blink:Бях в центъра(на София) и видях една хубава жена с един мъж-И те чакаха на спирката и не знам защо направих асоцияция с теб.Заприлича ми ,може би от снимките които си качвала тук във форума.Но после се сетих,че ти живееш във Варна :blink:

Хе-хе-хее, благодаря, Милки!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Март 05, 2011, 08:24:04 pm »
Ще ти пратя данните на лични да не кажат, че ползвам сайта за реклама. Апаратът е внесен от Русия. диагностиката се прави на аурата на човека - обкичват ти краката, главата и ръцете с електроди и върху компютъра излиза цялата ти аура и започва да диагностицира орган по орган.

Благодаря!
Вече проверих и в гугъла, за да видя какъв е този апарат, не е нещо страшно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #31 -: Март 06, 2011, 05:03:50 am »

Благодаря!
Вече проверих и в гугъла, за да видя какъв е този апарат, не е нещо страшно.  ;D

То може и да не е страшно, ама полза дали има от него или ... бошлав работа? Ако има полза искам и аз да ходя  :P
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Март 06, 2011, 05:07:03 am »
Не ти трябва биорезонансна диагностика на тебе, същата процедура и вкъщи можеш да си я направиш. Заставаш боса с вилица в едната ръка и буркан с кисели краставички в другата. Вилицата я пъхаш в контакта и гледаш какво ще стане с краставиците и колко токсини ще се изхвърлят.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #33 -: Март 06, 2011, 05:15:37 am »
Не ти трябва биорезонансна диагностика на тебе, същата процедура и вкъщи можеш да си я направиш. Заставаш боса с вилица в едната ръка и буркан с кисели краставички в другата. Вилицата я пъхаш в контакта и гледаш какво ще стане с краставиците и колко токсини ще се изхвърлят.  :mellow:
Ееее стига дееееее  :-[ Може пък и да ми трябва, недей така ... искаш да ме умориш по бързата процедура, не се давам, ако трябва ще се мъча, колкото трябва, но в контакта не бъркаммммм  ;)
« Последна редакция: Март 06, 2011, 09:36:22 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Divna

• 2478
« Отговор #34 -: Март 06, 2011, 05:16:54 am »
Много хубаво ми мина вчерашното новолуние.  :blink: Беше в 4ти дом и посрещах през деня гости, а вечерта бях на гости и се запознах със супер интересни хора.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Март 06, 2011, 05:25:36 am »
Бих казала в тази връзка , че добре се справих с квадратурата към слънцето.... ;D...Потъвах... ;D

Много хубаво ми мина вчерашното новолуние.  :blink: Беше в 4ти дом и посрещах през деня гости, а вечерта бях на гости и се запознах със супер интересни хора.  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

• *
  • 230
« Отговор #36 -: Март 06, 2011, 08:56:18 am »
И на мен ми мина добре, гледам се отчитате тука по темата ... Оттървах се от една Нептунясала Риба дето ми тровеше животеца с нейните интрижки, събрахме се семейно, и вечерта пак семейно (с другото ми семейство  ;), аз щото имам няколко  ;D) си направихме чутна вечеря придружена с леко разместване на мебелите  ;D ... децата се наиграха и си се прибрахме по къщите. Готино новолуние.

Относно транзитите пак ми е била засегната остта 2-8дом ..., но ... тук незнам какво гледате, специално нито Слънцето, нито Луната правят някакви аспекти с наталните ми планетки... Аспектите при мен идват от транзитен Меркурий Риби - опозиция с натален Сатурн и квадрат към натален съвпад Луна-Нептун. Също съм имала и аспект от транзитен Плутон в 12-ти натален дом, към натална Лилитка Везни в осми. Общо взето казано с прости думи - отказах се от доходите си за момента (2дом - лични пари), но прекъснах едно затормозяващо ме "приятелство" (11 дом Луна-Нептун) (с госпожицата с Рибите дето ми се явяваше шефка), а също и опозицията Мерк-нат.Сатурн (тотално отказах да поемам вече каквато и да отговорност към хора, които не поемат никаква към мен). А за квадрата тр.Плутон в 12-ти към натална Лилит - оттървах се, да се надяваме от едно партньорство и от един лош човек (дъ биг бос  ;D)
« Последна редакция: Март 06, 2011, 09:50:38 am от 123 »

« Отговор #37 -: Март 08, 2011, 05:52:51 am »
На мен новолунието ми беше на К8 и доста спонтанно се засилих да предприема една хирургична интервенция с местна упойка, която отлагам от доста време.  :blink: Планувала съм я в сряда, когато Луната е в Телец и прави секстили към планетите в Риби, а към моите е разминала съвпада с Марс с няколко градуса.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #38 -: Март 08, 2011, 06:13:27 am »
в колко часа?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #39 -: Март 08, 2011, 06:26:26 am »
в колко часа?

В 13 ч. Доктора предложи и аз се съгласих почти веднага  :-[. ЗНаех само, че по-добре да е сряда или четвъртък докато Луната е в Телец, че от Близнаци правеше квадрат към планетите в Риби.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.