Днес, половин ден след новолунието в Риби ходих на прочистване на организма на един апарат за биорезонансна диагностика. Само, че аз не си правих диагностика, а само прочистване от отровите. Още преди да седна казах на човека, че черния ми дроб е слабото място и точно така излезе. По цвета на отровите, човекът може да определи точно кой орган най-много се чисти. И при мен черния дроб се оказа натоварен. Той попита откъде съм предположила, а аз казах, че се занимавам с астрология и че асцендентът ми е Стрелец. Направо пожълтя водата. Стана жълто-кафява. Жълтото е от дроба, а кафявото - от костите.
На приятелят ми, този който ме заведе водата почерняла - това били тежки метали и освен това имало пяна - пяната били гъбички. А моето не беше толкова черно и нямаше пяна...обаче те не знаят, че аз пия зеолит и той ме изчиства малко по малко. Не мога да ви опиша сутрин каква ми е урината. Имам да правя още 3-4 процедури. Казаха, че не съм била много замърсена...но е добре да се прави поне веднъж годишно такова прочистване....някои постят...аз ходя на биорезонанс. :72: