Здравей Гост

БЛИЗНАК- Обичам Близнак

• 152 Отговора
  • 27199 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: БЛИЗНАК- Влюбена съм в Близнак
« Отговор #40 -: Март 01, 2011, 07:32:17 pm »
Стела, нали разграничавш влюбване от любов? ;D
Тийновете са перманентно влюбени поради бурната работа на хормоните им, но незначителна част от тях разбират какво е любов.
Аз съм за любовта и леко скептична към влюбванията.

« Отговор #41 -: Март 01, 2011, 07:32:44 pm »
Марайче,радвам се за тебе.Хубаво е да чуеш ,че някой е влюбен.Влюбенита хора са като ангели.Пърхат с крила ,летят и излъчват щастие и радост. А иначе за Близнаците може да се говори много.Те са толкова разностранни.Аз познавам доста  и добри и лоши.Мога да ти кажа от собствен опит  (защото и аз съм със съвпад на Слънце и Сатурн) че Сатурна контролира доста от негативите на знака и съм сигурна ,че човека до теб е от този тип Близнаци....отговорните и грижовните.Така,че попътен вятър ти желая и много щастие :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Март 01, 2011, 07:34:35 pm »
Стела, нали разграничавш влюбване от любов? ;D
Тийновете са перманентно влюбени поради бурната работа на хормоните им, но незначителна част от тях разбират какво е любов.
Аз съм за любовта и леко скептична към влюбванията.

Да, правя разлика. Аз мога да обичам някого както обичам приятелите си и детето си, но не мога да правя любов с него, преди да съм била влюбена в него....сега ти нали ме разбираш?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Март 01, 2011, 07:37:28 pm »
Марайче,радвам се за тебе.Хубаво е да чуеш ,че някой е влюбен.Влюбенита хора са като ангели.Пърхат с крила ,летят и излъчват щастие и радост. А иначе за Близнаците може да се говори много.Те са толкова разностранни.Аз познавам доста  и добри и лоши.Мога да ти кажа от собствен опит  (защото и аз съм със съвпад на Слънце и Сатурн) че Сатурна контролира доста от негативите на знака и съм сигурна ,че човека до теб е от този тип Близнаци....отговорните и грижовните.Така,че попътен вятър ти желая и много щастие :blink:

Чакайте бе хора....,няма да се женя... ;D
Просто съм влюбена не в кого и да е , а в Близнак със съвпад.... ;D , това е причината да го споделя..., защото никога , ама никога не съм си и помислила след толкова "плюене" по близнаци ....да ми се случи това.... ;D :P

Това е точно така.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Март 01, 2011, 07:39:21 pm »
Не съм фен на Близнаците. За мен са слаби любовници, по-скоро особено неуверени в интимността си.
Умеят да пропиляват времето с лека ръка, докато се хвърлят в размисли за живота, а нещата около тях се случват.
Била съм малтретирана както физически, така и емоционално, тотално манипулирана и шантажирана от мъж Близнак,
роден края на Май.
Никакви добри спомени нямам от него, но го дължа и на неговата лоша култура и селяния.
Манипулатор до мозъка на костите, умее да извърта нещата в своя полза и да те накара да мислиш, че не си прав, а ти отвътре си на 100% сигурен,но пак си затваряш очите.

Познавам и друг мъж от тази зодия - вуйчо ми. Той вече е на 40 години и все не може да си намери място. Все го гонят от работа, защото се е скарал с колега, но забележете всички колеги са агенти, подслушват го и го следят, а той търси истината и се бори за нея и затова го гонят от всякъде. Избухва лесно и може да е много жесток в думите си.

Близнака има чувство за хумор, с него винаги е весело. Той е тоталното олицетворение на непораслото дете, което хем е много близко до духовното и до алтернативата на духовно съществуване, хем е тотален роб на простотията и вулгарността в живота. Може да е верен -да, но само на жена Овен, Телец или подобна, която да го тъпче и да му вкарва комплекси за да го държи на едно място. Подадеш ли се - гориш!

Имам и познат Близнак - гадже на една Близначка - приятелка. Много е добър, мил, с огромно чувство за хумор и определено е верен и може да се разчита на него. Но той не е живял в България в съзнателния си живот и няма как да е друг...ако ме разбирате.

Това е мнението ми за тази зодия - всеки човек обаче е индивидуален и специфичен и ако го обичаш - какво по хубаво!
И за Стрелците съм чувала, че са несериозни и не знам си какво си, а аз съм тотален работохолик и принципен човек.
Но с асцендент Козирог разбира се :))))

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Март 01, 2011, 07:39:53 pm »
Любовта прави човека по-добър човек. И ако старата връзка е изчерпана и само те дърпа назад и ти трови живота (и това го има под небето), зарежи я! Децата си тръгват по своя път и самите те заживяват по двойки. Не си струва да се "жертваме" САМО в името на социалните порядки. Всички осъждат другите, а не виждат себе си - какво лицемерие струи от 90% от семействата. Наблюдавам го всеки божи ден. Това по-хубаво ли е?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #46 -: Март 01, 2011, 07:40:42 pm »
А като си влюбена дали го обичаш т.е. има ли устойчивост на това с-ние? Чаткаш ли на къде бия? Има възможност да не е цветя и рози, а и мрак и бури ..и това пърхане дали ще го има или просто ще предпочетеш да си предадена/разочарована и каквото там се сетиш в твое оправдание..а и дали пак ще ти се прави любов... или вече няма да си влюбена и т.н. до следващото влюбване, което пак ще те качи за бързо, но за сметка на това за кратко на някой любовен облак, за да си жива. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Март 01, 2011, 07:45:55 pm »
По повод лИбоФта.  :-[
Сексът не е повод за запознанство, както казваме ние, по-младите.  ;D
Любовта и влюбеността са хубаво нещо, но далеч не всеки акт е мотивиран от чиста и извисена любов.
Някога сексуалният акт може да е бил израз на любов, но в днешни времена между тези две компоненти в отношенията между половете е зейнала дълбока пропаст. В съпружеските отношения, когато на преден план излязат битовизмите и рутината, любовта също избледнява с времето, остава чувството за привързаност и споделеност (в най-добрия случай), тогава се губи и тръпката в секса, актът остава да бъде израз на физическа близост, за някои - рутинно занимание с цел разтоварване и освобождаване на напрежението. В днешни времена сексът се основава върху магнетизма, далеч не всички двойки го правят, обзети от силна любов и романтични нептунови чувства. Най-сладък е сексът, който се прави с любов, разбира се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Март 01, 2011, 07:50:40 pm »

Просто съм влюбена не в кого и да е , а в Близнак със съвпад.... ;D , това е причината да го споделя..., защото никога , ама никога не съм си и помислила след толкова "плюене" по близнаци ....да ми се случи това.... ;D :P

Намери си майстора, Марайке, м?  :P
Те и на мен някога ми бяха в черния списък, ама...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Март 01, 2011, 07:52:35 pm »

:72: дааа....май си права... :confuse3:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Март 01, 2011, 08:08:22 pm »

Намери си майстора, Марайке, м?  :P

Тя ие по Рибите плое, ама живее с Риба. После Нептуновите били лицемерни. като не го харесваш, намажи му ските и го пускай да си върви.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 01, 2011, 08:10:56 pm »

Тя ие по Рибите плое, ама живее с Риба. После Рибите били лицемерни.

Не живея с риби бре моме... ;D ;)Отдавна...от мига в който започнах да плюя рибите.... Ще каже някой , че живеем в тройка с теб...много си компетентна относно мъжете ми.... :P ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Март 01, 2011, 08:11:12 pm »
има ли устойчивост

съвсем по европейски...хахаха!

*

abroad

• 2187
« Отговор #53 -: Март 01, 2011, 08:14:54 pm »
Абе как ви се влюбва? ;D
Човек е много уязвим в това състояние. То вярно, че има анестезия-Нептун и си ходи така..глуповато усмихнат и надрусан от любовни трепети..

Аз пък им завиждам, дори и да е в близнак ;D
само да имаше в кого да се влюбя :lol:

*я, да си помисля по кой най съм плюла изобщо :thinking:
ау, сетих се - само по рибите - въх, ужас :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Март 01, 2011, 08:17:08 pm »
Най-добрият начин да опознаеш един нептунианец е да поживееш с него или да го наблюдаваш дълго. Но трябва да имаш очи, способни да виждат невидимото, отвъд илюзията... и може би силен Плутон.  ;D
Нептун е виртуоз в умението да заблуждава, посипва родения с бляскав прашец. Разочарованието идва, след като духне ветрец и се вдигне прашецът... и зад него прозрираш един обикновен човек, не с чак толкова кристално чиста аура.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #55 -: Март 01, 2011, 08:18:51 pm »
... и зад него прозрираш един обикновен човек, не с чак толкова кристално чиста аура.

лошото е, че аз го прозирам на старта ;D

а още по-лошото е, че дир. Нептун след 2* ще съвпадне със Слънце/Меркурий ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Март 01, 2011, 08:19:32 pm »
... и зад него прозрираш един обикновен човек, не с чак толкова кристално чиста аура.

лошото е, че аз го прозирам на старта ;D

Предимството на осмодомната рачешка Луна.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 01, 2011, 08:20:59 pm »
Абе как ви се влюбва? ;D
Човек е много уязвим в това състояние. То вярно, че има анестезия-Нептун и си ходи така..глуповато усмихнат и надрусан от любовни трепети..
Това е пристрастяване към първата фаза на връзките. ;D ;D

на 20г. да.... ;D

123 Дай ми мотиви и веднага ще му поискам.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 01, 2011, 08:21:56 pm »
Най-добрият начин да опознаеш един нептунианец е да поживееш с него или да го наблюдаваш дълго. Но трябва да имаш очи, способни да виждат невидимото, отвъд илюзията... и може би силен Плутон.  ;D
Нептун е виртуоз в умението да заблуждава, посипва родения с бляскав прашец. Разочарованието идва, след като духне ветрец и се вдигне прашецът... и зад него прозрираш един обикновен човек, не с чак толкова кристално чиста аура.

Най-вече.... ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #59 -: Март 01, 2011, 08:24:04 pm »
има ли устойчивост

съвсем по европейски...хахаха!
..което ще рече... ;)