Не съм фен на Близнаците. За мен са слаби любовници, по-скоро особено неуверени в интимността си.
Умеят да пропиляват времето с лека ръка, докато се хвърлят в размисли за живота, а нещата около тях се случват.
Била съм малтретирана както физически, така и емоционално, тотално манипулирана и шантажирана от мъж Близнак,
роден края на Май.
Никакви добри спомени нямам от него, но го дължа и на неговата лоша култура и селяния.
Манипулатор до мозъка на костите, умее да извърта нещата в своя полза и да те накара да мислиш, че не си прав, а ти отвътре си на 100% сигурен,но пак си затваряш очите.
Познавам и друг мъж от тази зодия - вуйчо ми. Той вече е на 40 години и все не може да си намери място. Все го гонят от работа, защото се е скарал с колега, но забележете всички колеги са агенти, подслушват го и го следят, а той търси истината и се бори за нея и затова го гонят от всякъде. Избухва лесно и може да е много жесток в думите си.
Близнака има чувство за хумор, с него винаги е весело. Той е тоталното олицетворение на непораслото дете, което хем е много близко до духовното и до алтернативата на духовно съществуване, хем е тотален роб на простотията и вулгарността в живота. Може да е верен -да, но само на жена Овен, Телец или подобна, която да го тъпче и да му вкарва комплекси за да го държи на едно място. Подадеш ли се - гориш!
Имам и познат Близнак - гадже на една Близначка - приятелка. Много е добър, мил, с огромно чувство за хумор и определено е верен и може да се разчита на него. Но той не е живял в България в съзнателния си живот и няма как да е друг...ако ме разбирате.
Това е мнението ми за тази зодия - всеки човек обаче е индивидуален и специфичен и ако го обичаш - какво по хубаво!
И за Стрелците съм чувала, че са несериозни и не знам си какво си, а аз съм тотален работохолик и принципен човек.
Но с асцендент Козирог разбира се

))