И аз да се изкажа за близнаците..
Надарени.. с интелект

Мисълта не ги напуска.. винаги има за какво да бърборят, всички знаят, че са пътешественици.. някак не ги свърта на едно място.. Направило ми е впечатление, че много обичат да наблюдават, да гледат, изучават те с поглед.. аз си мисля, че са повърхностни, а те забелязали и най-малкия детайл и си кротуват.. Ръцете им постоянно са заети с нещо, все с нещо трябва да си играят.. обичат да се пръскат със скъпи парфюми, погледа им е много закачлив, обичат игричките и предизвикателствата, обичат високите скорости, богато въображение.. обличат се хубаво, с вкус, забелязала съм, че харесват ризите

и обичат по време на секс пъшкането, и някак ги възбужда да гледат.. и играчки обичат

За тях е удоволствие да се издигнат в кариерата и не се спират. Обичат и различните спортове.. много интереси имат тия хора.. Все могат да те изненадат с нещо.. Обичат да впечатляват жените.
Всеки един близнак има нужда от часовник, понякога така се заплесват.. Аа, много е важно да бъдат изслушани, а те имат да кажат толкова много за себе си.. Дразнят се, ако не им се обръща внимание и ще се опитат по всякакъв начин / ако са заинтересувани / да грабнат вниманието.. да разкажат за някоя екскурзия... да се похвалят с нещо..
Склонни са и към лъжи, било то "благородни" или просто прикриване на истината, но няма как да я скрият, даже в повечето случаи като мине малко време сами си признават, но докато дойде това време обмислят как да се измъкнат от ситуацията "чисти".
Много са добри в комплиментите, винаги имат готов отговор, просто знаят какво да кажат.. Всичко красиво привлича окото им.. Малко са разпиляни, живеят в куфара си, все така става, че губят част от багажа си..
Обичат да музиката, обичат да пеят, да танцуват, като се замисля имат доста сходни качества със стрелеца..
Забравих да спомена, че колкото и да бърборят повечето пъти пазят съществените неща за тях си, по рядко ги споделят..