Здравей Гост

БЛИЗНАК- Обичам Близнак

• 152 Отговора
  • 27349 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: БЛИЗНАК- Влюбена съм в Близнак
« Отговор #80 -: Март 01, 2011, 09:28:54 pm »
Аз обаче искам някой да ми обясни  защо толкова лично се примат нещата в този форум по отношение на знаци , аспекти и каквото се сетите... :blink:

Нямам нищо против Слънце в Риби, да си го кажа. По друг начин определям доминиращия архетип в хороскопа.

Имам против стелиумните рибки....Тези...дето са на стада.... ;D

Е, тупре де, тупре! Ето ти харпун.  :piscess: :sagittariuss:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Март 01, 2011, 09:30:46 pm »
Аз обаче искам някой да ми обясни  защо толкова лично се примат нещата в този форум по отношение на знаци , аспекти и каквото се сетите... :blink:

Нямам нищо против Слънце в Риби, да си го кажа. По друг начин определям доминиращия архетип в хороскопа.

Имам против стелиумните рибки....Тези...дето са на стада.... ;D

Е, тупре де, тупре! Ето ти харпун.  :piscess: :sagittariuss:

Тези стадните не се нуждаят от харпун , а от мрежи....Масовка са... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #82 -: Март 01, 2011, 09:33:41 pm »
И аз да се изкажа за близнаците..
Надарени.. с интелект  ;D Мисълта не ги напуска.. винаги има за какво да бърборят, всички знаят, че са пътешественици.. някак не ги свърта на едно място.. Направило ми е впечатление, че много обичат да наблюдават, да гледат, изучават те с поглед.. аз си мисля, че са повърхностни, а те забелязали и най-малкия детайл и си кротуват.. Ръцете им постоянно са заети с нещо, все с нещо трябва да си играят.. обичат да се пръскат със скъпи парфюми, погледа им е много закачлив, обичат игричките и предизвикателствата, обичат високите скорости, богато въображение.. обличат се хубаво, с вкус, забелязала съм, че харесват ризите  ;D и обичат по време на секс пъшкането, и някак ги възбужда да гледат.. и играчки обичат ;D
За тях е удоволствие да се издигнат в кариерата и не се спират. Обичат и различните спортове.. много интереси имат тия хора.. Все могат да те изненадат с нещо.. Обичат да впечатляват жените.
Всеки един близнак има нужда от часовник, понякога така се заплесват.. Аа, много е важно да бъдат изслушани, а те имат да кажат толкова много за себе си.. Дразнят се, ако не им се обръща внимание и ще се опитат по всякакъв начин / ако са заинтересувани / да грабнат вниманието.. да разкажат за някоя екскурзия... да се похвалят с нещо..
Склонни са и към лъжи, било то "благородни" или просто прикриване на истината, но няма как да я скрият, даже в повечето случаи като мине малко време сами си признават, но докато дойде това време обмислят как да се измъкнат от ситуацията "чисти".
Много са добри в комплиментите, винаги имат готов отговор, просто знаят какво да кажат.. Всичко красиво привлича окото им.. Малко са разпиляни, живеят в куфара си, все така става, че губят част от багажа си..
Обичат да музиката, обичат да пеят, да танцуват, като се замисля имат доста сходни качества със стрелеца..

Забравих да спомена, че колкото и да бърборят повечето пъти пазят съществените неща за тях си, по рядко ги споделят..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Март 01, 2011, 09:39:56 pm »
И аз да се изкажа за близнаците..
Надарени.. с интелект  ;D Мисълта не ги напуска.. винаги има за какво да бърборят, всички знаят, че са пътешественици.. някак не ги свърта на едно място.. Направило ми е впечатление, че много обичат да наблюдават, да гледат, изучават те с поглед.. аз си мисля, че са повърхностни, а те забелязали и най-малкия детайл и си кротуват.. Ръцете им постоянно са заети с нещо, все с нещо трябва да си играят.. обичат да се пръскат със скъпи парфюми, погледа им е много закачлив, обичат игричките и предизвикателствата, обичат високите скорости, богато въображение.. обличат се хубаво, с вкус, забелязала съм, че харесват ризите  ;D и обичат по време на секс пъшкането, и някак ги възбужда да гледат.. и играчки обичат ;D
За тях е удоволствие да се издигнат в кариерата и не се спират. Обичат и различните спортове.. много интереси имат тия хора.. Все могат да те изненадат с нещо.. Обичат да впечатляват жените.
Всеки един близнак има нужда от часовник, понякога така се заплесват.. Аа, много е важно да бъдат изслушани, а те имат да кажат толкова много за себе си.. Дразнят се, ако не им се обръща внимание и ще се опитат по всякакъв начин / ако са заинтересувани / да грабнат вниманието.. да разкажат за някоя екскурзия... да се похвалят с нещо..
Склонни са и към лъжи, било то "благородни" или просто прикриване на истината, но няма как да я скрият, даже в повечето случаи като мине малко време сами си признават, но докато дойде това време обмислят как да се измъкнат от ситуацията "чисти".
Много са добри в комплиментите, винаги имат готов отговор, просто знаят какво да кажат.. Всичко красиво привлича окото им.. Малко са разпиляни, живеят в куфара си, все така става, че губят част от багажа си..
Обичат да музиката, обичат да пеят, да танцуват, като се замисля имат доста сходни качества със стрелеца..

Забравих да спомена, че колкото и да бърборят повечето пъти пазят съществените неща за тях си, по рядко ги споделят..

Мисля , че си много точна... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

• *
  • 230
« Отговор #84 -: Март 01, 2011, 09:42:40 pm »
Всеки един близнак има нужда от часовник, понякога така се заплесват.. ...Забравих да спомена, че колкото и да бърборят повечето пъти пазят съществените неща за тях си, по рядко ги споделят..
Понеже ... съм Близнак, ако може да се обадя ...  :rolleyes:
Може и да имам нужда от часовник, ... също мислила съм си, че имам нужда от часовник ...., .... имала съм часовник ... и всичко останало несъществено, което мога да кажа, но същественото, което исках да кажа е, че - Без часовник ми е по-добре, защото така мога да Живея ... без да се съобразявам с времето  ;), с ангажиментите, с другите ... и с целия свят. Остава ми малко време и аз да поживея, както аз си искам и както аз реша.  :88:

Сега, ако може да се върнем към стадото от рибки  ;D и мрежата с връх Плутон.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Март 01, 2011, 09:53:59 pm »
Всеки един близнак има нужда от часовник, понякога така се заплесват.. ...Забравих да спомена, че колкото и да бърборят повечето пъти пазят съществените неща за тях си, по рядко ги споделят..
Може и да имам нужда от часовник, ... също мислила съм си, че имам нужда от часовник ...., .... имала съм часовник ... и всичко останало несъществено, което мога да кажа, но същественото, което исках да кажа е, че - Без часовник ми е по-добре, защото така мога да Живея ... без да се съобразявам с времето  ;), с ангажиментите, с другите ... и с целия свят. Остава ми малко време и аз да поживея, както аз си искам и както аз реша.  :88:

Мрежите нямат връх...,а имат понякога дълбоко дъно.... ;D :P Да не попадаш там.... :P ;D

*

123

• *
  • 230
« Отговор #86 -: Март 01, 2011, 09:54:11 pm »
Тауквадрат Плутон-Юпитер-Сатурн в кардинални знаци и СЛВ в последния знак на Стрелец. Истината ще излезе наяве? Коя истина? То истини много - Че не сме сами във Вселената? Че политиците лъжат народите си? Че пари няма, петрол няма? Че има Бог и той е само един за всички (Христос, Алах, и другите не ги знам  ;), но той е само един, ако въобще го има  ;) ...) и че ... незнам, тука вие помагайте ...

Лично за мен, може да лъсне някаква истина покрай работата ми, понеже тука нещо се недолюбвам с шефа и с Нептунясалата любофница с Рибите ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #87 -: Март 01, 2011, 10:02:04 pm »
Мрежите нямат връх...,а имат понякога дълбоко дъно.... ;D :P Да не попадаш там.... :P ;D

Хич не ми се иска да съм на дъното еййй  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Март 01, 2011, 10:12:13 pm »

Хич не ми се иска да съм на дъното еййй  :P

Няма как да видиш в-ха и да се стремиш към него , ако не си видял дъното...
То би могло да бъде пъстро и красиво , но би могло да бъде и глинесто и пясъчно... :blink:...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #89 -: Март 01, 2011, 10:15:35 pm »
...но би могло да бъде и глинесто и пясъчно... :blink:...
В морето ли мислите да ме давите? Ама то хем глинесто, хем пясъчно ... някой язовир ще да е....

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Март 01, 2011, 10:20:50 pm »
...но би могло да бъде и глинесто и пясъчно... :blink:...
В морето ли мислите да ме давите? Ама то хем глинесто, хем пясъчно ... някой язовир ще да е....

Не става дума за теб...., а принципно... ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #91 -: Март 01, 2011, 10:27:44 pm »
Това за дъното е много вярно.. хубаво е човек, когато осъзнае, че "лошото", което му се случва всъщност е за добро  ;)
А за слънцата на хората имам много наблюдения и впечатления, още преди да разбера за съществуването на другите планети, тяхното значение и прочие определях хората по тяхната зодия  :rolf:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Март 01, 2011, 10:33:33 pm »

[/quote]

Уместно уточнение... :rolleyes: Тя май имаше предвид твоя Плутон на МЦ. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Март 01, 2011, 10:42:27 pm »

[/quote]
Съмнявам се , че ми познава картата... ;D

*

123

• *
  • 230
« Отговор #94 -: Март 01, 2011, 10:51:36 pm »
Съмнявам се , че ми познава картата... ;D
Абе аз картата може и да не я познавам, ама човека ... Вече доста време пиша в тоя форум ...

Чудя се с тоя мой тр.Плутон в 12-ти дом и тия възли К12-К6 ... какви ли ми ги е замислила Вселената ...  Нещо тайно ще да е ... и трансформиращо ... и съдбовно ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Март 03, 2011, 01:44:40 am »

Колко са различни мъжете и жените близнаци не е истина... ;D

*

xtz

• **
  • 633
Re: БЛИЗНАК- Обичам Близнак
« Отговор #96 -: Март 03, 2011, 01:47:24 am »
жените са по-открити и директни от мъжете  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Март 03, 2011, 01:49:45 am »

Точно обратното мисля аз.... :rolleyes:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #98 -: Март 03, 2011, 07:51:59 pm »

Абе сигурно и мъжете и жените - от 100 кладенеца вода вадим .... или някаква такава поговорка ми се върти из главата.....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #99 -: Март 05, 2011, 04:20:24 am »
жените са по-открити и директни от мъжете  :blink:

Мисля, че нито жените, нито мъжете сме много открити. Директни-да, но открити-не, ако става дума за споделяне. Даже напротив! Самите ние не сме наясно много със себе си, доста често се двоумим и триумим, не знаем кое е истината за нас самите, за да я споделим.
Можем да кажем нещо, но е важно към момента, в книгите съм го срещала като така наречения "идеал на момента", който смятам, че е доста характерен за нас и точно са ни квалифицирали.
Не зная дали успях да го изразя точно, но съм сигурна, че всеки един Близнак със сигурност ме е разбрал.

PS: Моето мнение за мъжете Близнаци е, че са много романтични, много внимателни, идеалисти. Не са скучни, интелектуалци. Трудно се улавят, но направиш ли го ще ти бъдат абсолютно верни. Като цяло са непостоянни, докато не се влюбят.