Здравей Гост

БЛИЗНАК- Обичам Близнак

• 152 Отговора
  • 27236 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: БЛИЗНАК- Обичам Близнак
« Отговор #140 -: Март 16, 2011, 06:03:24 am »
Leka i priqtna ve4er !!!! :kissd:

И на теб! Аз лягам....също... :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #141 -: Март 20, 2011, 04:30:02 am »
На "моя " човек му разбрах датата на раждане ;D, но естествено, за часът  ще трябва да почакаме.
Абе той е на 22 октомври,но като поведение направо си ми прилича на скорпион.Много съм любопитно за АСто.
Ходи много бавно и изглежда много сдържан,но пък чувството му за хумор е невероятно.
Сега ще му направя едно хороскопче да видя къде са му марс,венера и луна .
5 години е по-голям от мен :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Март 20, 2011, 06:15:41 pm »
Марая, а искаш ли картата на един БЛИЗНАК, който завъртя моята глава, страшна синастрия имаме, негов Марс тригон моя Венера, негова Луна тригон мое Слънце, негов Сатурн и Плутон тончо на АСЦ ми, луда работа би било, ако можеше да се реализира по някакъв начин :)

Давай я! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #143 -: Март 20, 2011, 07:12:05 pm »
Не му знам часа, но има доста неща, които меко казано са притеснителни в тази карта, понеже домификацията не е коректна, си позволявам да тълуквам само отделни аспекти:
Венера квадрат Луна, Плутин опозиция Луна и квадрат Венера, Уран опозиция Слънце, не стига, че според картата е голям ревнивец,  ми и май женкар го раздава хубостникът, така като гледам е много вероятно да е избухлив и лесно да си мени настроенията, интересно ми е само за Луната, в Телец ли е, в Овен ли, но към момента няма как да разберем. От картата мога да кажа още, че е екстремна и динамична личност, но май не е особено разговорлив, може и темерут малко да си пада, аз лично не го познавам, на снимка съм го виждала и толкова, дано се запознаем някой ден, че да видя, дали написаното отговаря на истината. В страни от натала му искам да кажа, че синастрията ни не е никак лоша(Мирабела потвърди това в темата за синастричните карти), таааа това е от мен, никога вече няма да се заричам за нищо, защото винаги съм бягала от Водолеи и Близнаци и познай...все на такива попадам.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Март 21, 2011, 04:53:40 am »
Еее...не... тоя е много бърз  ;D...и чевръст в ръцете....А и малко инат ми се струва.... :rolleyes: Но е добър любовник...Не може да му се оспори... :P ;D

« Отговор #145 -: Март 21, 2011, 05:31:05 am »
Голям съм агент,почти открих часа на ражадане, между 16 и 18 е, което значи или АЦ Везни или Скорпи, така, като го гледам, е синеок и светъл, леееко закръглен, вероятно е Везни, брех да му се невиди, освен др аспекти, се оказва, че и АЦ-ДЦ и ИЦ-МЦ са ни в съвпад....
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Март 21, 2011, 05:45:07 am »
Голям съм агент,почти открих часа на ражадане, между 16 и 18 е, което значи или АЦ Везни или Скорпи, така, като го гледам, е синеок и светъл, леееко закръглен, вероятно е Везни, брех да му се невиди, освен др аспекти, се оказва, че и АЦ-ДЦ и ИЦ-МЦ са ни в съвпад....

E towa ima li go....Значи просто търкулнало се гърнето намерило си похлупака.... ;D

« Отговор #147 -: Март 21, 2011, 05:52:53 pm »

E towa ima li go....Значи просто търкулнало се гърнето намерило си похлупака.... ;D

ДАНО!  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Март 28, 2011, 06:05:42 am »
http://www.vbox7.com/play:7ae5915b

:wub: :wub:

Това е то 7-ми дом в знака Близнаци!!!

Още преди да те срещна в живота си - теб аз обичах..
В древни гравюри и улични фотоси, в звездна поличба..
В шумни площади и празни понятия, в цирков спектакъл..
По телевизия, по телепатия - теб, само теб чаках..
Колко години без шум се сближавали двата маршрута..
Колко причини в света са създавали тази минута..
Нежният сблъсък на влюбени атоми, вик на вселени..
Още преди да започне съдбата ми ти, ти си до мене.

Ти ме издигаш по стръмните пътища ти, ти ме възпираш.
Мойте кошмари и приказни сънища ти, ти режисираш.
Двама се лутаме в болка и истина, в гняв и сърдечност..
Тази любов е в безкрая единствена.. Миг като вечност..

« Последна редакция: Март 28, 2011, 06:36:10 am от Марая »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #149 -: Март 28, 2011, 10:28:20 am »
http://www.vbox7.com/play:7ae5915b

:wub: :wub:

Това е то 7-ми дом в знака Близнаци!!!

Ти ме издигаш по стръмните пътища ти, ти ме възпираш.
Мойте кошмари и приказни сънища ти, ти режисираш.
Двама се лутаме в болка и истина, в гняв и сърдечност..
Тази любов е в безкрая единствена.. Миг като вечност..

Грабна ме! Направо ме пренесе във вълшебен свят  :-[ Много красиво, невинно и чувствено! Изпълни съзнанието ми със сърчица  ;D

:clap: :clap: :clap:
 :kissd: :kissd: :kissd:

Наскоро установих, че мъжете, които са ме привличали силно, всичките ми увлечения са с асц. Близнаци.. и всичките към края на близнаците  :o е поне на тези, които имам часовете  :P напоследък се сближих много с едно от увлеченията  :-[ , и сега сме супер приятели, за пръв път ми се случва флирт да прерасне в приятелство  ;D ;D ;D ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Май 29, 2011, 03:57:25 am »
ОБИЧАМ ТЕ....

Обичам те....защото пътя труден е.....
защото....цял живот вървяла съм към теб....
Защото твоите пътища.... поведоха ме с думи...
а после...влязоха в моето сърце..

Обичам те...,когато те усещам в себе си....
когато пулса ти...пулсира с моята душа....
когато тишината на безвремието се слива
с красотата на изпълнена луна....

Обичам те когато уморена...от битки и войни
от спомени и фалш....от страх и лицемерие...
потънала във тебе..... като мадона.....
склонила съм глава.... в прегръдката на твоята душа...

ОБИЧАМ ТЕ....

09:55
28.05.2011

Ти знаеш къде...

http://www.youtube.com/watch?v=e7adDceI0M4
« Последна редакция: Май 29, 2011, 04:01:49 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Юни 13, 2011, 04:28:07 am »
http://www.youtube.com/watch?v=NJfVxoi64Z0&feature=related

Все още са тъмни и очите и коси....

Ти не питай!-Мълчи....Нито той...,не ...не сте двама... ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Март 12, 2013, 10:29:40 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Pa8MgQqMyiQ

И понеже...Сатурн е планета...,която аз много уважавам....и понеже...Лили...знае много неща...аз пак ще кажа в това число и на децата си...ОБИЧАМ БЛИЗНАК!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ...ДА СТИГНЕТЕ В ТОЗИ ЖИВОТ...ДО ВЪРХОВЕТЕ КОИТО ПРЕВЗЕХ И ПОКОРИХ...,ДА ПАДАТЕ..,ДА СТАВАТЕ...НО....ДА ОБИЧАТЕ..И ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ КАТО МЕН! :wub:

Из "Митове и легенди за Близнаците"  ;D

То в тази връзка са опасни младежи и тия с венера и особено марс в близнаци....  :yahoo:

мдам, особено са опасни с един Сатурн отгоре им - на приказки ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3568.msg303263.html#new