Здравей Гост

Сила на планетите

• 65 Отговора
  • 10352 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Сила на планетите
« Отговор #20 -: Март 01, 2011, 08:26:00 pm »
Хм, аз толкова си харесвам Венерата, ще вземе да се окаже някой злосторник...
Лия, коя програма ползваш за "рейтинговането"?

а, ти не тъжи
както се оказа Венера ми води парада, ама винаги има едно Но, нали се сещаш ;D
келепира не е точно, където го търсиш

*

lia

• 29
« Отговор #21 -: Март 01, 2011, 08:48:09 pm »
При мен изглежда, че Марс ще да е с най-висок рейтинг, като гледам само "на око" горната схемичка. В Риби обаче леко му е потушен ентусиазмът, вечно се колебае, особено ако трябва да се вземат важни решения.  :blink:

Мойта програма казва, че Слънцето и Луната са ти с по около 15%, за сметка на ниски проценти за Юпитер и Възел, но целта е търсене, изследване, себепознаване и контрол над планетите , а това го постигаме точно като използваме такива таблички, вместо програмни продукти:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Март 01, 2011, 08:58:50 pm »
При мен изглежда, че Марс ще да е с най-висок рейтинг, като гледам само "на око" горната схемичка. В Риби обаче леко му е потушен ентусиазмът, вечно се колебае, особено ако трябва да се вземат важни решения.  :blink:

Мойта програма казва, че Слънцето и Луната са ти с по около 15%, за сметка на ниски проценти за Юпитер и Възел, но целта е търсене, изследване, себепознаване и контрол над планетите , а това го постигаме точно като използваме такива таблички, вместо програмни продукти:)
:72:, дааа..., ама едно време като смятахме всичко на ръка хич не беше едно от най-приятните неща...,но има своите предимства...Същото е и с табличките....по-ценни от всяка програма...,/която също може да сбърка/....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Март 01, 2011, 09:06:01 pm »
Съгласна, калкулациите на ръка имат и своите предимства - така се учим да мислим вместо да използваме готови решения.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #24 -: Март 01, 2011, 09:09:58 pm »
Съгласна, калкулациите на ръка имат и своите предимства - така се учим да мислим вместо да използваме готови решения.  :blink:
Извинявам се за спам-а, ама нас като никой не ни е учил (явно съм изтървала поколението, или направо съм го прескочила ...  :rolleyes:) ...  :-\ Така ли ще ни оставите ... да се блещим в програмите и да се чудим кое от къде да го хванем ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Март 01, 2011, 09:11:14 pm »
Хм, аз толкова си харесвам Венерата, ще вземе да се окаже някой злосторник...
Лия, коя програма ползваш за "рейтинговането"?

а, ти не тъжи
както се оказа Венера ми води парада, ама винаги има едно Но, нали се сещаш ;D
келепира не е точно, където го търсиш

Аброуд, защо си само с 93 публикации? Не трябва ли да са повече?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 01, 2011, 09:13:51 pm »
Извинявам се за спам-а, ама нас като никой не ни е учил (явно съм изтървала поколението, или направо съм го прескочила ...  :rolleyes:) ...  :-\ Така ли ще ни оставите ... да се блещим в програмите и да се чудим кое от къде да го хванем ....

Е, хайде сега, не ни изкарвай лелки пък ти, аз съм от твоето поколение.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Март 01, 2011, 09:15:37 pm »

Това не зависи също от възрастта , а от желанието....
Всяко време има своите предимства....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #28 -: Март 01, 2011, 09:18:16 pm »

защото се бях затрила ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Март 01, 2011, 09:22:31 pm »

защото се бях затрила ;D

Я, това съм го пропуснала. Добре е, че си се върнала отново.. :wink2:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #30 -: Март 01, 2011, 09:31:31 pm »
....И попадаш в ония 5%, с които съм започнала:)- за щастие, по Венера – ще си имаш сериозни търсения, но си с късмет:)

а тези, дето сме извън 5те % кога ще им обърнеш внимание  :P
и как се разглеждат много планетки с близки стойности
нещо като орел, рак и щука ли? и ако са повече от 3, какво правим ;D

*

lia

• 29
« Отговор #31 -: Март 01, 2011, 10:58:20 pm »
....И попадаш в ония 5%, с които съм започнала:)- за щастие, по Венера – ще си имаш сериозни търсения, но си с късмет:)

а тези, дето сме извън 5те % кога ще им обърнеш внимание  :P
и как се разглеждат много планетки с близки стойности
нещо като орел, рак и щука ли? и ако са повече от 3, какво правим ;D

Наясно сме, че това поделяне на  95 и 5%, както и под и над 15% рейтинг, е до голяма степен условно и субективно.
По-общо ще е да говорим за максимуми и евентуални минимуми.
 Бих казала, че всеки екстремум в рейтинга, ако не цял живот, то в някой период ще постави човек пред сериозни провокации или изпитания в сферите, символизирани от планетата.
И познаването на тия предупредители не че ще предпази човек или ще го направи по-щастлив със сигурност, но евентуално в труден период помага за хармонизиране.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #32 -: Март 01, 2011, 11:15:09 pm »
Това ми харесва. Не е някакво точно изказване, ... а просто загатване за нещата ... Жалко, че не го разбирам  ;)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

abroad

• 2187
« Отговор #33 -: Март 02, 2011, 12:03:26 am »
Наясно сме, че това поделяне на  95 и 5%, както и под и над 15% рейтинг, е до голяма степен условно и субективно.
 Бих казала, че всеки екстремум в рейтинга, ако не цял живот, то в някой период ще постави човек пред сериозни провокации или изпитания в сферите, символизирани от планетата.
И познаването на тия предупредители не че ще предпази човек или ще го направи по-щастлив със сигурност, но евентуално в труден период помага за хармонизиране.

ей, царица си на абстрактните отговори :P
а, нещо по-конкретно за многото по близки стойности планетКи?

*

abroad

• 2187
« Отговор #34 -: Март 02, 2011, 12:07:00 am »
Според ведическата например на мен Слънцето ми е най-силно, а защо ли рядко го усещам такова? За лични и вътрешни отношения говоря, в работа си свети без много проблеми... :unsure:

Слънцето ти си свети, според мен :blink:
Не разбирам защо ти е да свети и в личните отношения :-\, например аз се опитвам точно там да го потуша, че пречи ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Март 02, 2011, 12:25:10 am »

Нали?! За пръв път някой да те "бие" и тебе по абстрактност.

*

abroad

• 2187
« Отговор #36 -: Март 02, 2011, 12:33:05 am »
Нали?! За пръв път някой да те "бие" и тебе по абстрактност.

ааа, Уран се нарежда чак на 4то място, тъй че много съм назад в класацията ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #37 -: Март 02, 2011, 01:23:03 am »
Интересна тема!  Благодаря, Лиа за което! :blink:

Някой би ли могъл да ми сметне моят рейтинг на планетите? Нямам необходимата програма, за да го направя.

Благодаря предварително!

ПП: Сега си мисля, че сигурно е Венера. Интересно ми е наистина да разбера.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 02:28:22 am от Divna »

*

lia

• 29
« Отговор #38 -: Март 02, 2011, 01:31:50 am »

Енергията се разпределя или разпръсква и човек може често да попада в ситуации, в които няма печеливш ход.
Може би е по-лесно, ако има категорично изразен лидер в рейтингите- за добро или зло,но  все пак почти винаги мотивира човек. Пак има кризи, вероятно по-големи, но пък по-рядко.
Но и да чуваме другите какво мислят, ценно е сами да си стигнем до изводите:)

*

123

• *
  • 230
« Отговор #39 -: Март 02, 2011, 02:01:52 am »
Енергията се разпределя или разпръсква и човек може често да попада в ситуации, в които няма печеливш ход.
Може би е по-лесно, ако има категорично изразен лидер в рейтингите- за добро или зло,но  все пак почти винаги мотивира човек. Пак има кризи, вероятно по-големи, но пък по-рядко.
Но и да чуваме другите какво мислят, ценно е сами да си стигнем до изводите:)

:-[ Въобще не разбирам, какво смятате по тези таблици ... и аз като Дивна, ще се радвам, ако някой ми каже от къде ми идват енергиите ... Мисля, че имам силно Слънце, или поне е на трон по дом, също така си мисля, че Сатурна ми е силен, даже преди там като говорехме за управител на хороскопа ... стигнах май до извода, че Сатурн ми е управител на хороскопа ... Сега напоследък ми е интересен Уран ... и като чета това за кризите, които вероятно са по-големи, но пък по-рядко ... Сатурн или Уран е виновен за това, или пък Възлите .... Мисля, че СЛВ-ЮЛВ (Дракона, Главата на дракона и други такива) ... е нещо много силно във всеки хороскоп, не само в моя. Но пък те не са планети - възлите, така че отпадат за тази тема.

А относно - човек може често да попада в ситуации, в които няма печелив ход - това не го вярвам (нали съм с Луна Стрелец  ;D), все трябва да има има някакъв ход, пък било той и НЕ печаливш ... и така ... докато се открие следващия ход ... и следващия ...въпроса е да има ходове, в правилната посока, а дали са печаливши ... си проличава накрая. Така мисля аз. А когато и посоката не се знае, коя е правилната - прави ходове във всички възможни посоки.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 02:19:55 am от 123 »