Енергията се разпределя или разпръсква и човек може често да попада в ситуации, в които няма печеливш ход.
Може би е по-лесно, ако има категорично изразен лидер в рейтингите- за добро или зло,но все пак почти винаги мотивира човек. Пак има кризи, вероятно по-големи, но пък по-рядко.
Но и да чуваме другите какво мислят, ценно е сами да си стигнем до изводите:)

Въобще не разбирам, какво смятате по тези таблици ... и аз като Дивна, ще се радвам, ако някой ми каже от къде ми идват енергиите ... Мисля, че имам силно Слънце, или поне е на трон по дом, също така си мисля, че Сатурна ми е силен, даже преди там като говорехме за управител на хороскопа ... стигнах май до извода, че Сатурн ми е управител на хороскопа ... Сега напоследък ми е интересен Уран ... и като чета това за кризите, които вероятно са по-големи, но пък по-рядко ... Сатурн или Уран е виновен за това, или пък Възлите .... Мисля, че СЛВ-ЮЛВ (Дракона, Главата на дракона и други такива) ... е нещо много силно във всеки хороскоп, не само в моя. Но пък те не са планети - възлите, така че отпадат за тази тема.
А относно - човек може често да попада в ситуации, в които няма печелив ход - това не го вярвам (нали съм с Луна Стрелец

), все трябва да има има някакъв ход, пък било той и НЕ печаливш ... и така ... докато се открие следващия ход ... и следващия ...въпроса е да има ходове, в правилната посока, а дали са печаливши ... си проличава накрая. Така мисля аз. А когато и посоката не се знае, коя е правилната - прави ходове във всички възможни посоки.