Здравей Гост

Соларите на Вещичка:

• 67 Отговора
  • 10195 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Соларите на Вещичка:
« Отговор #20 -: Март 02, 2011, 04:28:17 am »
Небесна, че то има ли съвпад на Слънце с Марс - все пак са 6 градуса разлика  :-\  а и честно казано имам нужда от енергетизиране, защото напоследък енергията ми е под кота нула  :(

Точно на рождения ти ден няма съвпад, да. Ама Марс нали ще ти мине през наталното Слънце малко по-късно през месеца?

да, да събитийността е доста голяма: на другия ден след започване на солара е новолунието, месец след това е и възврат на възлите :blink:

А ти нали прочете защо направи Вижън цяла тема? За да докладваш и да се учим "на твой гръб"  :88:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #21 -: Март 02, 2011, 04:31:13 am »

Пък аз в миналгодишния си солар видях като основен лайтмотив възвратно-постъпателни движения със стирката вкъщи по соларна Луна в Дева в съвпад с МС и опозиция към нат. Марс на ИЦ. И така мина цялата година. Няма лъжа, няма измама.  ;D

хаде сега соларната ми луна като е в риби в 1 дом, аз от банята ли няма да излизам цяла година а  ;D ;D ;D

обаче що имам усещането, че другото ми дете - мопсито ще ме направи "баба" тая година  :73:  само като си помисля, че 5-6 зверчета ще си пишкат и акат навсякъде из къщи и ме хваща щръклицата отсега  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 02, 2011, 04:32:55 am »
а в същност новолунието как се вписва в солара и има ли влияние изобщо  :-\

Веще, новолунието в солара е много показателно по принцип.
Тазгодишната ти соларна карта не е новолунна обаче, макар че фазата е непосредствено преди новолуние.

Цитат
обаче що имам усещането, че другото ми дете - мопсито ще ме направи "баба" тая година  73  само като си помисля, че 5-6 зверчета ще си пишкат и акат навсякъде из къщи и ме хваща щръклицата отсега 

Да ти кажа, не те съветвам да се поддаваш на тръпката на рачешката Луна да гледа малки, че ще имаш много девишки грижи после (нон стоп чистене и хигиенизиране). От личен опит го казвам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #23 -: Март 02, 2011, 04:33:28 am »

А ти нали прочете защо направи Вижън цяла тема? За да докладваш и да се учим "на твой гръб"  :88:

да да да благодаря ви  :thinking: :rakeattack: :88:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #24 -: Март 02, 2011, 04:35:45 am »

Веще, новолунието в солара е много показателно по принцип.
Тазгодишната ти соларна карта не е новолунна обаче, макар че фазата е непосредствено преди новолуние.

никога не съм имала новолунен солар досега  :unsure: какво ли би било усещането  :-\  е, добре фазата непосредствено преди новолуние как би трябвало да се тълкува тогава - може би има значение и тя... щото новолунието се случва до няколко часа след започване на солара, все пак не са дни...

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Март 02, 2011, 04:40:24 am »
Леле, какво е това струпване в първи дом?  :o
Мисля, че през предстоящата соларна година на дневен ред могат да излязат въпроси, свързани с личностна изява, за сметка на това партньорските изяви може да са по-слабо застъпени, фокусът се измества в посока лично присъствие. Нивото на емпатия и творческо вдъхновение ще достигне максимални стойности, а с него и личната харизма, магнетизмът, въздействието върху околните. Също така годината е добра за нови начиния, които изискват лична инициатива и приложение на някои практически умения. Нагласата ще е мечтателна, годината може да е богата на нови впечатления и опитности, надхвърлящи границите на материалния свят. Подходящ период за начало на реализацията на някоя отдавнашна мечта, свързана с лични способности и таланти.
Това е съвсем накратко и най-важното по соларната карта. Успех!  :blink:

Изгряващи Луна У6 в 5 съвпад Нептун - първи дом, какво друго да е.
Вещичка хубаво ще е да вложиш усилия  и мисъл по Марс/Слънце в Риби и може да се заформи резултат - Нептун/Луна, но рецептата трябва да е забъркана нещо по инак - по вещерски.  ;D Новолунието попада точно на соларна К1 - нова Вещичка.  :P
Има повтаряне на натален аспект Луна/нодална ос, което е разбираемо защото има възврат на нодалната ос.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 02, 2011, 04:45:12 am »
никога не съм имала новолунен солар досега  :unsure: какво ли би било усещането  :-\ 

Соларът ми за 2009/2010 беше новолунен - в 5ти натален и 8ми соларен дом. Това бе наистина повратна година за мен, в личен и семеен план.

Цитат
е, добре фазата непосредствено преди новолуние как би трябвало да се тълкува тогава - може би има значение и тя... щото новолунието се случва до няколко часа след започване на солара, все пак не са дни...

Доколкото виждам, новолуние има на следващия ден, на 4 март.
Луната в деня на слънчевото завръщане е в 23 гр. Водолей.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Март 02, 2011, 04:45:26 am »
Има опция да си поприпечелваш от таланти тая година, нелегално – няма да им издаваш касови бележки в тоя смисъл. ;D
Я направи възврат на тая Венера също, че интересно накъде ще я поведе Уран.

А Марс не го подценявай в 1 дом на солара, нищо, че няма точен съвпад, както се е завъртял около Слънцето и в рецепция с Юпитер, няма да е много слаб, та макар и безволев, дето се водил у Риби. Може да те ръчне допълнително в посока нещо твое да носи придобивки, както и възможни експерименти, така и да оцвети и насити сънищата ти с по-оформени послания. Ще видим.

Солара ти поставя акцента върху теб самата, но дори да има раздвижване откъм изживявания във външния свят, ще те тегли повече към изолация. Уединението ще ти дава сила, не груповите истории.      

П.П. Като още нещо се присетя и остане време да го асимилирам, ще пиша.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #28 -: Март 02, 2011, 04:46:47 am »
Асол, каква мисъл да вложа по Марс и Слънце в риби освен да ида на състезание по плуване и да го играя шамандурата  :haha:  той Марса милият хич не е по мисленето, а на Слънцето не му и трябва - то просто си блести  :-\

еееееей, чак се замислих начи каква мисъл да вложа там  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 02, 2011, 04:49:30 am »
Асол, каква мисъл да вложа по Марс и Слънце в риби освен да ида на състезание по плуване и да го играя шамандурата  :haha:  той Марса милият хич не е по мисленето, а на Слънцето не му и трябва - то просто си блести  :-\

Е, чакай малко, нали и Меркурий е там, нищо че се дави и той у Рибите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #30 -: Март 02, 2011, 04:53:37 am »
Такава дето я имаш натално с Нептун на МЦ. Нямам предвид алкохолик или шамандура.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #31 -: Март 02, 2011, 04:57:33 am »
ахаааа Асол, сега вдянах  :-[

Сънрайн, ето и картата на разврата на Венера - същия ден сабхлян  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Март 02, 2011, 04:11:55 pm »
картата на разврата на Венера

Потвърждавам си тезата от отгоре. Идейна и креативна и колкото дива и непредсказуема ще е, толкоз ще има желание да даде плод, не само вълнуващи моменти на вдъхновение - по-конкретно да създаде, материализира. И е вероятно да ти донесе приходи от твоите умения, чрез които ще можеш да се изявиш, но ще се наложи да жертваш време от ежедневието си за тях. Може също нови социални контакти, много чаровна ще въздействаш на околните и особено внимавай с по-младите мъжки екземпляри, че ще си особено привлекателна за тях и разни флиртове, закачки няма да ти липсват. ;)       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #33 -: Март 02, 2011, 05:47:03 pm »
Вещичка, честит рожден..., отсега, че след малко изхвърчам и ще ме няма на деня...

За солара ти - вземи да с евземеш в ръце и се погрижи най-сериозно за здравето си. Превантивно. Ще почне без особени очаквания и промени, ще свърши интересно, бурно, активно и стимулиращо. Хубава и пълна, и удовлетворяща година.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Март 02, 2011, 06:16:46 pm »
Вещи, съжалявам, че не мога да взема отношение по солара ти, но се включвам да ти честитя РД-то  :kissd:да си жива и здрава  :58:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #35 -: Март 03, 2011, 12:11:41 am »
мога ли да ви помоля да погледнете соларния хороскоп 04.04.1975_04,55 софия.какво можете да кажете за карта като цяло и какво евентуално се очертава 2011 годината а и за бъдеще?благодаря ви предварително.   :blink: :blink: :blink:
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #36 -: Март 03, 2011, 04:02:44 am »
много съм боса, Веще..а така ми се иска да ти кажа нещо хубаво и вярно..
другите са ти казали много хубави неща.. :blink:

сега гледам и две точки ми привличат вниманието..едната с плутон ти я казах вчера..сега гледам юпитер..соларен е на 40 градуса от натален- нонагон..натален в първи дом, соларен във втори, но върху първи натален пак..водолей и овен, съответно..натално ти управлява слв и нептун, който пък е управител на слънцето ти..скоро имаш и възврат на възлите, в натален десети дом..всичкото това, съчетано с планетите в първи соларен дом ме навежда на мисълта за коренно нова работа, която ще е поприще- това, с което трябва да се занимаваш по слв и да се издържаш от него също, защото дори и Далай Лама яде по три пъти на ден, а ти имаш и деца..това е нещо, свързано с философия, какво стана с езотеричните курсове??..наталният меркурий е в съвпад с нат. юпитер, а сега е на 20 градуса от него- пак нещо съдбовно има в тези 40 и 20 градуса..може би езотерична книга??..възврат на вертекс имаш след 6 градуса, в седми дом, може да е издател, който да се заинтересува от твоя идея, срещнат в приятелски кръг- плутон в 11-ти, тригон с вертекс..възврат на венера- натално и соларно в 12-ти дом- управител на трети и осми- трети книгата, осми парите на другите, венера в 12-ти- по някакъв начин темата на книгата трябва да е за онази Любов, без която не можем, нали се сещаш- истинската, не човешката и временната..
нат. слв ти е в тригон с десц. и секстил с асц., нали??..аа, сега погледнах- има още секстил с меркурий, юпитер и уран и опозиция с луна и сатурн..и сега си в разходяща квадратура на плутон, съответно в седми и 11-ти дом..има послание в цялото това нещо и не съм сигурна дали само защото искам най- доброто за теб, но ми се струва, че трябва да потърсиш друга работа, друг начин на изява, друга среда..писането на книга е също друг вид изява на личността, защото тези думи, преди да бъдат написани на хартията са били част от теб, но ми се ще и в пространството да се раздвижиш, ето, имаш сега и марс в първи соларен, който ще ти даде необходимата енергия..

знаеш ли какво определение ми идва на ума като ти гледам соларната карта- Духовен Войн..
но как ще го изразиш това, по какъв начин..
имаш всички необходими оръжия в първи соларен..скоро и нептун влиза на трон в риби..
просто недей да го проспиваш..макар че съм сигурна, че човек може да стои и на едно място със затворени очи и пак да участва във войната..но не и ако спи /в преносен смисъл/..не мисля, че спиш, но сега се иска някаква активизация..така мисля..

а плутон в 11-ти соларен и седми натален..нали казват, че 11-ти изпълнява желания..плутонианеца чака някъде наблизо, да знаеш.. :blink:

дано нещо истинско и запомнящо се да озари цялата следваща година с красота и любов.. :58:

...и да забогатееш, освен духовно и материално, все пак юпитер е във втори соларен, макар и опозиция с нат. плутон и квадрат със соларния..може ли да се говори за тао квадрат при комбинация на натални и транзитни планети??..както и да е..внимавай все пак да не попаднеш в някоя групичка с неясни или тъмни окултни интереси и практики- вярвам, че ретро сатурн в осми соларен ще те пази от такива неща..

амии..това е май..соларният ти десц. като че ли е в съвпад с моето слънце.. :confuse3: :88:

мислех да го пусна след 12, като започне рожденият ти ден, но съм ужасно изморена и не знам дали ще дочакам..утре на линия за кафето като се събудиш..лека нощ и си намисли някакво желание тази нощ.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #37 -: Март 03, 2011, 05:13:48 pm »
Вещи, честит роджен дан и вамо
ке ти сборумам  обична ...

оста 12- 6,внимание за здраве на теб или на др.жена по Луна,майка
или жена ,с която си ежедневно заедно

1/ Сол. Асц. в 26,34 Водолей е в 12 дом
и образува голем тригон с нат.Сатурн/ У12/ и У Асц. Уран
2/ Соларна Луна попада в 12 натален,а У6 в съвпад с Нептун
3/ Сол.Сатурн е на К8, У12 и се намира в 4 в съвпад с нат.Луна,която е квадратирана от тран. Уран,съупр. 12
4/ Дир.Луна е в 6 дом
5/ Възврата на възлите е по оста 4/10  и Сатурн/ЮЛВ - в 4 - грижи за някой от родата
6/Прогр.Луна след 2 гр.излиза от 8,но  е във Скорпион,излиза от виа-комбуста,но и предстоят края на 2011г., карета с У10 , У4,което ще донесе промени по тази ос,дай боже стабилизиращи - прогр.Сатурн е в тригон към У 10 У 4- Юпитер и Меркурий

прогр.Венера каре Марс,в 3 и прогр.Мерк каре ЮЛВ Близнаци в 4 , ще харчиш средства за учение на малките диванета с големите претенции-прогр.К2, К3 в Близнаци, прогр. К3 е Мп Сатурн/Луна
Луната е У5 и 6 ,което значи много бач. за да им насмогнеш на децата
тр.Юпитер,а и директивният застават в опозиция на Плутон в 7,а той упр 9 дом ВУЗ ,пътувания, промяна на местоживеене някой  /Юпитер У4/ и в солара -Сол.К9 е в нат.8, Сол МС в 9 нат

Сл.затъмнение на 1/06 ще е на градус от IC
Лунното на 15/06 на градус от СЛВ в 10

айде със здраве за сега,че челяд бесна искат да им точа зелник,нали сум си маке... ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #38 -: Март 14, 2011, 02:09:51 am »
първо да се пофаля, че пак имам нет. на 2 март спира тока и на долният етаж откъдето идва нета изгоряла лан картата. чак на 5-ти някви техници я сменили, но преибали настройките на нета за всички компютри, а нашият програмист беше на ски със семейството си и чак днес оправил кашата  ;D  та така...

искам да ви благодаря на всички за тълкуването и ще докладвам какво става по солара като тръгне да се посурне  ;D ;D ;D  засега работя само по венериния възврат - за 10ина дни натворих тези неща  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #39 -: Март 14, 2011, 02:21:53 am »
 :clap: ? Браво Вещичке!
Всичките са много хубави, ама най-много ми харесва кутията с букетчето теменужки.