много съм боса, Веще..а така ми се иска да ти кажа нещо хубаво и вярно..
другите са ти казали много хубави неща.. :blink:
сега гледам и две точки ми привличат вниманието..едната с плутон ти я казах вчера..сега гледам юпитер..соларен е на 40 градуса от натален- нонагон..натален в първи дом, соларен във втори, но върху първи натален пак..водолей и овен, съответно..натално ти управлява слв и нептун, който пък е управител на слънцето ти..скоро имаш и възврат на възлите, в натален десети дом..всичкото това, съчетано с планетите в първи соларен дом ме навежда на мисълта за коренно нова работа, която ще е поприще- това, с което трябва да се занимаваш по слв и да се издържаш от него също, защото дори и Далай Лама яде по три пъти на ден, а ти имаш и деца..това е нещо, свързано с философия, какво стана с езотеричните курсове??..наталният меркурий е в съвпад с нат. юпитер, а сега е на 20 градуса от него- пак нещо съдбовно има в тези 40 и 20 градуса..може би езотерична книга??..възврат на вертекс имаш след 6 градуса, в седми дом, може да е издател, който да се заинтересува от твоя идея, срещнат в приятелски кръг- плутон в 11-ти, тригон с вертекс..възврат на венера- натално и соларно в 12-ти дом- управител на трети и осми- трети книгата, осми парите на другите, венера в 12-ти- по някакъв начин темата на книгата трябва да е за онази Любов, без която не можем, нали се сещаш- истинската, не човешката и временната..
нат. слв ти е в тригон с десц. и секстил с асц., нали??..аа, сега погледнах- има още секстил с меркурий, юпитер и уран и опозиция с луна и сатурн..и сега си в разходяща квадратура на плутон, съответно в седми и 11-ти дом..има послание в цялото това нещо и не съм сигурна дали само защото искам най- доброто за теб, но ми се струва, че трябва да потърсиш друга работа, друг начин на изява, друга среда..писането на книга е също друг вид изява на личността, защото тези думи, преди да бъдат написани на хартията са били част от теб, но ми се ще и в пространството да се раздвижиш, ето, имаш сега и марс в първи соларен, който ще ти даде необходимата енергия..
знаеш ли какво определение ми идва на ума като ти гледам соларната карта- Духовен Войн..
но как ще го изразиш това, по какъв начин..
имаш всички необходими оръжия в първи соларен..скоро и нептун влиза на трон в риби..
просто недей да го проспиваш..макар че съм сигурна, че човек може да стои и на едно място със затворени очи и пак да участва във войната..но не и ако спи /в преносен смисъл/..не мисля, че спиш, но сега се иска някаква активизация..така мисля..
а плутон в 11-ти соларен и седми натален..нали казват, че 11-ти изпълнява желания..плутонианеца чака някъде наблизо, да знаеш.. :blink:
дано нещо истинско и запомнящо се да озари цялата следваща година с красота и любов.. :58:
...и да забогатееш, освен духовно и материално, все пак юпитер е във втори соларен, макар и опозиция с нат. плутон и квадрат със соларния..може ли да се говори за тао квадрат при комбинация на натални и транзитни планети??..както и да е..внимавай все пак да не попаднеш в някоя групичка с неясни или тъмни окултни интереси и практики- вярвам, че ретро сатурн в осми соларен ще те пази от такива неща..
амии..това е май..соларният ти десц. като че ли е в съвпад с моето слънце.. :confuse3: :88:
мислех да го пусна след 12, като започне рожденият ти ден, но съм ужасно изморена и не знам дали ще дочакам..утре на линия за кафето като се събудиш..лека нощ и си намисли някакво желание тази нощ.. :blink: