Здравей Гост

Кармично наказание

• 62 Отговора
  • 8484 Прегледи
*

Veselin

Кармично наказание
« -: Март 05, 2011, 12:28:23 am »
Може ли по наталната карта на човек да се  разбере кога му е наложено кармично наказание и дали има забрана за нещо - примерно за брак, да има деца, и т.н.? На мен веднъж една астроложка ми каза, че в края на 15 век съм бил инквизитор в Испания и съм пращал хората на кладата и сега съм си плащал за това, само като ми гледаше картата. Възможно ли е това или хората, които твърдят подобни неща, са измамници?

ПП: Астроложката не ми е взела никакви пари.

*

Lillie

• 30532
Re:Кармично наказание
« Отговор #1 -: Март 05, 2011, 12:43:50 am »
На мен веднъж една астроложка ми каза, че в края на 15 век съм бил инквизитор в Испания и съм пращал хората на кладата и сега съм си плащал за това, само като ми гледаше картата.

Астроложката да не е била ясновидка? Или взема халюциногенни гъбки?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #2 -: Март 05, 2011, 12:58:09 am »
На мен ми се вижда доста съмнително само с астрологични методи да може да се определи миналото до такава
степен - кога си живял и тн, но нека по-знаещите се изкажат.А иначе за забрана за брак май имаше тема някъде из форума.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 05, 2011, 01:04:55 am »
Мислех, че на темата за кармичните забрани отдавна й е минала модата вече и не стои на дневен ред.
А това, че астрологът не е взел пари, не означава, че не трябва да носи отговорност за думите си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #4 -: Март 05, 2011, 01:21:36 am »
Астроложката да не е била ясновидка?
Тя ми спомена, че има и такива "дарби".
А иначе наистина ли има подобни неща като кармични наказания, забрани? Или просто някои астролози, ясновидци и тем подобни лъжат, за да плашат хората?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Март 05, 2011, 01:23:38 am »
А иначе наистина ли има подобни неща като кармични наказания, забрани?

В буквален смисъл - не.
Има закон за причината и следствието, но малцина могат да прозрат причината отвъд следстието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Март 05, 2011, 01:35:34 am »
О, ти пак се появи. Отдавна не беше писал.
Вера Кочовска (Бог да я прости) смяташе, че има такова наказание и то се въздава от една висша сила, различна от Бог. Тази сила възстановявала равновесието. А когато Венета Райкова я пита: "Е, добре де, тогава Бог какво е?" Тя отвърна: "Бог е любов!"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Март 05, 2011, 01:38:23 am »
На мен веднъж една астроложка ми каза, че в края на 15 век съм бил инквизитор в Испания и съм пращал хората на кладата и сега съм си плащал за това, само като ми гледаше картата.

Астроложката да не е била ясновидка? Или взема халюциногенни гъбки?  :-\

:57: Пази , Боже!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

lia

• 29
« Отговор #8 -: Март 05, 2011, 01:29:47 pm »
В случая можем да гледаме на „инквизитор“ като догматичност, фанатизъм, сляпо и стриктно придържане към правила. Когато имаме повод или нагласа, можем да преразгледаме възгледите и разбиранията  си и да установим придържането към тях пречи ли ни или ни помага.

« Отговор #9 -: Март 05, 2011, 03:45:49 pm »
" кармично наказание",звучи ми така в червено, и не било то наказание, а оправдание за случващата се на човек къръщина
защо? - защото е кон с капаци, вторачил се е в следствието,а не вижда, не осъзнава ПРИЧИНАТА, и не се променя,за да изчезне тя :o :lol:

като не виждаш причината, разказваш приказки за нея, изкривяваш миналото и не помагаш , а заблуждаваш човека срещу теб
« Последна редакция: Март 05, 2011, 03:50:10 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #10 -: Март 05, 2011, 05:02:17 pm »
О, ти пак се появи. Отдавна не беше писал.
Вера Кочовска (Бог да я прости) смяташе, че има такова наказание и то се въздава от една висша сила, различна от Бог. Тази сила възстановявала равновесието. А когато Венета Райкова я пита: "Е, добре де, тогава Бог какво е?" Тя отвърна: "Бог е любов!"

" кармично наказание",звучи ми така в червено, и не било то наказание, а оправдание за случващата се на човек къръщина
защо? - защото е кон с капаци, вторачил се е в следствието,а не вижда, не осъзнава ПРИЧИНАТА, и не се променя,за да изчезне тя :o :lol:

като не виждаш причината, разказваш приказки за нея, изкривяваш миналото и не помагаш , а заблуждаваш човека срещу теб

Интересно, остава и да осмисля какво казвате ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #11 -: Март 05, 2011, 05:16:46 pm »
Може ли по наталната карта на човек да се  разбере кога му е наложено кармично наказание и дали има забрана за нещо - примерно за брак, да има деца, и т.н.? На мен веднъж една астроложка ми каза, че в края на 15 век съм бил инквизитор в Испания и съм пращал хората на кладата и сега съм си плащал за това, само като ми гледаше картата. Възможно ли е това или хората, които твърдят подобни неща, са измамници?

Постта ти е интересен ..., но повече ме заинтересува Песента в подписа ти ...
Наскоро се чудех - тази жена (момиче, певица) О`конър дали сама я е измислила тази песен или .... и някой знае ли историята на тази песен .... струва ми се тъжна ....  :'(, ама много тъжна ....  :'(
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #12 -: Март 05, 2011, 05:20:41 pm »
А относно певицата намерих това в Гугъл:

"Шиниъд О`Конър с нов албум
Шиниъд О`Конър издава нов албум със символично заглавие "Theology", петнадесет години след инцидента на NBC в предаването "Saturday Night Live".Въпреки факта, че по време на предаването по NBC, Шиниъд скъса снимката на Папа Йоан Павел Втори, нейният нов диск говори точно за Господ."

Ужас, написала е песентта след смъртта на сина й  :'( :'( :'(. Това е най-ужасното нещо, което може да се случи на един родител, пази боже  :'( :'( :'(

А може би ... щом сега пее тази песен ... може би ... най-ужасно е да изгубиш вярата си? Знае ли човек вече кое как е???? Но със сигурност, не пожелавам на никого да загуби нещо, за да я намери ...  :'(
« Последна редакция: Март 05, 2011, 05:26:44 pm от 123 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Март 05, 2011, 07:21:46 pm »

Не се доверявам на хора на които не съм заплатила услугата , която извършват.... :blink:
Добрите астролози струват пари и нямат време за бръщолевене....
Що се отнася до кармичната астрология...,доколкото ми е известно са малко онези астролози , които могат да разчетат кармата в картата....Но май м/у тях няма жени..... :blink:
Карма=Избор

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 05, 2011, 07:31:07 pm »
Тъй нареченото кармично наказание е манифестация на причинно-следствената връзка.
Думата карма през последните десетилетия много силно се експлоатира и в повечето случаи неадекватно.
Друг е въпросът, че някои са превърнали кармичните забрани и наказания в успешна маркетингова стратегия, но това си е на тяхна отговорост. За всеки влак си има пътници - има хора, които вярват в кармични забрани, има хора, които да вярват в зодиЙ и жалки пародии.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 05, 2011, 07:45:08 pm »
Карма= Избор+ причина+ следствие.....Това е моята философия.....
Нищо не се случва случайно....А това , че проявяваме емпатия не винаги помага...Всеки върви по пътя си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Март 05, 2011, 07:47:28 pm »
Но е изключително жестоко да се манипулират крехки, изпаднали в риск - в нужда, в болест, в мъка хора.

За теб или за мен - да, но не всеки е длъжен да мисли като нас.
Някои превръщат човешката болка и мъка в печеливш бизнес, така е при шарлатаните-магьосници например.

Цитат
А да се прави бизнес и маркетинг от мъката е просто... нечовешко.

Затова в България астролозите се делят на астролози и астрологични предприемачи. Но ментето винаги се разпознава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 05, 2011, 08:27:16 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2952.40.html

Много е писано по тази тема.... ;D ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Март 05, 2011, 09:31:27 pm »

Друг е въпросът, че някои са превърнали кармичните забрани и наказания в успешна маркетингова стратегия, но това си е на тяхна отговорост. За всеки влак си има пътници - има хора, които вярват в кармични забрани, има хора, които да вярват в зодиЙ и жалки пародии.  ;D

Намерили са подходящата маркетингова ниша...

ПП. Забравила си да напишеш пародиЙ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 05, 2011, 10:02:21 pm »
Днешния ни живот е резултат на  избор и решение от миналото ни....В мига в който направим и осъзнаем новия избор ние създаваме ново бъдеще с друга посока....Всичко тече...всичко изтича....