мина и това пълнолуние и нищо не стана /слава Богу/..но днес народеца беше изперкал тотално..то не беше работен ден, не беше чудо..млади жени, нямат 30 год. ги обливат горещи вълни, почти цял ден се наложи да седим на отворен прозорец на 4-5 градуса навън..казват, че било задушно..обяснявам за луната- не, топло било..дано не се разболея пак, че едва ми мина.. :rolleyes:
забелязвам, че първичните хора, които мислят само за пари, ядене и е*ане много зле започват да стават напоследък- непрекъснато са неспокойни и агресивни..май ще се окаже права Вещичка, че вибрациите на земята се повишават и не всеки ще може да ги понесе.. :rolleyes:
аз не че се хваля, но съм странно спокойна..все едно някакво всемирно спокойствие цари около мен..все едно съм на луната, по средата на морето на спокойствието и наблюдавам сякаш отстрани как издивяват другите..а те ме усещат и озлобяват още повече, опитват се насила да ме забъркат в скандал, но аз ставам все по- спокойна и по- спокойна..
ето и сега не усещам по никакъв начин пълнолунието, а и на мен ми е върху плутон..1/7
след работа купих голяма торта, чакам само племенниците да се навечерят и ще я нападаме..кеф на буци.. :49: