Здравей Гост

Пълнолуние 19 март -21.11ч в дева

• 58 Отговора
  • 9806 Прегледи
*

лилид

Re:Пълнолуние 19 март -21.11ч в дева
« Отговор #40 -: Март 20, 2011, 12:09:55 am »
"...започна боят по Кадафи!"
http://www.focus-news.net/?id=n1504453
« Последна редакция: Март 20, 2011, 12:33:47 am от лилид »

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #41 -: Март 20, 2011, 12:48:52 am »
При мен е опозиция на хирон по оста 3-9 дом.

*

Vision

• 3523
« Отговор #42 -: Март 20, 2011, 01:25:45 am »
мина и това пълнолуние и нищо не стана /слава Богу/..но днес народеца беше изперкал тотално..то не беше работен ден, не беше чудо..млади жени, нямат 30 год. ги обливат горещи вълни, почти цял ден се наложи да седим на отворен прозорец на 4-5 градуса навън..казват, че било задушно..обяснявам за луната- не, топло било..дано не се разболея пак, че едва ми мина.. :rolleyes:

забелязвам, че първичните хора, които мислят само за пари, ядене и е*ане много зле започват да стават напоследък- непрекъснато са неспокойни и агресивни..май ще се окаже права Вещичка, че вибрациите на земята се повишават и не всеки ще може да ги понесе.. :rolleyes:

аз не че се хваля, но съм странно спокойна..все едно някакво всемирно спокойствие цари около мен..все едно съм на луната, по средата на морето на спокойствието и наблюдавам сякаш отстрани как издивяват другите..а те ме усещат и озлобяват още повече, опитват се насила да ме забъркат в скандал, но аз ставам все по- спокойна и по- спокойна..

ето и сега не усещам по никакъв начин пълнолунието, а и на мен ми е върху плутон..1/7
след работа купих голяма торта, чакам само племенниците да се навечерят и ще я нападаме..кеф на буци.. :49:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Santi

« Отговор #43 -: Март 20, 2011, 01:34:56 am »
Пълнолудието ми е в 7-ми дом в точен квадрат със Слънцето У7 . Пак ли ще бия шута на някого  ;D ...

« Отговор #44 -: Март 20, 2011, 01:39:21 am »
Сърцето по кой дом е?  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #45 -: Март 20, 2011, 01:40:51 am »

пети

« Отговор #46 -: Март 20, 2011, 01:45:54 am »

пети

Благодаря!
Странно,нали ми активира оста 6/12,ходих до болницата,но 5тия ми дом не го закача кой знае колко/като изключим,че там са Венера,Хирон и Нептун на пълнолунието/

*

Vision

• 3523
« Отговор #47 -: Март 20, 2011, 02:03:27 am »

Странно,нали ми активира оста 6/12,ходих до болницата,но 5тия ми дом не го закача кой знае колко/като изключим,че там са Венера,Хирон и Нептун на пълнолунието/

ако не освободиш наистина миналото /да го пуснеш да си ходи/ ''разбитото'' психически сърце понякога се изразява с проблеми във физическото..често даже..

« Отговор #48 -: Март 20, 2011, 02:06:34 am »

ако не освободиш наистина миналото /да го пуснеш да си ходи/ ''разбитото'' психически сърце понякога се изразява с проблеми във физическото..често даже..

Не мисля,че има нещо общо с това,аз не се притеснявам за нищо,нито пък мисля за миналото,преживях го уж вече,може би прекалено се развълнувах онзи ден,че гледах един филм и странно се получи. :-\

« Отговор #49 -: Март 20, 2011, 02:29:23 am »
Странно :rolleyes:

новолунията от началото на годината активират Марс/Уран на Асц, упр на 8 и 6 дом
на 04/01 - тригон
на 03/02 - квинконс
на 04/03 - опозиция
на 03/05 - тригон

пълнолунията от началото на годината са все в последните градуси и все активират нат.Сатурн в 6 , упр.5
това на 19/01 - в квинконс - Сатурн
това на 18/02 - в опозиция - Сатурн
днес на 19/03 - в квинконс - Сатурн
това на 18/04 - в тригон     - Сатурн
« Последна редакция: Април 02, 2011, 04:22:47 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #50 -: Март 20, 2011, 03:34:43 am »
Е, Луната като е толкова близо, вие видяхте ли я? Ега ти облаците!  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Март 20, 2011, 03:48:26 am »
това е от малкото пълнолуния, които не усещам като щръклец  ;D
зял ден, загубен ан работата, мързел, досада, сега ми е сънливо, дано не трусне и аз да спя като пън. Сигурно щото ми съвпада със Сатурн. Ако е имало проявление, е било вчера. Изкарах най-скапания си РД от 31г насам...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Март 20, 2011, 04:11:46 am »
При мен тр. Слънце (У8) е върху У2 (натален сатурн) - в трети дом. Чакам едни приходи, дано дойдат до края на март, но първо трябва да получим подновения договор.

Сега видях, че и дирекционното Слънце е тук, но това едва ли има знчение, понеже вече имаме транзитен върху натален обект.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

123

• *
  • 230
« Отговор #53 -: Март 20, 2011, 05:57:52 am »
Е, Луната като е толкова близо, вие видяхте ли я? Ега ти облаците!  :angry:
;D тц, нищо не виждам. Даже и звезди пак не се виждат на небето ... Ама от как казахте, че ще е пълнолуние ... май пак няма да се спи цяла вечер  :-[ Мен ме изби пак на тая пуста астрология и седя сега тука да чета някви листи дето си ги бях принтирала преди ... да видим ще зацепвам ли нещо или ... нищо. Ама вече съм си навила на акъла да я ровя до дупка тая астрология, докато не открия има ли нещо вярно в нея или не  :P.

Пък и то кво пълнолуние е щом няма никой буден днес  ;D, сама да си пиша тука из форума ...
« Последна редакция: Март 20, 2011, 07:40:59 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #54 -: Март 20, 2011, 04:44:46 pm »
При мен тр. Слънце (У8) е върху У2 (натален сатурн) - в трети дом. Чакам едни приходи, дано дойдат до края на март, но първо трябва да получим подновения договор.

Сега видях, че и дирекционното Слънце е тук, но това едва ли има знчение, понеже вече имаме транзитен върху натален обект.
(

има ли раздвижване, договор, приходи :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #55 -: Април 02, 2011, 03:21:24 am »
Момичета,възможно ли е пълнолунието да действа 10 дни след самият аспект?Беше ми в съвпад със слънцето.

Не ви споменах тогава,но този ден(нали беше точно на рождения ми ден),бях много зле.Толкова силни емоции изпитвах,че чак ме заболя сърцето,имах силно сърцебиене и имах някакви спазми в белите дробове. :'(

« Отговор #56 -: Април 02, 2011, 03:36:15 am »
Момичета,възможно ли е пълнолунието да действа 10 дни след самият аспект?Беше ми в съвпад със слънцето.

Не ви споменах тогава,но този ден(нали беше точно на рождения ми ден),бях много зле.

Ооо, действа си до новолуние, че може и след това. А след като ти е било на ЧРДто ще е с влияние върху цялата година  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Април 02, 2011, 03:41:21 am »

Не ви споменах тогава,но този ден(нали беше точно на рождения ми ден),бях много зле.

Ооо, действа си до новолуние, че може и след това. А след като ти е било на ЧРДто ще е с влияние върху цялата година  ;)
Аууууу,не звучи обещаващо :-X Беше ми леко тъп ден

Нали казват,че при пълнолунията се приключват нещата.И аз цяла година ли ще приключвам с разни работи и взаимоотношения с мъже(щом е било върху слънцето)?

« Отговор #58 -: Април 02, 2011, 03:45:45 am »
Аууууу,не звучи обещаващо :-X Беше ми леко тъп ден

И на мен това пълнолуние ми се отрази гадничко - беше по оста 2ри-8ми дом, а па следващото имам чувството, че направо ще ме довърши. :-X