Луна секстил с Марс,тригон към АС,квадрат и половина към Юпитер,много широк тригон към Плутон(който може и да не го броя,но ми е в първи дом и в знака на АС).Взаимна рецепция с Венера,която е много важна в случая.
Аз съм чувствителна и емоционална.Нещата вървят ръка а ръка и едното провокира другото.Рядко подскачам и размахвам ръце,въпреки ,че при силни положителни емоции ми се е случвало.Опитвам се умишлено да се въздържам,но да си призная ми е доста трудно.Дори външно да успея да се задържа спокойна ,то е само за кратко.Сякаш нещо ми хваща гърлото и започва да ме души.Чувствам се,все едно съм си глътнала езика и не мога да издам членоразделна реч,започват сълзи да ми напират и не мога да ги спра.Явно така освобождавам натрупаната емоция,чрез сълзите.
Ще ви дам съвсем прост пример: Вървя по булеварда и ме настига линейка с пуснати сирени.Първата ми мисъл "Кой ли човечец се бори сега за живота си" и до 10сек.вече в очите ми плуват сълзи.
Като гледам новините и кажат ,че има катастрофа:рева.Като кажат ,че са изгорели незнам си колко хектара с гори:рева. На филми:рева.Като съм много ядосана:рева. Аман!Писна ми!Ако някой знае как да се въздържам и ми каже ще му бъда благодарна до гроб.
Когато ми се разказва нещо ,автоматично се поставям на мястото на другия и съпреживявам това което той е преживял,усещам го сякаш съм аз и веднага ми тръгват емоциите.Затова казах,че смятам,че рецепцията на Луна и Венера е много важна в случая.Чувства+емоция.Нещата се натрупват и от факта,че Луна е управител на Марс и в аспект с него.
Някой път си казвам"Ей сега само ще слушам и ще гледам,като се стремя да бъда обективна". Оказва се накрая,че не помня половината от нещата за които са ми говорили.