Здравей Гост

Емоционалните

• 124 Отговора
  • 15092 Прегледи
*

angy

• *
  • 105
Re:Емоционалните
« Отговор #100 -: Март 08, 2011, 01:26:43 pm »
Луната ми и в стрелец и в квадратура със стелиума ми от уран, юпитер, плутон и марс. В много случаи ми е пречила моята емоционалност и чувствителност.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #101 -: Март 08, 2011, 07:41:30 pm »
Луна в Близнаци, тригон Слънце, тригон Меркурий, тригон Юпитер, секстил Сатурн, куинконс Марс.
Откровено казано, трудно ми е да отговоря - понякога съм емоционална (определено мога да се разплача на филм или хубава музика - все пак Венера и Марсса ми във водни знаци), понякога съм направо студен човек... Струва ми се, че в крайна сметка съм по - скоро рационален, отколкото емоционален тип (вероятно това е и във връзка с многото планети във въздушни знаци, а и самите планети са по - скоро "мъжки"). Във всеки случай съм доста чувствителна - във връзка с казаното от прия на 1-ва страница.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Март 08, 2011, 11:18:16 pm »
Луната ми и в стрелец и в квадратура със стелиума ми от уран, юпитер, плутон и марс. В много случаи ми е пречила моята емоционалност и чувствителност.

Значи огнената луна е емоционална.... :rolleyes: или карето със стелиума я прави такава....
Как я усещаш?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #103 -: Март 08, 2011, 11:41:49 pm »
Луна в стрелец, в квадратура с Уран, Плутон, Хирон и АЦ. Тригон към Юпитер и опозиция на МЦ

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #104 -: Март 08, 2011, 11:54:32 pm »
и аз да се включа...Луна в Скорпион съвпад Плутон.....тригон Слънце, квадрат Меркурий....Луната диспозитор на Слънцето, Марс и Меркурий....
емоционална съм, в повечето случай съм прекалено чувствителна....и не обичам да разкривам емоциите си, когато съм уязвена, но иначе нямам проблеми с израза на хубавите емоции......даже съм забелязала, че шефа ми на работа винаги ми обяснява, че на работа сме нямали емоционални ангажименти, но пък той има Сатурн в Рак....
понякога сигурно се държа неадекватно в емоционално отношение....
не мога да преценя и да разделя емоциите от чувствата......на моменти мога да съм ледена....имам опозиция Сатурн/Венера и АСЦ Козирог ......

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Март 08, 2011, 11:55:25 pm »
Луна в стрелец, в квадратура с Уран, Плутон, Хирон и АЦ. Тригон към Юпитер и опозиция на МЦ

И как сме с емоциите? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #106 -: Март 09, 2011, 12:26:55 am »
 :moo: в  :ca: в 11 дом,  :moo: :opo: :sun:,  :moo: :opo: :mer:,  :moo: :kva: :jup:,  :moo: :tri: :mar:,  :moo: :tri: :plu:,  :moo: :tri: :vlu:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Stella

• 7765
« Отговор #107 -: Март 09, 2011, 02:06:24 am »
:moo: в  :ca: в 11 дом,  :moo: :opo: :sun:,  :moo: :opo: :mer:,  :moo: :kva: :jup:,  :moo: :tri: :mar:,  :moo: :tri: :plu:,  :moo: :tri: :vlu:

Е, и?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Март 09, 2011, 02:40:16 am »

Ми то не е емоция...,не е чудо... ;D....

« Отговор #109 -: Март 09, 2011, 04:32:02 am »

И как сме с емоциите? ;D

ЗЛЕ.....
опасно емоционална...
неконтролируеми, способна съм да руша в мига и да създавам от нищото, понякога се опитвам съзнателно да си налагам да се въздържам от емоции, защото си пакостя сама...., но много трудно ми се отдава. Освен това с \\\"развързан\\\" език и понякога си казвам, че е по-добре да го прехапя за да не излезе това което мисля. Но в края на краищата никога не съм съжалявала за направеното под влияние на емоциите, защото съм била честна към себе си и убедена в правотата си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Март 09, 2011, 04:37:03 am »

И как сме с емоциите? ;D

ЗЛЕ.....
опасно емоционална...
неконтролируеми, способна съм да руша в мига и да създавам от нищото, понякога се опитвам съзнателно да си налагам да се въздържам от емоции, защото си пакостя сама...., но много трудно ми се отдава. Освен това с \\\"развързан\\\" език и понякога си казвам, че е по-добре да го прехапя за да не излезе това което мисля. Но в края на краищата никога не съм съжалявала за направеното под влияние на емоциите, защото съм била честна към себе си и убедена в правотата си.

http://vbox7.com/play:ebbccd7b

не рушиш заради луната.... ;D ;)

« Отговор #111 -: Март 09, 2011, 04:46:50 am »
ООО руша и още как...дори и на ръба на пропаст да съм, когато знам че съм права съм готова да полетя надолу с главата и много често съм си вредила сама, но след това съм осъзнавала че е трябвало точно така да стане за да почна наново....с доста \"богат\" и тежък опит съм, но въпреки всичко продължавам да се усмихвам и да воювам
 :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #112 -: Март 09, 2011, 05:32:19 am »
Луна тригон Юпитер - винаги прекалявам с емоциите, и позитивните и негативните.
Луна опозиция АЦ - много съм зависима от настроението на околните, затова предпочитам да съм заобиколена от позитивни и широкоскроени хора.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Март 09, 2011, 05:50:23 am »
http://vbox7.com/play:356077ef

Na towa sa sposobni емоционалните.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #114 -: Март 09, 2011, 03:36:48 pm »
ООО руша и още как...дори и на ръба на пропаст да съм, когато знам че съм права съм готова да полетя надолу с главата и много често съм си вредила сама, но след това съм осъзнавала че е трябвало точно така да стане за да почна наново....с доста \"богат\" и тежък опит съм, но въпреки всичко продължавам да се усмихвам и да воювам
 :blink:

С Луна в квадрат с Уран и Плутон напълно съм склонна да ти повярвам, че рушиш. Ако Урани Плутон си кротуваха "мирно и тихо" в картата, нямаше да се усеща толкова явно разрушителната им сила, както ако са в негативен аспект със светила и лични планети.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #115 -: Март 09, 2011, 04:01:38 pm »
оооооо, Крис, мнооо се радвам да те видя. Кво направи, къде забегна?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #116 -: Март 10, 2011, 03:26:29 am »

Eros Ramazotti i Tina Tarnar s "cose della vita" mi dopadat pove4e...  :blink: ;)

« Отговор #117 -: Март 10, 2011, 04:27:07 am »
луна в козирог_11 дом  квадратура слънце в овен 1 дом ;тригон венера в телец _2дом;72 гр.юпитер в овен 1 дом;опозиция на сатурн в рак _5 дом;80 гр.на уран в скорпион 8 дом.а да не пропусна тригон на бялата луна селена в телец 2 дом;45 гр.на черна луна лилит в риби 1 дом савпад с асц.е и най вече асц.10гр.риби с тях няма начин да не си емоционален само като се замисля то са едни внезапни приливи  после едни отливи на оттегляне.абе то си е доста странна работа.и сега кажете има ли емоция при мен или нещо др.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #118 -: Март 10, 2011, 05:08:02 am »

Eros Ramazotti i Tina Tarnar s "cose della vita" mi dopadat pove4e...  :blink: ;)

И аз така - с две ръце за Ерос и Тина.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #119 -: Март 10, 2011, 06:57:38 pm »
Луна секстил с Марс,тригон към АС,квадрат и половина към Юпитер,много широк тригон към Плутон(който може и да не го броя,но ми е в първи дом и в знака на АС).Взаимна рецепция с Венера,която е много важна в случая.

Аз съм чувствителна и емоционална.Нещата вървят ръка а ръка и едното провокира другото.Рядко подскачам и размахвам ръце,въпреки ,че при силни положителни емоции ми се е случвало.Опитвам се умишлено да се въздържам,но да си призная ми е доста трудно.Дори външно да успея да се задържа спокойна ,то е само за кратко.Сякаш нещо ми хваща гърлото и започва да ме души.Чувствам се,все едно съм си  глътнала езика и не мога да издам членоразделна реч,започват сълзи да ми напират и не мога да ги спра.Явно така освобождавам натрупаната емоция,чрез сълзите.

Ще ви дам съвсем прост пример: Вървя по булеварда и ме настига линейка с пуснати сирени.Първата ми мисъл   "Кой ли човечец се бори сега за живота си"  и до 10сек.вече в очите ми плуват  сълзи.
  Като гледам новините и кажат ,че има катастрофа:рева.Като кажат ,че са изгорели незнам си колко хектара с гори:рева.  На филми:рева.Като съм много ядосана:рева.  Аман!Писна ми!Ако някой знае как да се въздържам и ми каже ще му бъда благодарна до гроб.
  Когато ми се разказва нещо ,автоматично се поставям на мястото на другия и съпреживявам това което той е преживял,усещам го сякаш съм аз и веднага ми тръгват емоциите.Затова казах,че смятам,че рецепцията на Луна и Венера   е много важна в случая.Чувства+емоция.Нещата се натрупват  и от факта,че Луна е управител на Марс и в аспект с него.
   Някой път си казвам"Ей сега само ще слушам и ще гледам,като се стремя да бъда обективна".   Оказва се накрая,че не помня половината от нещата за които са ми говорили.

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак