Здравей Гост

xxx

• 37 Отговора
  • 4554 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
xxx
« -: Март 07, 2011, 11:21:20 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:41:04 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Diyana

• 2705
Re:Разпадане под егидата на Сатурн :)
« Отговор #1 -: Март 07, 2011, 11:29:43 pm »

... а нещата ще се задълбочават с възрастта

И какво стана, бе, пиле! Според тях от старост ли си "болна"? :-[
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Март 07, 2011, 11:32:15 pm »
Прия , според мен всичко е на психосоматична основа..... :blink:
Ама хич не им се връзвай....Докторите в повечето случай станаха по-добри търговци от търговците....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 07, 2011, 11:47:53 pm »
Прия , според мен всичко е на психосоматична основа..... :blink:
Ама хич не им се връзвай....Докторите в повечето случай станаха по-добри търговци от търговците....

Марая - не е хич имагинерно, а и не идва от психосоматиката...

За едната страна на медала се оказа, след какви ли не тестове и спецове, че при операция от тумор на гърдата - при топ Мамолог на бг - ми е кръцнал по невнимание някаква банда нерви и дясната ми ръка, врат и цялата дясна плешка започнаха да се обезчувствяват още дни след операцията - а последните месеци ме боли здраво и е като парализирана, едвам дори пиша с нея... Кое може да му е соматичното или психото на подобно усещане?

Съвпада на луна/марс в 8-ми натален си е свършил работата... :(...Въпроса е , че в момента не се вижда нищо /поне за мен/...обезпокоително....
Съжалявам много Прия......,за това ,което ти се е случило....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Март 08, 2011, 01:16:50 am »
Прия, тъй като Сатурн е в първи дом, а този дом представлява физическото тяло, възможно е да си соматизирала някои негативни състояния, свързани с квадратурата на Слънцето с Плутон. Плутон на асцендента изисква от теб непрекъснато да се чистиш - да си прочистваш организма. Транзитен Сатурн е възпрепятсвал нормалното прочистване на организма. Трябва да предприемеш спешно някаква очистваща програма за отстраняване на шлаките от тъканите и костите. Има най-различни методи. Ако те интересуват, ще ти пратя на лични това, което аз правя за прочистване на организма. Понеже на мене постите не ми понасят, съм потърсила други методи : пия магнитна вода, вода, активирана със зеолит и минерали, а отскоро започнах и биорезонансна детоксикация. по време на Сатурн в Дева и аз преживях съвпада на тр. Сатурн с натален Плутон.

Направи си режим на детиксикация, непременно. Това трябва да ти стане навик, за да не страдаш повече след време, когато Плутон в Козирог ти опозира натално Слънце.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 08, 2011, 01:26:30 am »

За едната страна на медала се оказа, след какви ли не тестове и спецове, че при операция от тумор на гърдата - при топ Мамолог на бг - ми е кръцнал по невнимание някаква банда нерви и дясната ми ръка, врат и цялата дясна плешка започнаха да се обезчувствяват още дни след операцията - а последните месеци ме боли здраво и е като парализирана, едвам дори пиша с нея... Кое може да му е соматичното или психото на подобно усещане?

Ох, това е много неприятно. Моя приятелка така се раздели с единия си яйчник при топ-специалист на бг по изкуствено осеменяване, който и го изрязал старателно от "леглото" и сега е с една тръба и един яйчник, обаче на различни места....Ох, мъка, мъка! Няма ли наказание за тези безсъвестни лекари!?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Март 08, 2011, 01:29:13 am »
Прия, съжалявам за нещата, които са ти се случили  :( .
Имаш дирекционен Нептун (У6) в близост до ИЦ и в квадратура с тр.Сатурн-негов диспозитор- дали пък не е съвсем навременно да обърнеш по- сериозно внимание на здравето си?!
Имаш и съвпад на прогресивни Слънце и Сатурн, а и съвсем скоро и прогресивната Луна ще ги натисне.... :-\
 п.п. Не ми връзвай много какво пиша, че аз от поп астрологията много не отбирам, а камо ли от медицинска такава. Може..и обратното да значи-далеч от мед. заведения и лекарствени терапии. :-\
« Последна редакция: Март 08, 2011, 01:35:05 am от Uran »

*

Vision

• 3523
« Отговор #7 -: Март 08, 2011, 04:47:29 am »

Страхотни лекари има в България!

Твърде уморена съм в момента, за да знам дали искам да търся допълнителни медицински мнения...   На допълнителни астрологични обаче бих била благодарна  :blink:

не знам дали ще съм ти от полза, но мисля, че ако имаш възможност- по- добре иди да се лекуваш в чужбина..
тр. меркурий ти е в шести дом, а нат. ти управлява девети и 12-ти..ръката е по меркурий, макар нервите да са може би по уран /не съм сигурна, по пътя на логиката така предполагам, ще потърся после в коя тема пишеше кое за кое е, някои неща съм запомнила, други не/..ако нервите са по уран, той също ти е в шести и прави тригон с нат. меркурий..

много разкази съм чувала за пострадали и то предимно от ''светилата''..защото това са полуизкрейзили бивши величия, които лежат на стари лаври и само се дуят, за да не се види колко са изкукали вече..въобще не ги е грижа за хората /или са много рядко такива, които са запазили човещината си/..гледат само в ръцете и на приказки са полубогове, ако не и цели..затова като ми се е налагало да търся специалист, съм избирала от тези, които ги хвалят другите хора, но от тях съм гледала най- младите, ентусиазирани и човеколюбиви..те са най- напред в новостите и са внимателни..мисля, че рядко съм грешала, а много лекари съм изръшкала последните години, макар и не за мен лично..

дано да има начин да се оправиш, Прия.. :'(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Март 08, 2011, 04:48:59 am »

Страхотни лекари има в България!

Твърде уморена съм в момента, за да знам дали искам да търся допълнителни медицински мнения...   На допълнителни астрологични обаче бих била благодарна  :blink:

не знам дали ще съм ти от полза, но мисля, че ако имаш възможност- по- добре иди да се лекуваш в чужбина..

Прия не живееше ли в чужбина?

*

Vision

• 3523
« Отговор #9 -: Март 08, 2011, 04:50:46 am »

Прия не живееше ли в чужбина?

живееше преди време и често пътува, но сега е в Бг..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #10 -: Март 08, 2011, 04:54:26 am »
Звездна, разкажи ни за биорезонансната диагностика от първо лице, моля. Ама така, че и Прия да иде да си я направи...

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Март 08, 2011, 05:03:00 am »
Звездна, разкажи ни за биорезонансната диагностика от първо лице, моля. Ама така, че и Прия да иде да си я направи...
Дияна, на подобен принцип ли е?:
Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.
През 1920 г. конструира първия в света много мощен светлинен микроскоп. След повече от десетилетие усъвършенстване, през 1933 г., той завършва окончателно работата си над своя универсален микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. Откритието на Райф има огромно значение - то дава възможност да се наблюдават в динамика репликационният цикъл при вирусите, жизненият цикъл на бактериите, как последните се изменят в различни форми, за да преживеят промените в околната среда, и как под влиянието на различни канцерогенни вещества някои от тях превръщат нормалната клетка в ракова! За сравнение бих искал да поясня, че със съвременните електронни микроскопи могат да се наблюдават вируси и бактерии само в неактивно състояние.
Райф усърдно и неуморно документирал спектроскопския почерк на всеки микроб, който изследвал, и начина, по който се развивал в тъканните култури.
Той бил толкова напред от своите колеги, че те изобщо не можели да разберат същността на проучванията му. Затова мнозина пътували до Сан Диего, за да видят микроскопа и да придобият идея за това, което правел.
Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.
За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".

http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=42&t=3897

« Отговор #12 -: Март 08, 2011, 05:08:49 am »
  Прия, не знам какво да ти кажа, всичко това което ти се случва е много гадно...Още в самото ти постъпване във форума забелязах, че си силно-емоционална личност...Видях ти за кратко снимката и си направих заключение, че много си препатила, много си видяла....Сега като гледам картата, нещата горе-долу ми се връзват. Имам си една теория, но още я изследвам, защото правя аналог със своята карта, а ми трябва доста материал за сравнение - твоята карта е попадение ....Според моята теория,  твоя Уран - бележи целия ти живот.  И мога да кажа, че винаги е имало внезапни промени в житейския ти път, никога нищо сигурно, че за кратко време е трябвало да се адаптираш с нова среда и нови хора. По тази моя теория целия ти живот ще е борба /срещу вятърни мелници - в по-голямата си част/. Трябва да се примириш и асимилираш урановата енергия и след това да изхвърлиш ненужния материал от себе си, за да може Слънцето ти да блесне. Ти се бориш, цял живот се противопоставяш на Урановата енергия. За да ме разбереш по-добре - в случая с твоята карта  Уран, през житейския ти път ще направи опозиция с всички твои лични планети и ще остави своя отпечатък. Ако не си успяла да преработиш тези опозиции, сега е моментът и то краен, да се заемеш с приемането и изхвърлянето /вероятно да приемеш минало, настояще и бъдеще - с всичките му там добрини и злини и изхвърлиш шлаката, мръсотията, ненужното - да забравиш/. Честно казано, не съм добра с изказа си, но се надявам горе-долу да ме разбереш за какво говоря.... Освен това с теб имаме сходни конфигурации - Тао-квадрат на възлите със Слънцето /при мен е Венера/, а едното рамо на Тао-то - ЮЛВ-Слънце е Кама /два полуквадрата са съединени с квадрат. Стихия Вода. Дава мащабни, постоянно връщащи се отрицателни ситуации, които са с по-слаба енергия. Човек е склонен към внезапна и рязка проява на раздразнителност и недоволство. Полето около него е напрегнато, действа разрушително на Душата и не трябва да се приема пасивно. Конфигурацията се включва внезапно и е необходимо рязко действие, за да се пребори човек с тайните врагове на събитиен план, като осъзнато използва енергиите на двата полуквадрата. Ако на върха е Слънцето или Венера, нещо ще куца в емоционалните прояви. Ще помогнат планетите, домовете които управляват и домовете, в които се намират (от конфигурацията). Решение предлагат и планетите в опозицията на върха./ с връх Венера...ми явно Венера ще си отнесе цялата негативна карма....Надявам се да намериш верния път за себе си, да бъдеш малко егоист, ако искаш да оцелееш...Аз също имам карма по Венера, но в картата ми са заложени други енергии, които трябва да асимилирам. Ти и аз сме 6-ци - и ако по този житейски път не вибрираме на тази честота, Космосът ни разбива рано или късно...Съдя по други 6-ци /за себе си не мога да се оплача - тихо се надявам да съм си взела уроците и  да вървя по правилния път/. Стискам ти палци  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Март 08, 2011, 05:16:41 am »

Апаратът е руски е основан на принципа на действие на т.нар. торсионни полета. Самата диагностика представлява настройване на честотата на трептенията на вътрешните органи- дава ти аурата и къде в кои органи има пробойни. При лечението се използва честотата на трептене на здравия орган и така му се въздейства. В зависимост от спецификата на заболяването може да се въздейства с електромагнитни вълни, с които трепти съответното лекарство - например моя позната се излекува в начален стадия на грип само за 2 дни като и беше въздействано върху бучка захар с честотата на трептене на Оксилококцинум.

За целите на диагностиката ти свързват двата крака, двете ръце и главата с електроди, които са свързани с компютър. Веднага дава образ на аурата и къде в нея има пробойни. Вижда се дали основните органи са в хипо или в хиперфункция - дадено е в различни оцветявания.  Физикът разказа, че е правел експерименти с човек, който е в състояние на МЕДИТАЦИЯ и в състояние на активна МОЛИТВА. Оказало се, че по време на медитация органите се намират в хипофункция, а по време на активна молитва - в хиперфункция. Това ми се стори доста интересен факт.

Прочистването на организма се извършва като краката се поставят в една ваничка и оттам по пътя на обмяната на електрони се извършва извличане на отровите от организма. При мен имаше жълто-кафяво оцветяване (от ч.дроб и кости). Нужни са средно от 4 до 6 процедури / веднъж в годината.

Ето на този сайт е обяснено най-добре действието на торсионните полета.
http://www.zlatanov.com/future.html?start=8

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 08, 2011, 05:30:25 am »

Апаратът е руски е основан на принципа на действие на т.нар. торсионни полета. Самата диагностика представлява настройване на честотата на трептенията на вътрешните органи- дава ти аурата и къде в кои органи има пробойни. При лечението се използва честотата на трептене на здравия орган и така му се въздейства. В зависимост от спецификата на заболяването може да се въздейства с електромагнитни вълни, с които трепти съответното лекарство - например моя позната се излекува в начален стадия на грип само за 2 дни като и беше въздействано върху бучка захар с честотата на трептене на Оксилококцинум.

За целите на диагностиката ти свързват двата крака, двете ръце и главата с електроди, които са свързани с компютър. Веднага дава образ на аурата и къде в нея има пробойни. Вижда се дали основните органи са в хипо или в хиперфункция - дадено е в различни оцветявания.  Физикът разказа, че е правел експерименти с човек, който е в състояние на МЕДИТАЦИЯ и в състояние на активна МОЛИТВА. Оказало се, че по време на медитация органите се намират в хипофункция, а по време на активна молитва - в хиперфункция. Това ми се стори доста интересен факт.

Прочистването на организма се извършва като краката се поставят в една ваничка и оттам по пътя на обмяната на електрони се извършва извличане на отровите от организма. При мен имаше жълто-кафяво оцветяване (от ч.дроб и кости). Нужни са средно от 4 до 6 процедури / веднъж в годината.

Ето на този сайт е обяснено най-добре действието на торсионните полета.
http://www.zlatanov.com/future.html?start=8

Имам го в къщи....Миналата година си го купих...за ХХХХХХХХХХ евро....от един фризьорски салон....в Несебър...просто в салона не вървеше....Не съм доволна! ВСИЧКО Е ПЕЧАЛБАРСТВО!

Почистването на организма започва от мислите....и с билки...,както и с пълен пост.....Само вода! :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #15 -: Март 08, 2011, 05:48:08 am »
В какъв смисъл не си доволна, Марая. Ти за какво го ползваш :-\.
В смисъл, това са някакви електроди, някакъв уред, свързан към компютър, управляван от някакъв софтуер. Те не работят сами за себе си. Трябва някой да работи с тях.  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Март 08, 2011, 05:52:07 am »
В какъв смисъл не си доволна, Марая. Ти за какво го ползваш :-\.
В смисъл, това са някакви електроди, някакъв уред, свързан към компютър, управляван от някакъв софтуер. Те не работят сами за себе си. Трябва някой да работи с тях.  :-\

Не я слушай. Сигурна съм, че не е същия апарат.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #17 -: Март 08, 2011, 05:52:24 am »

Прия, ако наистина имаш такъв проблем защо не си ми писала на лични  :-\

Почистването на организма започва от мислите....и с билки...,както и с пълен пост.....Само вода! :blink:

Прочистване на организма е едно ... лечение от рак ... друго. Ще ти повярвам Марая за водата, само, ако кажеш, че си имала такъв здравословен проблем и си се справила с него, ама ти с твоя Силен Юпитер в съвпад със Слънце ... и всичките тия веселби дето ги говориш ... предполагам си нямала такъв проблем, така че приемам мнението ти за мислите, водата и билките за невярно. И за какво ти беше да си го купуваш тоя апарат???
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 08, 2011, 06:02:28 am »

Прия, ако наистина имаш такъв проблем защо не си ми писала на лични  :-\

Прочистване на организма е едно ... лечение от рак ... друго. Ще ти повярвам Марая за водата, само, ако кажеш, че си имала такъв здравословен проблем и си се справила с него, ама ти с твоя Силен Юпитер в съвпад със Слънце ... и всичките тия веселби дето ги говориш ... предполагам си нямала такъв проблем, така че приемам мнението ти за мислите, водата и билките за невярно. И за какво ти беше да си го купуваш тоя апарат???

Всеки носи в себе си рака...,без изключение...Съжалявам за това , че си го отключила...като заболяване....
На който както му е писано... :blink:Нали знаеш , че ако ти е писано да се удавиш няма да се обесиш....

Та на въпроса за моя Юпитер...картата ми се разхожда като прани гащи из целия форум...,ако си направиш труда и я намериш , ще разбереш , че нямам съвпад на юпитер със слънце....

По отношение на водата...те съветвам да започнеш да четеш повечко за водата и да отделиш време за себе си...,вместо да прилагаш сарказъм и не до там интелигентна провокация..... :blink:

Защо съм го купила ли?! Защото първо мога да си го позволя , а второ ми харесва да търся иновации...трето ..за да помогна....

И още нещо....имам огромно търпение и съм доста балансирана ..... ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #19 -: Март 08, 2011, 06:07:52 am »
Стига сега. Малко по-кротко. Нашето момиче Прия каза още в началото, когато се регна тук за първи път, че е оставило зад гърба си диагноза, операция и противотуморно лечение. Това е минало, сега става въпрос за друго, да се съсредоточим върху сега и да не кодираме отново онази диагноза.
Прия, за неврологичните поражения - за съжаление у нас няма практика да се търси съдействието на невролози по време на която и да е оперативна намеса. На сестра ми докато са й шили палеца поради най-банално порязване, са "забравили" да и кажат да взема някакво лекарство за възстановяване на невронните връзки и сега периодично й се схваща цялата ръка. И на нея така - нелечимо е, че трае и ако иска - кортикостероиди срещу болка. По-малка е от мен и от теб. Глупости. Прави си всяка пролет един курс акупунктура профилактично и пета година няма и помен от схващането.

Другото - биорезонанса, е за другото. Можеш и да не се лекуваш чрез него, но поне се дигностицирай чрез него. Казах ти и при хорара - екзалтиралите ретро сатурни не са твоите доктори. Трябва ти нещо нестандартно, което трудно ще преглътнеш.