Прия, не знам какво да ти кажа, всичко това което ти се случва е много гадно...Още в самото ти постъпване във форума забелязах, че си силно-емоционална личност...Видях ти за кратко снимката и си направих заключение, че много си препатила, много си видяла....Сега като гледам картата, нещата горе-долу ми се връзват. Имам си една теория, но още я изследвам, защото правя аналог със своята карта, а ми трябва доста материал за сравнение - твоята карта е попадение ....Според моята теория, твоя Уран - бележи целия ти живот. И мога да кажа, че винаги е имало внезапни промени в житейския ти път, никога нищо сигурно, че за кратко време е трябвало да се адаптираш с нова среда и нови хора. По тази моя теория целия ти живот ще е борба /срещу вятърни мелници - в по-голямата си част/. Трябва да се примириш и асимилираш урановата енергия и след това да изхвърлиш ненужния материал от себе си, за да може Слънцето ти да блесне. Ти се бориш, цял живот се противопоставяш на Урановата енергия. За да ме разбереш по-добре - в случая с твоята карта Уран, през житейския ти път ще направи опозиция с всички твои лични планети и ще остави своя отпечатък. Ако не си успяла да преработиш тези опозиции, сега е моментът и то краен, да се заемеш с приемането и изхвърлянето /вероятно да приемеш минало, настояще и бъдеще - с всичките му там добрини и злини и изхвърлиш шлаката, мръсотията, ненужното - да забравиш/. Честно казано, не съм добра с изказа си, но се надявам горе-долу да ме разбереш за какво говоря.... Освен това с теб имаме сходни конфигурации - Тао-квадрат на възлите със Слънцето /при мен е Венера/, а едното рамо на Тао-то - ЮЛВ-Слънце е Кама /два полуквадрата са съединени с квадрат. Стихия Вода. Дава мащабни, постоянно връщащи се отрицателни ситуации, които са с по-слаба енергия. Човек е склонен към внезапна и рязка проява на раздразнителност и недоволство. Полето около него е напрегнато, действа разрушително на Душата и не трябва да се приема пасивно. Конфигурацията се включва внезапно и е необходимо рязко действие, за да се пребори човек с тайните врагове на събитиен план, като осъзнато използва енергиите на двата полуквадрата. Ако на върха е Слънцето или Венера, нещо ще куца в емоционалните прояви. Ще помогнат планетите, домовете които управляват и домовете, в които се намират (от конфигурацията). Решение предлагат и планетите в опозицията на върха./ с връх Венера...ми явно Венера ще си отнесе цялата негативна карма....Надявам се да намериш верния път за себе си, да бъдеш малко егоист, ако искаш да оцелееш...Аз също имам карма по Венера, но в картата ми са заложени други енергии, които трябва да асимилирам. Ти и аз сме 6-ци - и ако по този житейски път не вибрираме на тази честота, Космосът ни разбива рано или късно...Съдя по други 6-ци /за себе си не мога да се оплача - тихо се надявам да съм си взела уроците и да вървя по правилния път/. Стискам ти палци :blink: