Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 29978 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #80 -: Март 09, 2011, 02:58:37 am »
Като на мен дето ми казаха, че ми липсвали емоции, щот съм нямала вода в картата, то пък излезе, като понаучих астрологията, че ще се удавя от емоции.  ;D

Ти си добре! А мен ме пратиха на психотерапия, само защото имам Луна/Плутон.  ;D

Абе все нещо инвалидно ще да има във всяка карта явно. :rolf:

Не може да няма. Но не се заклеймява така човека, като че ли е дИфектен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #81 -: Март 09, 2011, 03:03:23 am »
На Лили квадратурата Луна/Плутон ама въобще не я отчитам. Квадратурите са чувствителни и повече от 4* не им давам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Март 09, 2011, 03:05:59 am »
Но си работи, за добро или зло. Но чак за психотерапия не съм, в повечето случаи аз терапевтирам изпаднали в беда приятелчета.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #83 -: Март 09, 2011, 03:07:39 am »
Но си работи, за добро или зло. Но чак за психотерапия не съм, в повечето случаи аз терапевтирам изпаднали в беда приятелчета.  :blink:

Лили, четеш ми мислите   ;D
точно това щях да пиша, че ти си психотерапевта,
та не е била далече от истината с психотерапията   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Divna

• 2478
« Отговор #84 -: Март 09, 2011, 03:10:46 am »

Работи не квадратурата според мен, а позицията на Луната /8ми дом - мунданен управител Плутон/, затова се явяваш като терапевт на останалите.
Иначе къде с тоя пълен 5 дом те пращат на терапевт бе момиче.  ;D

« Отговор #85 -: Март 09, 2011, 03:17:24 am »
;D ;D ;D ;DНе, изобщо не ми пречи да променя заглавието, просто не ми е хрумнало. Накрая на изречението има въпрос и удивителен, това означава.- според вас това некомпетентна астрологическа консултация ли е ? Аз че съм лаик ,лаик съм и затова питам .. защото доколкото знам соларната карта би трябва да се разгледа доста обстойно и не биха могли да се дадат оценки и крайни заключения с един бегъл поглед :blink:

Здравей Кристи,

на база лаик да правиш оценка на някого,че е некомпетентен е доста самонадеяно :o
все едно ученика да оценява учителя си, без да е научил основите дори :-\
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #86 -: Март 09, 2011, 03:59:13 am »
Като на мен дето ми казаха, че ми липсвали емоции, щот съм нямала вода в картата, то пък излезе, като понаучих астрологията, че ще се удавя от емоции.  ;D

Ти си добре! А мен ме пратиха на психотерапия, само защото имам Луна/Плутон.  ;D

Абе все нещо инвалидно ще да има във всяка карта явно. :rolf:

Представям си на мен какво биха ми казали при положение, че половината ми карта е "инвалидна"  :P .
Моят квадрат Луна Плутон е 89,27 и отделно Мерка ми е в 12 дом и всичките му аспекти са квадрати... Сигурно направо ще ме пратят в лудницата  ;D  ;D .

*

Vision

• 3523
« Отговор #87 -: Март 09, 2011, 01:24:45 pm »
Ами впечатлих се най- вече от това, че нещата бяха изложени като факти, които няма как да се избегнат,което много ме изуми. :-X Мерси, бях сигурна, че могат да се интерпретират и по друг начин . :blink:

винаги могат да се интерпретират и по друг начин..ако ще който ще да ти казва че ще имаш тайни връзки в солара, ако ти не искаш да имаш връзки- няма да имаш никакви и така отпадат и тайните..и тогава това ''тайното'' ще се изживее по някакъв друг начин, ще си пробие дупка на друго място..ако не искаш да се грижиш за болен човек, когото обичаш, се поинтересувай и прочети всичко за венера и за 12-ти дом и мисли за възможните прояви на този аспект..избери си някоя проява, който ти допада и я направи сама, по собствена воля..направи я осъзнато и с уважение и се помоли да няма други проявления, които не желаеш..молитвата за добруването на други хора също е възможно проявление, благотворителността, грижата за хора в нужда..не съм сигурна дали този начин работи при всички хора и винаги, но при мен работи, защото вярвам, а вярата може да премества планини..

не се оставяй на никой, никога да ти казва какво ще стане с твоя живот..живота ти е лично твое произведение, което оформяш постоянно, чрез ежедневните си избори..и след това нямаш право да обвиняваш никого, дори и звездите..нито пък да се оправдаваш с тях..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Март 09, 2011, 02:51:26 pm »
На Лили квадратурата Луна/Плутон ама въобще не я отчитам. Квадратурите са чувствителни и повече от 4* не им давам.

Това не го разбрах. как така са чувствителни, пък повече от 4 гр. не им даваш? За квадратурите аз разширявам орбисата, именно защото са чувствителни. но за сметка на това пък, те не действат през цялото време, както един съвпад например.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #89 -: Март 09, 2011, 03:30:04 pm »

Аз донякъде разбирам krissty. :rolleyes:Повярвайте ми, от години чета и се интересувам, но все ми се струва, че не съм напреднала кой знае колко...Вероятно това е така, защото не всеки има дарбата да "види картинката".Та в тази връзка, и на шега, но и сериозно да попитам Марая, какви са "условията" на твоите астроконсултации :rolleyes:Обръщам се към теб, защото виждам, че днес си на линия, а трябва да призная, че съм заинтригувана от стила, с който всеки от вас участва във форума.Удоволствие е за начинаещи...или заседнали някъде в астрологията....[/b] ;)

В смисъл?
Давай директно с въпроса? ;D

Какво разбираш под стил и как различаваш стила? ;D
Ами в смисъл, че отличавам твоят стил от този на Стела, например или някой друг от активните във форума... Но не ме карай да обяснявам, защото съм разбрала едно- точно усещам нюансите в много ситуации, но трудно ги дефинирам ;)Това имам предвид, колкото и да е елементарно казано :P Все пак съм любопитна да си направя прогноза, а е неудобно да ангажирам целия форум с МОИТЕ ВЪПРОСИ ;D Затова сериозно  :blink: те попитах.
« Последна редакция: Март 09, 2011, 03:40:42 pm от Nova »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #90 -: Март 09, 2011, 04:42:12 pm »
В живота ни има и събития, които са неизбежни. Но обикновено рядко се съобщават от астролога, по разбираеми причини.

Права си, Лили. Аз лично, обаче, предпочитам да бъда предупредена. И веднъж, като видях притеснителни аспекти, пуснах тема, но никой не ми помогна в тълкуването с този аргумент "по разбираеми причини". Има и други начини да се предупреди човек, не само премълчаването  :blink: още повече, когато той вижда, че има нещо  :(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #91 -: Март 09, 2011, 04:54:22 pm »
Според мен няма изцяло негативно или изцяло позитивно тълкуване.Може би има ситуации, в които ни се иска точно определени аспекти "да са наши"  и затова разочарованието е доминиращо...Но аз, като силно позитивна личност :-[ си мисля, че "чара" на добрия астролог е и  в това да те "запали" по "хубавите новини" от картата...И да си признаем, женската част често се разочароваме "любовно" от хороскопа или действителността...Но дали знаем винаги какво искаме ;D  Моята луна в близнаци много пъти ме е подвеждала така...И дали за това не способства и точния тригон с уран, не знам, само се чудя ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Март 09, 2011, 05:02:17 pm »
То е ясно, че хората искат да чуват само хубави неща. От друга страна не сме прави да си мислим, че хората ще се съобразяват или ще повярват на предупреждения...нещо ги тика да си изживеят кармата и са си прави, защото това е необходим опит. Аз мисля, че негативният опит не може да се избегне. Ако не го изживееш, той непрекъснато ще ти се връща за изживяване. Може да се "елиминира" само като преминеш през него и като си научиш урока.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #93 -: Март 09, 2011, 05:27:54 pm »
То е ясно, че хората искат да чуват само хубави неща. От друга страна не сме прави да си мислим, че хората ще се съобразяват или ще повярват на предупреждения...нещо ги тика да си изживеят кармата и са си прави, защото това е необходим опит. Аз мисля, че негативният опит не може да се избегне. Ако не го изживееш, той непрекъснато ще ти се връща за изживяване. Може да се "елиминира" само като преминеш през него и като си научиш урока.
С теб, Стела, съм напълно, напълно съгласна. Няколко пъти се връщах на изходна позиция, докато не изпих горчивата чаша...Е, сега май се кротнах :P. Всъщнот като търси човек опровержение на опасенията си, вече е "в играта". :-X

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #94 -: Март 09, 2011, 06:00:28 pm »
Цитат
от трета когато се направи на някой негативна прогноза го вкарваш в такъв филм че той от страх започва да доказва прогнозата....аз макар че от 15 години чета астрология все още не съм сигурна че тя помага ....или изобщо че е необходима на света .....вътрешно духовно и истинско разбиране за нещата не можеш да получиш от чиста информация....а само от преживяване.....но това са си мойте лични терзания де.. :-[....въпреки тях пусто любопитство не мога да не поглеждам когато нещо ме интересува

*

123

• *
  • 230
« Отговор #95 -: Март 09, 2011, 06:31:03 pm »
Ехх чета, чета, чета.... Само да попитам? Няма ли някой/и желащ/щи да организира бърз курс по астрология  ;D, че да се запиша ... Обещавам да не взимам много на вътре, това което "ми говори картата"
И да допълня само - засега ми е интересна моята карта и не искам да започвам от а,б,в ... да уча хиляда управителя, знака, дома (е не са хиляда, но все пак ...)
Това, което търся е - някой да ми каже първо виж това (визирам натала), то ще ти трябва за онова (визирам солара, лунара, прогресии, арки и други всякакви такива ....) ... и за да разбереш ... това и онова (аспекти към натални домове и планети, към .... всякакви други работи) .. трябва да прочетеш първо това (дирекциионни планети, домове, куспиди, знаци ..)... после онова (прогресивни знаци, планети, домове ....) и ... нещо от тоя род .... Много ли искам?
« Последна редакция: Март 09, 2011, 06:39:41 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #96 -: Март 09, 2011, 06:36:12 pm »

Аз донякъде разбирам krissty. :rolleyes:Повярвайте ми, от години чета и се интересувам, но все ми се струва, че не съм напреднала кой знае колко...Вероятно това е така, защото не всеки има дарбата да "види картинката".Та в тази връзка, и на шега, но и сериозно да попитам Марая, какви са "условията" на твоите астроконсултации :rolleyes:Обръщам се към теб, защото виждам, че днес си на линия, а трябва да призная, че съм заинтригувана от стила, с който всеки от вас участва във форума.Удоволствие е за начинаещи...или заседнали някъде в астрологията....[/b] ;)

В смисъл?
Давай директно с въпроса? ;D

Какво разбираш под стил и как различаваш стила? ;D
Ами в смисъл, че отличавам твоят стил от този на Стела, например или някой друг от активните във форума... Но не ме карай да обяснявам, защото съм разбрала едно- точно усещам нюансите в много ситуации, но трудно ги дефинирам ;)Това имам предвид, колкото и да е елементарно казано :P Все пак съм любопитна да си направя прогноза, а е неудобно да ангажирам целия форум с МОИТЕ ВЪПРОСИ ;D Затова сериозно  :blink: те попитах.

Да разбирам , че искаш прогноза? :rolleyes: :blink:
Пиши ми на лични....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #97 -: Март 09, 2011, 06:41:31 pm »
А...това което ми хрумна сега е че в астрологията до голяма степен работи "квантовата теория за частиците"....не съм сигурна че се казваше точно така но смисъла е че наблюдението променя поведението им......доста смущаващо... :confuse3:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #98 -: Март 09, 2011, 06:42:23 pm »
Да разбирам , че искаш прогноза? :rolleyes: :blink:
Пиши ми на лични....

А аз като искам да ти вземам хляба  ;D , майтап си правя  ;) (Стрелешка луна, кво да се прави) ....къде да ти пиша  ;D, че да не досаждам на целия форум ...  :rolf: :rakeattack:
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #99 -: Март 09, 2011, 06:44:17 pm »
А...това което ми хрумна сега е че в астрологията до голяма степен работи "квантовата теория за частиците"....не съм сигурна че се казваше точно така но смисъла е че наблюдението променя поведението им......доста смущаващо... :confuse3:
Ами какво да кажа ... хората са така обикновенно, един като направи нещо и другите като невидели .... овце  ;D То затова, все трябва нещо ново да се търси ... щото веднъж разбрали го много хора ... почва да се спекулира, да се купува-продава-препродава ....и така ... докато се обезцени тотално ...., а аз съм на принципа ... това, което можеш да си купиш с пари ..., не е същото като да си го направиш сам  :blink:, въпроса е, че си търся учител ....
« Последна редакция: Март 09, 2011, 06:54:42 pm от 123 »