Здравей Гост

ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!

• 190 Отговора
  • 52392 Прегледи
Re: ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!
« Отговор #160 -: Май 01, 2013, 09:22:55 pm »
Благодаря ви, явно определянето на благоприятна дата ще се окаже доста по-сложно нещо отколкото предполагах.
Разбирам, че не ви се занимава  :blink: Бихте ли ме насочили към кой друг мога да обърна?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Май 01, 2013, 09:34:32 pm »
Благодаря ви, явно определянето на благоприятна дата ще се окаже доста по-сложно нещо отколкото предполагах.
Разбирам, че не ви се занимава  :blink: Бихте ли ме насочили към кой друг мога да обърна?

Това е доста сериозен ангажимент...и ми се струва, че всеки има право на избор дали да отговори или не... :blink:
Трябва да се гледат 4 карти...На второ място време...
При мен тази услуга струва пари.  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #162 -: Май 02, 2013, 10:35:55 pm »
Здравейте и от мен, ще се радвам да помогнете и на мен за избора ми на дата за секцио по медицински причини. Терминът ми е средата на юни.
Родена съм на 21.02.1981 г. в 0.40 ч. в гр. Смолян;
Мъжът ми е роден на 11.04.1987 г. в гр. София (час на раждане не знам...)
АГ-то ми определи седмица за секцио от 3.06 до 09.06.2013 без 05.06.2013, като си мисля, че май лекарите предпочитат делнични дни за секцио, т.е от 3.06 до 07.06. Аз си падам по нечетните дати и си мисля за 3-и или 7-ми юни. Какво е вашето мнение?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #163 -: Май 02, 2013, 10:56:39 pm »
Здравейте и от мен, ще се радвам да помогнете и на мен за избора ми на дата за секцио по медицински причини. Терминът ми е средата на юни.
АГ-то ми определи седмица за секцио от 3.06 до 09.06.2013 без 05.06.2013, като си мисля, че май лекарите предпочитат делнични дни за секцио, т.е от 3.06 до 07.06. Аз си падам по нечетните дати и си мисля за 3-и или 7-ми юни. Какво е вашето мнение?

Добре дошла.... :blink:
Aз лично тези неща отдавна ги правя само с/у заплащане.Ако някой друг иска да го направи.
Не знам дали си наясно колко основни карти трябва да разгледа астролога..,както и колко елективни.
На първо място...това е доста отговорно..,на второ това не са карти таро..и отнемат много време.
Това е форум за астрология..,но не и за всякакви безплатни консултации...
Съжалявам,ако отговора ми не ти харесва.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #164 -: Май 03, 2013, 08:37:59 am »

На 6 юни Луната ще е в Телец - много добра позиция за нея, ще е минала опозицията със Сатурн. Сутрин до 10.30 ч.Асц-та е Лъв, следва го Дева; останалото е божа работа и никой астролог не може да промени. Пожелавам ти едно хубаво бебе Близначе - да ви радва и двамата  :blink: 
« Последна редакция: Май 03, 2013, 08:43:46 am от Grace »

« Отговор #165 -: Септември 24, 2013, 04:07:56 pm »
Здравейте.
И аз имам показания за секцио и трябва да избера дата между 1 и 4 октомври. Бебето е момче, ако има значение. Какъв съвет ще ми дадате?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Септември 24, 2013, 08:00:00 pm »
И аз имам показания за секцио и трябва да избера дата между 1 и 4 октомври.

В рамките на тоя диапазон най-сполучливи ми се струват 2 и 3 октомври.

Но с определяне на точната дата и час не мога да се ангажирам, това се прави от професионални астролози и е трудоемка процедура.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #167 -: Септември 25, 2013, 02:49:20 pm »
Благодаря. И аз съм се насочила към 3.10. То определен час няма и как да изискам от лекаря. Просто да съобразя поне каквото мога. Благодаря още веднъж!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Септември 25, 2013, 02:49:58 pm »
Леко и безпроблемно раждане ти желая.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #169 -: Октомври 12, 2013, 02:13:35 pm »
Здравейте.
Предстой ми раждане секцио по медицински причини.
Трябва да бъде 21.10 до 25.10.Какво ще ме посъветвате?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Октомври 12, 2013, 02:38:41 pm »
Момче или момиче?  :blink:

Не е толкова лесно да избереш дата, трябва да се разгледат доста астрологични фактори.

Ако държиш детето да е зодия Везни, можеш да избереш 21 октомври - тогава Слънцето е във Везни, Луната е в края на знака Телец и няма негативни аспекти (не препоръчвам 20 октомври).

25 октомври също е сравнително добра дата - Слънцето вече ще е в Скорпион, но Луната ще има преобладаващо благоприятни аспекти.

С избор на час не мога да се ангажирам, а и това зависи от лекаря.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #171 -: Октомври 12, 2013, 04:47:51 pm »
Благодаря за отговора :blink:.
Бебето ще е момиче и аз се бях насочила към 21.10

« Отговор #172 -: Декември 07, 2013, 12:45:16 pm »
Здравейте,преди 2 години се консултирах с вас за датата на секциото и сега пак ще имам бебе и ще се роди със операция с доктора избрахме дата 23.12.2013г,какво ще кажете според вас добра дата ли е,бебето ще е момче,казвам се Донка Райчева Карева 11,03,1982г родена в 12ч на обяд,таткото Димитър Тодоров Карев 20,04,1977г роден в 8,30сутринта.Благодаря предварително!

« Отговор #173 -: Декември 07, 2013, 03:42:55 pm »
а за други благоприятни дати около тези дати,че 21 е в събота да предложите някоя,защото аз се притесних малко!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Декември 07, 2013, 06:48:15 pm »
а за други благоприятни дати около тези дати,че 21 е в събота да предложите някоя,защото аз се притесних малко!

Трябва да е в делничен ден?

На 20 декември (петък) Луната вече ще е в знака Лъв и в по-благоприятна накшатра. Слънцето още е в Стрелец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #175 -: Декември 07, 2013, 07:28:58 pm »
благодаря ви!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #176 -: Януари 10, 2014, 01:44:02 am »
Такаа, девойки и на мен ми трябва малко помощ, имам близка приятелка, която и предстои секцио.

Тя планува датите между 28 февруари и 1ви Март. Какви данни Ви трябват, за да можем да погледнем заедно картите. Искам и аз да се включа активно и дай Боже да понауча как точно се прави. Вече четох доста, но не искам на сляпо да и кажа, затова се обръщам към Вас, понеже Вие сте по опитни :)

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #177 -: Януари 10, 2014, 07:10:25 pm »
Днес питах за датите и часовете и на двамата.
Майката е на 14 Декември 1977 Варна 14:40, таткото е на 8 Януари 1990 Шумен 12:00 часа.

Моля за малко съдействие, близка приятелка е, има много опити за зачеване, доста неуспешни опити както и загуби... Ще се радвам, ако някой помогне.

Знам, че е доста работа, но ще съм изключително благодарна и ще се опитам да върна услугата, ако мога :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Януари 10, 2014, 08:42:19 pm »
Такаа, девойки и на мен ми трябва малко помощ, имам близка приятелка, която и предстои секцио.

Тя планува датите между 28 февруари и 1ви Март.

Интервалът е малък, това са само две дати - или ще е едната, или другата.

И трябва де се избира между Луна във Водолей в квадрат със Сатурн и новолуние в Риби в съвпад с Нептун (и Хирон).

На 28 февруари като цяло Луната не изглежда да е в чак толкова неблагоприятна позиция - ще има съвпад с Меркурий, тригон с Марс. Но няма пълно щастие, тогава ще трябва да се приеме и квадратът й със Сатурн.

Дори си мисля, че при съвпад Слънце/Нептун в Риби една по-трезвомислеща Луна би била препоръчителна. А трудните аспекти със Сатурн дават и устойчивост, целенасоченост, стремеж към постижения.

Но ако искате да направите детето лечител, социален работник, психолог или мистик, изберете светила в съвпад с Нептун в Риби (накшатра Сатабхиша). Луна в края на Водолей (Дхаништха) ще е по-материално ориентирана, няма чак толкова да я влече абстрактното, имагинерното.

Разбира се, трябва да се направи синастрия и с картите на родителите. Ако родителите са с по-трудни карти и повече напрегнати аспекти и планети в мъжки знаци, бих предпоръчала да се избере Луна във Водолей. Дете със светила в Риби в съвпад с Нептун се нуждае от специално отношение и много топла и задушевна атмосфера в дома. Ще има потребност да изгради и осъзнае собствена идентичност, а не да е проекция на родителски очаквания. И този стремеж ще трябва да се насърчава, а не да се потиска с болни амбиции.  :blink:

---

Погледнах картите на двамата родители - струва ми се, че повече ще си паснат с детето, ако се избере Луна във Водолей. Час - ориентировъчно между 10.20 и 10.30 сутрин, така и западната карта ще е преобладаващо благоприятна, и ведическата (раши и навамша).

ПП. Crabby, за теб правя изключение, по принцип не се ангажирам с избор на час и не се занимавам с онлайн врачуване.  :blink: (да ме прощават всички питащи бъдещи майки в темата)

« Последна редакция: Януари 10, 2014, 09:10:57 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #179 -: Януари 10, 2014, 09:17:54 pm »
Днес питах за датите и часовете и на двамата.
Майката е на 14 Декември 1977 Варна 14:40, таткото е на 8 Януари 1990 Шумен 12:00 часа.

Моля за малко съдействие, близка приятелка е, има много опити за зачеване, доста неуспешни опити както и загуби... Ще се радвам, ако някой помогне.

Знам, че е доста работа, но ще съм изключително благодарна и ще се опитам да върна услугата, ако мога :)

И така..понеже имам гости ще помоля да качиш картите на майката и таткото. Трябват ми натални и солар арк.
После качи картите на двете дати с часове 8:30 и 9 часа....И ще се включа с удоволствие след като става дума за приятелка... ;)