Здравей Гост

Подарък за Милки

• 145 Отговора
  • 18331 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Подарък за Милки
« Отговор #140 -: Май 31, 2011, 09:17:35 pm »
ето слагам картата на татко ми,ако искате да се включите.
Часът на раждане не се знае,затова сложих 12 ч на обяд.

Какъв кръст има с включени Марс, Сатурн, Плутон и Луна-Уран.  :o
Без час не се ангажирам с никакви прогнози, но когато Сатурн тръгне директно и "настъпи" кардиналния му кръст (особено опозицията между Марс и Уран), бъдете внимателни с него. Дано сега му се размине и му запазят крака, с тази акцентирана Дева барабар с Нептун  внимавайте да не се инфектира и да няма страничен ефект от някои медикаменти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Май 31, 2011, 09:19:23 pm »
Благодаря ти Марая,че се сети :wub:
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.

И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:

Лилиии, Лилиии...ти както винаги си права... ;D :wub:

След като бях замолена да сторя нещо , за което не съм се сетила...и след един отказ...гледай какви чудеса стават....
А по картата , в натала го има още по-ясно изразено по производни домове...виж уран и сатурн....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Май 31, 2011, 09:34:19 pm »

Управител на 6-ти дом е Сатурн...6-ти е 3-ти на родителя...Сатурн е в негов 8-ми. Планети които се свързват с ампутация са Сатурн и Уран. Последния е гокленов на ИЦ.
Диспозитор на Сатурн е меркурий- управител и 3-ти  на 11-ти дом от картата... 11-ти дом е 8-ми на бащата , а 3-ти дом е 12-ти негов....
Нещо някъде да бъркам по производните домове....?! :rolleyes: :-\ :mellow:
и това е в името на астрологията...Казваш , че искаш да се учиш...нали така Милки?! :blink: За астрологията няма теми табу , както и страх...Ако те е страх от нещо , значи все още не си готова да стигнеш до край с астрологията...Всичко е написано в наталната карта, просто е нужно да можем да го прочетем.
По принцип , колкото е по-силна отровата , толкова повече лекарство има в нея... ;) :blink:

още веднъж...съжалявам искренно за баща ти...

« Последна редакция: Май 31, 2011, 09:38:57 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Май 31, 2011, 09:43:27 pm »
Аз също за такова нещо прогноза без час не бих могла да си позволя....
Мисля , че в твоята карта се вижда много ясно положението.... :( :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Май 31, 2011, 10:27:36 pm »
Благодаря ти Марая,че се сети :wub:
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.

И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:

В картата ти има интересни неща за годината...,но в никакъв случай не виждам драстични и кардинални промени...Като цяло ще има доста комуникация , много и интересни срещи с хора....нови запознанства...
В дома ти ще има уют и хармония....,ще бъде защитен от посегателства и вмешателства...Вероятно и доста приказки ще се изприказват...Ще бъде ревнив мъжа ти...,ти ще се гмуркаш в морето от любов , ще пърхаш....,ще имаш проблеми с майка си...,вероятно може и болест да има за нея...При нея нещата не са от най-розовите , четейки твоята карта...Възможни са и проблеми с брат ти.... :rolleyes: операция ....
Но като цяло ,оста на контактите както и квалификации , учене и пътувания в реала и виртуала ще са на дневен ред...
Това за сега , че път ме чака цяла нощ! :wub:

П.П. Съжалявам , ако не ти харесва , но това* прочетох* и това предавам...
Възможна бременност....
Марайче,извинявам се,че те връщам назад.Но би ли ми казала по кои аспекти съдиш за подчертаното в черно.
Операцията по кои аспекти я видя?
меркурий? и?

Милки , мислиш ли , че мога да помня 500 карти? :rolleyes: :-\
Ако е много важно ще погледна....Вероятно съм го видяла щом съм го написала , че и подчертала.... ;D , но аз имам по-различен прочит и не ползвам травиалните клишета на астрологията в техния буквален смисъл.... ;D
Не знам , дори не виждам и картата ти.... :rolleyes: в момента за да кажа....

Защо?Какво е станало или нестанало.... :-\

Нищо не е станало.Но от обучителна гледна точка(ако може така да се каже),кой аспект видя за операцията?
А иначе картата е в първата страница на темата.
Меркурий освен с братята,свързва ли се с детето на човек?

Меркурии като цяло определя и децата.... :blink:

А операцията къде я видя?

А операцията къде я видя?

Милки , имам и друга работа....,освен тази ,която ти просто днес си решила , че трябва да ти отговоря....
Не ми се приказва сега....на тази тема ;D...., ще се върна по-късно и ще ти кажа....
Мразя да ме пресилват....и изнасилват...
:P ;D

Операцията я видях от връзката на управителя на 3-ти дом с управителя на 8-ми....УПРАВИТЕЛ НА 3-Я ТИ ДОМ Е МЕРКУРИЙ , А НА 8-МИ Е УРАН. ДВАТА УПРАВИТЕЛЯ СА В ОПОЗИЦИЯ...3-ТИ ДОМ Е БРАТЯ , СЕСТРИ...8-МИ ДОМ Е САМАТА ОПЕРАЦИЯ...Мислех да напиша и други неща , но не го направих , за да не провокирам съдбата , и да не ПРОЕКТИРАМ.
В производната карта , нещата не са розови....
Написах ти , че АКО ИМА НЕЩО СЕРИОЗНА ЩЕ ПОГЛЕДНА....Ти обаче реши да си замълчиш...
Обидена съм ти , защото винаги съм помагала с каквото мога и както мога и в сайта и на лични....
Добре , че от време на време има клизми , за да си попречистим мислите и пътищата.... :unsure:...

Още веднъж съжалявам за баща ти , нямам вина обаче за това , за да си го изкарваш на мен...
и астрологията няма формули и дефиниции , копи-пейст отдавна не върши работа...тя е творчество и мисъл...като творчески човек мисля , че ти става ясно...нищо не е черно и бяло....

п-п- Забравих да ти кажа , че в соларната карта к3 е в/у к8 нат.
« Последна редакция: Май 31, 2011, 10:47:02 pm от Марая »

*

Stella

• 7765
« Отговор #145 -: Юни 01, 2011, 04:01:24 am »
Милки, надявам се поне майка ти и брат ти да са добре...Явно здравословните проблеми са "отишли" при баща ти.
Ще разгледам картата на баща ти, но понеже липсва точна домификация, ще трябва да си служа с други техники, които по-рядко ползвам и за това ми трябва повече време,
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥