Благодаря ти Марая,че се сети :wub:
Ето две карти,едната соларна ,а другата прогресии с дирекции.
И задължително да отбележите,ако нещо либовно ви се набива на очи :rolleyes:
В картата ти има интересни неща за годината...,но в никакъв случай не виждам драстични и кардинални промени...Като цяло ще има доста комуникация , много и интересни срещи с хора....нови запознанства...
В дома ти ще има уют и хармония....,ще бъде защитен от посегателства и вмешателства...Вероятно и доста приказки ще се изприказват...Ще бъде ревнив мъжа ти...,ти ще се гмуркаш в морето от любов , ще пърхаш....,ще имаш проблеми с майка си...,вероятно може и болест да има за нея...При нея нещата не са от най-розовите , четейки твоята карта...Възможни са и проблеми с брат ти.... :rolleyes: операция ....
Но като цяло ,оста на контактите както и квалификации , учене и пътувания в реала и виртуала ще са на дневен ред...
Това за сега , че път ме чака цяла нощ! :wub:
П.П. Съжалявам , ако не ти харесва , но това* прочетох* и това предавам...
Възможна бременност....
Марайче,извинявам се,че те връщам назад.Но би ли ми казала по кои аспекти съдиш за подчертаното в черно.
Операцията по кои аспекти я видя? меркурий? и?
Милки , мислиш ли , че мога да помня 500 карти? :rolleyes: 
Ако е много важно ще погледна....Вероятно съм го видяла щом съм го написала , че и подчертала....
, но аз имам по-различен прочит и не ползвам травиалните клишета на астрологията в техния буквален смисъл.... 
Не знам , дори не виждам и картата ти.... :rolleyes: в момента за да кажа....
Защо?Какво е станало или нестанало.... 
Нищо не е станало.Но от обучителна гледна точка(ако може така да се каже),кой аспект видя за операцията?
А иначе картата е в първата страница на темата.
Меркурий освен с братята,свързва ли се с детето на човек?
Меркурии като цяло определя и децата.... :blink:
А операцията къде я видя?
А операцията къде я видя?
Милки , имам и друга работа....,освен тази ,която ти просто днес си решила , че трябва да ти отговоря....
Не ми се приказва сега....на тази тема
...., ще се върна по-късно и ще ти кажа....
Мразя да ме пресилват....и изнасилват...

Операцията я видях от връзката на управителя на 3-ти дом с управителя на 8-ми....УПРАВИТЕЛ НА 3-Я ТИ ДОМ Е МЕРКУРИЙ , А НА 8-МИ Е УРАН. ДВАТА УПРАВИТЕЛЯ СА В ОПОЗИЦИЯ...3-ТИ ДОМ Е БРАТЯ , СЕСТРИ...8-МИ ДОМ Е САМАТА ОПЕРАЦИЯ...Мислех да напиша и други неща , но не го направих , за да не провокирам съдбата , и да не ПРОЕКТИРАМ.
В производната карта , нещата не са розови....
Написах ти , че АКО ИМА НЕЩО СЕРИОЗНА ЩЕ ПОГЛЕДНА....Ти обаче реши да си замълчиш...
Обидена съм ти , защото винаги съм помагала с каквото мога и както мога и в сайта и на лични....Добре , че от време на време има клизми , за да си попречистим мислите и пътищата.... :unsure:...
Още веднъж съжалявам за баща ти , нямам вина обаче за това , за да си го изкарваш на мен...
и астрологията няма формули и дефиниции , копи-пейст отдавна не върши работа...тя е творчество и мисъл...като творчески човек мисля , че ти става ясно...нищо не е черно и бяло....п-п- Забравих да ти кажа , че в соларната карта к3 е в/у к8 нат.